- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
--------------------------------------------------------------------------------------
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımızın erkek pantolonu :))) Babası istedi bende kırmadım.Ama evde kızım baban sana erkek pantolonu mu almış deyince.Ya ni ye bana söylemedin orda dedi :))
bardağı:
babystar numunemiz:
İnşallah yeni cicilerimiz de olacak cumartesi.
kızlar alışverişe önce doğuma giderken hazırlayacağımız çantadan başlayabiliriz.aşağıdaki linka bakın.ben bu listeden bitane çıktı aldım.yavaş yavaş önce bunlardan başlamalıyız diye düşünüyorum.
http://www.e-gebelik.net/dogum/dogum_valizi.asp
Haklısın galiba.Benim südyenler şimdiden sıkmaya başladı.Yıllardır 75 arayan ben için büyük bir bayram bu günler :))
BENCE BU ÇANTA İŞİNİ SON AYLARA BIRAKMALISIN.
ÇÜNKÜ
GÖĞÜSLERİNİN KAÇ NUMARA OLACAĞINI ÖNCEDEN KESTİREMİYORSUN. ( Çok değişiyor )
VÜCUDUNDA ÖDEM OLABİLİR.
BUNA BAĞLI OLARAKTA, TERLİK ve GECELİK SEÇİMİNDE YANILMA PAYIN YÜKSEK OLUYOR.
BU SÖYLEDİKLERİMİ SON AYLARDA DAHA İYİ ANLAYACAKSIN.
BEBEKLERİNİZ, SAĞLIKLA GELSİN VAKTİNDE GELSİN.
benım kı vahım durum galıba canım ya
gelen hedıyelerın paketını bıle acamıyorum hemen aglamaya baslıyorum
benım dusuk rıskım vardı ve ben zaten var olan bır kronık hastalıkla hamıle kaldıgım ıcın sonuna kadar hıcbır sey dusunemıyorum
tek ıstedıgım saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alabılmek gerısı hıc te onemlı degıl benım ıcın
Ne güzel ya.Çok şanslısın arkadaşların çok hızlı ne güzel :))banada geçen arkadaşım almış çifter çifter bir sürü cici....:))
içinde bardağıda vardı..
annanemizle konuştum oda ikisine takım hırka ve patik örüyormuş pantolonda öreyimmi dedi ben istemedim gözüne yazık dedim ama battaniye örmeyi istiyorum teyzemizde battaniye örecekmiş ama bakalım öremezse ben düşünüyorum süslü süslü bir battaniye...
ama gerçekten bizde daha hiç bişey almadık ... cinsiyetleri belli olunca alırız birazcık..