Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Deryacım senin de bebişinin giysileri çok güzel en çok mavili tulumu beğendim. ben zaten mavi çok seviyorum. İyi günlerde giysin bebişin.

bunlarda benim bebişimin cicileri
hele bi cinsiyeti belli olsun daha neler
alırım ben yavrucuma:....

Deryacım çok güzel şeyler almışsın.Bende bunlardan istiyorum ama karşıma çıkmadı ankarada.Çıkanlarda çok tuzlu geldi bana.Renklerde tam karar olmuş.Her iki cinsiyetede uyar.
İyi günlerde giydirirsin inşallah.

Hadi kızlar yavaş yavaş alın sizde.Anca yetiştiririz.Daha çoook ihtiyaç var.Çoookk.İlerde ağırlaşınca fazla gezemeyiz zaten.Ben yazın büyük çoğunluğu bitirmeyi düşünüyorum.

darkınlıfecım senın alıkların cok gusel ozellıkle pembıs akkası :asigim:KK43:ne zaman yazsam hep dustum sınırlerım bozuldu bugun yazıyım dedım bı aksılık var ama anlayamadım )

derya hakan aldıkların ne gusel nerden aldın boyle gusel cıcıler goremedım ben cıcı dıye kaydetmıssın ya cok hosuma gıttı cok seker gule gule kullansın bebslerınız

henuz ben bebgıme hıc bırsey almadım tatıle gıdıp gelıyım yavas yavas baslıycam

deryacım bugün gördüm bende bebişinin ciclerini..çok şekerler maşallah iyi günlerde giysin bebişin...
bende de hep sarı yeşil ağırlıklı cinsiyeti bilmeyince ikisinede uysun diye hep bu renklerden oldu...tabiki bizimkilerin çoğu hediye biz çok fazla bişey almadık daha...

teşekkürler kızlar sizin bebişlerinizde güle güle giysinler
darc ve apple burda bebek dünyası diye bir yer var
sarı tulumu ve bebe pijamasını ordan aldım bebeto nun ürünü

fıstık yeşili tulum, turkuaz mavisi tulumu ceylan bebe den aldım

turuncu alt üst takımıda kanz dan arkadaşım almış bebeğimin ilk hediyesi

ama cinsiyeti belli olsun tüm ihtiyaçlarımızı bebek dünyasından almayı
düşünüyorum çünkü aradığım ihtiyaç olan herşeyi orda bulabileceğim
birde bebeto nun ürünleri hem çok kaliteli hemde çok uygun geldi bana
çok pahalı ürünler almayı düşünmüyorum nasıl olsa hemen büyüyecekler
pamuklu olması önemli olan ....
takımlarının altınada çoraplarını aldım ama onları unutmuşum çekmeyi
birdaha ki sefere

bu arada temizlik ürünlerinide sebamedin sabunu, şampuanı ,vücut sütünü,pişikkremini
ve ıslak mendilini aldım ilk 8 aya kadar kullanabiliyorsunuz yeğenimede
ondan almıştık ve ne pişiği oldu ne konak çıktı kafasında nede vücudunda
döküntüler oldu bende onlardan aldım biraz pahalı ama olsun bebeğime değer
ALLAH nasip ederse sonrasında da zaten nivea nın bebe ürünlerini kullanırım

gunaydın kızlarr
ebuka resmını koyda bakalım guselım merak ettım sımdı hayırlı olsun carsamba gunu doktora gıdıcem haftaya cınsıyetını ogrenırsem bende aşırım artıkkk :dance:

:nazar:

Ya ben hala İstanbuldayım kızlar. Bodruma ve de kocişime Cumartesi kavuşacam. O yüzden foto falan koyamıyom :KK43:(.
Evime bi gidiyim Pazartesi başlarım fotolara. :)))

gunaydın kızlar
bebısıme hedıyeler gelmeye basladı cok gusel kıyafetler almıslar cok cıcıler en kısa zamanda fotosunu cekıp gonderıcem

hepsi çooooooook hemde çooooooook şekerler.ee ne de olsa bebiş kıyafeti.çuvalda olsa yakışır onlara.haksız mıyım.:emir_bebek:
bende bişeyler almak ve eklemek için sabırsızlanıyorum:asigim::asigim::asigim:

Ya kıslar bende almıorum simdiden cok hevesleniorum almaya ama 6. aydan sonra baslarım cok almaya ama simdilik bi bolero aldım ona :)) Bide giysilerini asmak icin askı satenli cok tatlı biraz daha fazlalassın koyarım ins :))

ben daha bir çift çorap bile almadım. erkenden alırsam nazar değer diye korkuyorum. doğmamış bebeğe don biçilmez dedi kaynanam dondum kaldım. hurafelere inanmaya başlıyorum sanki :KK43:( kimseye de hediye falan aldırtmıyorum.

eveettt kızlaaar... nihayet cicilerimizi fotoğraflayabildik... birazdan yükleyip huzurunuza sunacam... da şööle bi baktım baya baya ciciler birikmiş oğluşuma.... :emir_bebek:

ben hala fotoraflayamadım biz hala kamera araştırması yapmakdayız cocuk doğup yaşına girecek biz alana kadar zaten artık büyüyünce annem bunları giydirmiş bana diye kendi yayınlar tatlicadiarzu

fater canım, çok güzeller güle güle giydir bebişine cicilerini.. birde şu minik spor ayakkabılar yokmu bayılıyorum valla çok şirinler...

X