- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Teşekkürler canım,bende bebeto bulursam mutlaka bakacağım.teşekkürler kızlar sizin bebişlerinizde güle güle giysinler
darc ve apple burda bebek dünyası diye bir yer var
sarı tulumu ve bebe pijamasını ordan aldım bebeto nun ürünü
fıstık yeşili tulum, turkuaz mavisi tulumu ceylan bebe den aldım
turuncu alt üst takımıda kanz dan arkadaşım almış bebeğimin ilk hediyesi
ama cinsiyeti belli olsun tüm ihtiyaçlarımızı bebek dünyasından almayı
düşünüyorum çünkü aradığım ihtiyaç olan herşeyi orda bulabileceğim
birde bebeto nun ürünleri hem çok kaliteli hemde çok uygun geldi bana
çok pahalı ürünler almayı düşünmüyorum nasıl olsa hemen büyüyecekler
pamuklu olması önemli olan ....
takımlarının altınada çoraplarını aldım ama onları unutmuşum çekmeyi
birdaha ki sefere
bu arada temizlik ürünlerinide sebamedin sabunu, şampuanı ,vücut sütünü,pişikkremini
ve ıslak mendilini aldım ilk 8 aya kadar kullanabiliyorsunuz yeğenimede
ondan almıştık ve ne pişiği oldu ne konak çıktı kafasında nede vücudunda
döküntüler oldu bende onlardan aldım biraz pahalı ama olsun bebeğime değer
ALLAH nasip ederse sonrasında da zaten nivea nın bebe ürünlerini kullanırım
Ya ben hala İstanbuldayım kızlar. Bodruma ve de kocişime Cumartesi kavuşacam. O yüzden foto falan koyamıyom(.
Evime bi gidiyim Pazartesi başlarım fotolara. :)))
gunaydın kızlar
bebısıme hedıyeler gelmeye basladı cok gusel kıyafetler almıslar cok cıcıler en kısa zamanda fotosunu cekıp gonderıcem
hepsi çooooooook hemde çooooooook şekerler.ee ne de olsa bebiş kıyafeti.çuvalda olsa yakışır onlara.haksız mıyım.:
bende bişeyler almak ve eklemek için sabırsızlanıyorum
Ya kıslar bende almıorum simdiden cok hevesleniorum almaya ama 6. aydan sonra baslarım cok almaya ama simdilik bi bolero aldım ona :)) Bide giysilerini asmak icin askı satenli cok tatlı biraz daha fazlalassın koyarım ins :))
Ebuka,Apple,Seha,Escape,Yağmur sizin cicilerinizi de bekliyoruz.eveettt kızlaaar... nihayet cicilerimizi fotoğraflayabildik... birazdan yükleyip huzurunuza sunacam... da şööle bi baktım baya baya ciciler birikmiş oğluşuma....
Fatercim aldıkların çok hoşmuş cnım.Yalnız yaza aldığınız kıyafetlerin kaç aylık olduğuna bakıyorsunuz değil mi.En az 8-9 ay lık olması lazım yazlıkların.bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri
ufak tefek aldıklarım ve hediyeler
Evet kafa kısmı çok öenmli rahat giyeceği birşeyler olmalıymış.Arkadaşım söyledi banada.bebekleri rahat giydirebilmek için mümkünse düğmeli, çıtçıtlı yakalar kullanmak lazım diye duymuştum. başları büyük oluyor ya o yüzden sanırım.
bende kampanyadan güzel bir takım almıştım
durun fatolarını çekip ekleyeyim