Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Aldıklarınız hayırlı olsun canım.
Gecelik çok ahım şahım değil ama ben fırsat bulursam yarın koyayım.Zaten giyemem bile belki.Spinal sezaryan olmayı düşünüyorum bugünden itibaren :)

Bu hafta hazırlayacağım ben canım.Aldıklarımı çıkardım yarın yıkamayı düşünüyorum.Ütüleyip çantama Bebeğimin çantasına ve dolaba yerleştircem.

Şimdi sıcak diye böyle düşünmeyin havalar soğumuş olcak doğuma
Bende sevmem normalde gecelik o yüzden ucuz bişi aldım.Taa bileklere kadarlar vardı ama benimki diz altına kadar.bende sevmedim o uzunları.

Ben geçen şampuan almıştım saç fırçası hediyeliydi.Fırçayı hemen doğum çantama koymayı düşündüm :)
Benim pijamam beyaz üzeri küçük yeşil çiçekliydi sanırım :)
Gecelik de açık mavi.Renk farketmez istediğin gibi al.
Kırmızı kurdela da adetten ama sen bilirsin.Ben kalın saç bandı aldım kırmızı, bi tac aldım kırmızı ,bi de mavi saç bandı aldım.Hangisi o an hoşuma giderse artık onu takarım :)
Normalde giymeyi sevmiyorsan bencede geceliği ucuzundan al.Ben çok güzeller göredüm 75 ytl idi.Ama sonra giymeyeceğim için gerek görmedim.15 ytl ye aldım.Pijamamda o civarda.

Haa bebişime de pembe saç bandı aldım:)
Canım bizim burda bir gün yada duruma göre bi kaç gün olabiliyormuş.
Nevresim tak. ben götürmeyeceğim.Özel hast. olduğu için.Bizim hastane odayı bile pembe pembe süslüyorlarmışşşşşşş:sm_cool:
Sen nerde doğum yapacaksan orada doğum yapanlara sor.Ya da ara hastaneyi ve öğren.
Ama şimdilerde pek çok yerde gerek olmadığını biliyorum.

Aldıkalrın hayırlı olsun,resimlerini de bekliyoruz.

Güle güle kullanın canım çok güzeller.Tavşanlı bi harika :)

teşekkür ederim:))
ne güzel ya uygun fiyatlara bulmuşsunuz, kafayı yiyecem bugün baktım yine fena bir gecelik değildi ama 145 ytl idi, ahım şahım olmasın zaten bir gün giyilecek şey nede olsa , bu arada kurdela takmayı düşünmüyordum ama ben şimdiden bir saç bandı alayım en iyisi, eğer acil gitmeyecek olursam saçlarımı fönletmek istiyorum bir gün öncesinden

Ben de acil gitmezsem saçlarımı fönletmek istiyorum.
Ama içeri girerken saçını bağla demişti kuzenim.Zaten benim hastanede bone takıyorlarmış.Her hastanede olur mu bilmiyorum hiç doğum yapmadım çünkü :)) Cahilliğimi hoşgörün :)

denizanası aldıkların cok gusel hazırlıklar bıtmıs hep masallahhh tavsanlıya bayıldım
alt açmanın turuncusunda bendede var kaydirigubbakcemile3
derinxby hayırlı ugurlu olsun aldıkların cash parayla gıdınce daha ucuza alınır gıbıme gelıyor bızde oyle yapıcaz ınsallahhh bı cıkabılsekkk alısverıse :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınız cok güzel güle güle kullanın inşallah biz de dün en nihayetinde makinamızı alabildik ama bu gün şarjda kalması gerekiyomuş kocacım becerebilrse resimleri pc ye atmayı bende oğlumun odasını koyucam inşallah

bende dün iş çıkışında dalinin şampuanını pudrasını ıslak mendilini falan aldım bebek yagımız vardı zaten
kıslar baka ne almam gerekiyo banyo ile ilgili

kızlar aldıklarınız cok guzeller gule gule kullanın
bızde kıslık alısverısını yapmayı dusunuyoruz kocısle bu hafta sonu
guzel hırka ve kazaklar alıcıııım oglusumaa

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin bebeklerinizin olsun:) cam rende polipenin dediği gibi meyveleri püre yapmak ve suyunu çıkarmak için kullanılıyor bakteri üretmemesi nedeniyle en sağlıklısı cam rande, biraz erken oldu ama hazır siteden alışveriş yapmışken aradan çıksın dedim:))

Ben baya bi liste çıkarmıştım neler alıcam diye
Cam rendeyi bende yazdım ama hiçbiyerde karşılaşmadığım için hala almadıklarım arasında duruyor.
Cam rende ayrıca meyvelerin vitamininide öldürmüyormuş kızlar.

bende dün iş çıkışında dalinin şampuanını pudrasını ıslak mendilini falan aldım bebek yagımız vardı zaten
kıslar baka ne almam gerekiyo banyo ile ilgili

Bende banyo malzemelerini sona bıraktım.Onlar her markette var diye rahat davrandım.

Dalinin bebe sabununu da al canım mutlaka.Vücuduna şampuan süremeyiz.Hem vücut hem saç için olanları düşünüyordum ben ama bana önermediler.Vücuduna sabun al dediler.
Pişik kremi de al.Pudradan daha iyiymiş.
İlk zamanlar ılık su ve pamukla sileceksin değil mi popişi? Ben öyle yapcam.Sen de öyle düşünüyorsan bolca pamuk al.Sağlıkçı arkadaşların varsa yardımcı olabilirler sana.Kocaman bi pamuk rulosu işini görür.
benim arkadaş getircek ruloyu.

Banyo termometresi al.Suyun sıcaklığı çok önemli.

Hatta ben oda termometresi almadım ne gerek var diye.Dün arkadaşım al onuda dedi.Belli bir ısıda olmalıymış odamız.Bizim soba maşallah cayır cayır yanıyor kışın.

Tırnak makası(minicikleri önermiyorlar,elinden kayıyormuş.Kolay tutabileceğin bi sapı olsun makasın)

Kulak temizleme çubuğu bebekler için ucu çok kalın(Kulağın kepçe kısmının suyunu almak için.Kulak içine sokulmayacak.İstersen bunu bir yumuşak bezle de yapabilirsin)

Havlu,küvet,küvet filesi,banyo süngeri yada lifi.

Aklıma gelenler bunlar oldu canım..

kızlar aldıklarınız cok guzeller gule gule kullanın
bızde kıslık alısverısını yapmayı dusunuyoruz kocısle bu hafta sonu
guzel hırka ve kazaklar alıcıııım oglusumaa

Canım acele etme bence.Kazaklar ve hırkalar yeni çıktı el yakıyor fiyatlar.Nede olsa kasımda doğum bebekler 3-4 aylık olmadan giydiremeyiz kazak felan gibi geliyor bana.

Belki hırka olabilir.Ama yelek mutlaka olmalı.

darkcım teşekkür ederim ya bi sürü şey unutmuşum ben cok akıllıyım ben şampuanı alıyom almasına dacocugu nerde yıkayacagımı hiç düşünmüyom ya küvet almam lazım işte ay tekrar teşekkü ederim cenım listeye ekledim yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…