- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ddm canım bende park yatak almayı düşünüyorum 2 tane.. intermetde görüyordum çok hoşuma gidiyordu arkadaşım almış onda yakından görünce çokda dandik bişey olmadığını gördüm arkadaşım yatak odası için almıştı çok memnun.. aynı darkın dediği gibi geçen bende carrefourda gördüm çadırdan bozma gibi duruyordu ama kalite farkı vardı gerçekten arkadaşımdakini yakından görmesem asla düşünmezdim park yatak.. bizde 1-2 yaşlarına kadar kullansınlar sonra çocuk genç odası arası bişeyler yapacağız onlara... zaten seneye taşınma durumum var benim.. bence çok arşatırın bakın gerçekten çok şirin olanlarıda var..dark onuda düşündüm özel yaptırmayı fakat oda tek bir yerde sabit kalacak.bebişlerde 2tane olduğu için ilk başlarda kayınvalidemde kalmayı falan düşünüyorum yalnız bakamam ilk etapta...oyüzden taşınabilir bişi olduğu için hoşuma gitti.çok kararsız kaldım.
dark onuda düşündüm özel yaptırmayı fakat oda tek bir yerde sabit kalacak.bebişlerde 2tane olduğu için ilk başlarda kayınvalidemde kalmayı falan düşünüyorum yalnız bakamam ilk etapta...oyüzden taşınabilir bişi olduğu için hoşuma gitti.çok kararsız kaldım.
ddm canım bende park yatak almayı düşünüyorum 2 tane.. intermetde görüyordum çok hoşuma gidiyordu arkadaşım almış onda yakından görünce çokda dandik bişey olmadığını gördüm arkadaşım yatak odası için almıştı çok memnun.. aynı darkın dediği gibi geçen bende carrefourda gördüm çadırdan bozma gibi duruyordu ama kalite farkı vardı gerçekten arkadaşımdakini yakından görmesem asla düşünmezdim park yatak.. bizde 1-2 yaşlarına kadar kullansınlar sonra çocuk genç odası arası bişeyler yapacağız onlara... zaten seneye taşınma durumum var benim.. bence çok arşatırın bakın gerçekten çok şirin olanlarıda var..
ilk defa anne olacak olan arkadaşların heyecanını çok iyi anlıyorum. fakat fazla acele etmeyin derim ben haddim olmayarak. nasıl olsa vaktimiz var daha öyle değil mi? ufak ufak başlarız beşinci ayından sonra ...
bizim daha şimdiden bissürü cicimiz oldu anneannemiz saolsun..
almicam son ana kadar diodu.....
amma benden hevesli a.s.
Bugün oğluşuma ilk alışverişi yaptım. 8li bi set aldım. İçinde herşey var, önlükten patiğine kadar. Bi de 7li body seti aldım. Ya çok keyifli bişeymiş bebeğime alışveriş.
:)))