- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.641
dogum cantasina makyaj malzemelerimizide koyucakmiyiz?
benim azcik tansiyonum düsse,biraz ac kalsam duvar gibi olur suratim...
koyalim dimi,abes olmaz yani.?
mmf27 canım güle güle kullansın oğluşun aldıklarını.ama pijaman neden önden düğmeli değil emzirirken zorlanmıycan mı hayatım?
çitoscum senin ciciler de çok tatlı maşallah güle güle giydir herkes başladı artık 3er 5er almaya.ben eylül ortalarında alıcam gecelik ve pijamaları kalınlar ozaman çıkıyo
vallahi ablam doğumdan çıktığında ruh gibiydi yanına almış ; bir güzel süsledim..ziyarete gelenler maşşallah sanki doğum yapmış gibi değilsin de düğünden geliyo gibisin diye iltifat etmişlerdi..ayrıca fotoğraflarda çok güzel çıkmıştı..ben koymayı düşünüyorum açıkçası...
Ben de gecelik bulamadım, pahalı olmasın diyorum, ama uygun gecelik için de dolaşmak gerekiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bir de çok kalın olmasın istiyorum, o yüzden bu aralar almak en iyisi sanki. Önce kışlık daha iyi olur diyordum ama şu anki sıcaklardan mıdır nedir sanki ince birşeyler olsa çok daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor. :)
günaydın kızlar
mmmf ve çisemim aldıklarınız çok güzeller güle güle kullanın..biberon sende aldıklarının fotolarını tadilattan sonra koyarsın bakarız dimi??
ya bakıyorumda bebeklerimizi bitirdik kendimiz için hazırlıklara başlamışız..:1rolleyes:e ne güzel..tabi onlarda lazım.öncelikle şu makyaj malzemelerimizi yanımıza alma olayına bende katılıyorum kızlar.tarak almayıda unutmayın..ben hamileliğimin ilk aylarında bi mağazada böle koyu oranj kırmızıya yakın bi renk önden düğmeli pijama takımı almıştım çok beğenip..onu alsam yanıma bide şöle çok pahalı olmayan bi gecelik alsam olmazmı?
illa açık renkmi olmalı pijama takımı?
bide saçımıza takacağımız kurdela kırmızı olmak zorundamı?kayınvalidem al basmasın derler onun için kırmızı takılır diyo..ama ben geceliğimide kurdelamıda mavi istiyomfisfisfis olmazmı?
hani benim oğlum olacakya obakımdan..yerimseniben
zaten maviyi çok severim.sandıktan bi ara çıkarıcam mavili nevresim takımlarım var çeyizimden..onları yıkayıp ütüleyeyim yatağıma sericem inş..:asigim:
ya kızlar nevresim takımı götürcez mi azo iyiki söyledin aklıma gelmemişti hiç gerek varmı buna?ben de makyaj malzemesi götürcem ama eltim doğum yatığında o da bunun hayalini kurmuş makyaj yapıp saçlarını falan yapıcakmış ama doğumdan sonra(sezeryan olmuştu) ağrıdan ve acıdan aklına bile gelmemiş zaten 1 gün kalmıştı yüzü gözü şiş saçlar dağınık yatmıştı.ben öyle olmak istemiyoruuuuuuum.buarada hastanede 1 gün kalınıyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?