Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Kızımızın erkek pantolonu :))) Babası istedi bende kırmadım.Ama evde kızım baban sana erkek pantolonu mu almış deyince.Ya ni ye bana söylemedin orda dedi :))

bardağı:

babystar numunemiz:

İnşallah yeni cicilerimiz de olacak cumartesi.

ne güzel darkinlife başlamışsınız yavaş yavaş
erkek pantolonu ama çoook güzel canım
bu arada bardağıda çok güzel annesi
şimdi minik ağzıyla akıta akıta içer demi yerim ben onuuuu

darkinlife kızının esyaları cok tatlı ozellıkle pantolonu cok sekerrrrr :asigim:
bende ogrensem bı allahım hayırlısıyla :asigim: gece ruyamda bebısıme ne kadar cok hedıye gelmıs boyle sabah mutlu bı sekılde uyandım cok guseldı bende almak ıstıyom yaaa :sm_cool::sm_cool:

Kızımızın erkek pantolonu :))) Babası istedi bende kırmadım.Ama evde kızım baban sana erkek pantolonu mu almış deyince.Ya ni ye bana söylemedin orda dedi :))

pantolonup0.jpg

bardağı:
bardakab3.jpg

babystar numunemiz:
babystarsn5.jpg

İnşallah yeni cicilerimiz de olacak cumartesi.

DARK GÜLE GÜLE KULLANIN CİCİLERİ.
SİZDE HAZIRLIKLAR HIZLI BAŞLAMIŞ.
RESİMLERİ GÖRÜNÜR EKLESENİZ DAHA KOLAY BAKILSA SANA +10 VERECEĞİM.ŞenizŞeniz

kızlar alışverişe önce doğuma giderken hazırlayacağımız çantadan başlayabiliriz.aşağıdaki linka bakın.ben bu listeden bitane çıktı aldım.yavaş yavaş önce bunlardan başlamalıyız diye düşünüyorum.
http://www.e-gebelik.net/dogum/dogum_valizi.asp

BENCE BU ÇANTA İŞİNİ SON AYLARA BIRAKMALISIN.

ÇÜNKÜ
GÖĞÜSLERİNİN KAÇ NUMARA OLACAĞINI ÖNCEDEN KESTİREMİYORSUN. ( Çok değişiyor )
VÜCUDUNDA ÖDEM OLABİLİR.
BUNA BAĞLI OLARAKTA, TERLİK ve GECELİK SEÇİMİNDE YANILMA PAYIN YÜKSEK OLUYOR.
BU SÖYLEDİKLERİMİ SON AYLARDA DAHA İYİ ANLAYACAKSIN.

BEBEKLERİNİZ, SAĞLIKLA GELSİN VAKTİNDE GELSİN.

canım ben zaten hazırlıklara 7.aydan sonra başlamayı düşünüyorum.bu linki eklediğimde zaten bebişlerimiz için alınacakları kastedmiştim.haklısın bizim için gerekli olanlar son ana bırakılmalı..a.s

ben hıc bır sey almıyorum bebısıme yasakkelime
bılmıyorum neden ama allah korusun bır sey olursa kaldıramam dıye dusunuyorum sanırım :1no2:
annem almaya basladı ama heyecanıma engel olamıyorum carpıntım utuyor dıye sakın bana gosterme dedım anneme de
o saglıklı gelsın de hayırlısıyla carsafa da sarsalar farketmez :1rolleyes:

Kalimero ben de senin gibi düşünüyorum ve 28. haftadan önce de bir şey almaya niyetli değilim. Tabii ki ben de çok hevesleniyorum çok istiyorum ama sanırım ben de senin gibi 6 ay bitmeden içim pek rahat etmeyecek. Umarım sağlıklı bir şekilde onları kucağımıza alırız. Tabii ki gelen hediyeleri saymıyorum. İnsanlara da almayın diyemem. O yüzden onlara bakıp hevesimi almaya çalışıyorum.

benım kı vahım durum galıba canım ya
gelen hedıyelerın paketını bıle acamıyorum hemen aglamaya baslıyorum
benım dusuk rıskım vardı ve ben zaten var olan bır kronık hastalıkla hamıle kaldıgım ıcın sonuna kadar hıcbır sey dusunemıyorum
tek ıstedıgım saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alabılmek gerısı hıc te onemlı degıl benım ıcın

banada geçen arkadaşım almış çifter çifter bir sürü cici....:))
içinde bardağıda vardı..
annanemizle konuştum oda ikisine takım hırka ve patik örüyormuş pantolonda öreyimmi dedi ben istemedim gözüne yazık dedim ama battaniye örmeyi istiyorum teyzemizde battaniye örecekmiş ama bakalım öremezse ben düşünüyorum süslü süslü bir battaniye...
ama gerçekten bizde daha hiç bişey almadık ... cinsiyetleri belli olunca alırız birazcık..

BENCE BU ÇANTA İŞİNİ SON AYLARA BIRAKMALISIN.

ÇÜNKÜ
GÖĞÜSLERİNİN KAÇ NUMARA OLACAĞINI ÖNCEDEN KESTİREMİYORSUN. ( Çok değişiyor )
VÜCUDUNDA ÖDEM OLABİLİR.
BUNA BAĞLI OLARAKTA, TERLİK ve GECELİK SEÇİMİNDE YANILMA PAYIN YÜKSEK OLUYOR.
BU SÖYLEDİKLERİMİ SON AYLARDA DAHA İYİ ANLAYACAKSIN.

BEBEKLERİNİZ, SAĞLIKLA GELSİN VAKTİNDE GELSİN.
Haklısın galiba.Benim südyenler şimdiden sıkmaya başladı.Yıllardır 75 arayan ben için büyük bir bayram bu günler :))

benım kı vahım durum galıba canım ya
gelen hedıyelerın paketını bıle acamıyorum hemen aglamaya baslıyorum
benım dusuk rıskım vardı ve ben zaten var olan bır kronık hastalıkla hamıle kaldıgım ıcın sonuna kadar hıcbır sey dusunemıyorum
tek ıstedıgım saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alabılmek gerısı hıc te onemlı degıl benım ıcın

Canım inşallah bebeğin sağlıklı gelir.Hiç düşünme böyle şeyler.
banada geçen arkadaşım almış çifter çifter bir sürü cici....:))
içinde bardağıda vardı..
annanemizle konuştum oda ikisine takım hırka ve patik örüyormuş pantolonda öreyimmi dedi ben istemedim gözüne yazık dedim ama battaniye örmeyi istiyorum teyzemizde battaniye örecekmiş ama bakalım öremezse ben düşünüyorum süslü süslü bir battaniye...
ama gerçekten bizde daha hiç bişey almadık ... cinsiyetleri belli olunca alırız birazcık..
Ne güzel ya.Çok şanslısın arkadaşların çok hızlı ne güzel :))
Bende Annemin yanına gitmek için sabırsızlanıyorum inan.Çünkü neler neler yaptı ananesi bebişime.

Kızlar bugün LCW ye gittim Allahım minicik şalvarlardan yapmışlar yaaaaa bayıldım.Kızıma pembe bi tane seçtim.Üzerine de mavi kosuz bir body üzerindeki yazısı pembe.
Yarın doktora gideceğiz.Eğer doktordan sevinçli dönersek ilk alacağım şeylerden olcak onlar.Birde mini bir sort vardı, bir de bi karış bile olmayan bi kot etek.Şimdilik gözüme :1shok:kestirdiklerim bunlar:nazar:

cinsiyeti öğrendin tabi kim tutar şimdi seni
insan dayanamıyo dem darkinlife
bende çok merak ediyorum artık cinsiyetini
ama kontrole daha 2 haftam var
Allah'ım sağlıklı olsunda hayırlısııı

fater canım benimde 2 hafta var yinede kesin belli olurmu bilemiyorum...

darkcım bu şans bebişlerimin olsa gerek kısmetleriyle geliyorlar minişlerim...gerçekten arkadaşım okdar güzel şeyler almış ki çok sevindim ya hepde sarı yeşil almış cinsiyetler belli değil diye yazlık olanıda var kışlığıda var indirimde diye almış bir dolu:))

X