Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Bizim de bugün alışveriş günümüzdü...Bebeğimin perdesini, halısını, uyku setini, abajurunu vs. aldık çok şükür. Geriye de fazla bir şey kalmadı. Ama ev hala tadilatta olduğu için hiçbir şeyi yerleştiremiyorum.( Olsun, bakıp bakıp hayal kuruyorum ben de. :))

Bu arada çitos ve mmmf27 aldıklarınız harika, iyi günlerde, sağlıkla kullanılsın inşallah.

ya herkes odasını bile yaptı. halı, abajur bile tamam ..bende almak istiyorum kaynanam aldırmıyo sinir oluyorum yaaa ...erkenmiş alınmazmış bilmemne ..9. ayda alınırmış ya şu eski kafalı düşüncelere sinir oluyorum vede birşey yapamıyorum..

dogum cantasina makyaj malzemelerimizide koyucakmiyiz?

benim azcik tansiyonum düsse,biraz ac kalsam duvar gibi olur suratim...

koyalim dimi,abes olmaz yani.?

valla ben eşime dedim ben unutsam bile gelirken kesin getir diye
neden abes olsun ben renksiz olmaktan hiç hoşlanmam makyajsızda çıkmam
hiç biryere eşim sırf bu yüzden beni sabah yarım saat önce uyandırır

dogum cantasina makyaj malzemelerimizide koyucakmiyiz?

benim azcik tansiyonum düsse,biraz ac kalsam duvar gibi olur suratim...

koyalim dimi,abes olmaz yani.?

vallahi ablam doğumdan çıktığında ruh gibiydi yanına almış ; bir güzel süsledim..ziyarete gelenler maşşallah sanki doğum yapmış gibi değilsin de düğünden geliyo gibisin diye iltifat etmişlerdi..ayrıca fotoğraflarda çok güzel çıkmıştı..ben koymayı düşünüyorum açıkçası...

ATATANEM CANIM aman büyük harf olmuşneyse
v yakanın 2 kenarında delikler ordan memişlerimirahatlıkla çıkarabilicem emzirirken dışardan belliolmuyo saklamışlar:roflol:

hmmm demekki benimde koymam gerekiyor..bak ben foto isini hic düsünmemistim:)

not aldim,hastane cantasi listesine..

valla ben 2. gün sabah erkenden kalktım makyajımı yapmıştım saçımı üstten toplayıp kırmızı bandımı takmıştım.kırmızı saten pijamamı da giymiştim dr ve hemşire odaya geldiklerinde oooooo bizim bi lohusamız vardı biz onu arıyoruz naptın ona çabuk söyle diye espri yapmışlardı.bu sefer saçlarımı da düzleştirmeyi düşünüyorum geçen sefer cadoloz gibiydim doğumdan çıkınca resimler falan hortlamışgibi

makyajsız olurmu hiç tabikii alcaz zaten çok kan kaybedeceğimiz için yüzümüz sapsarı olur
benim hemen göz altlarım koyulaşır yüzüm sararır onun için almayı düşünüyorum zaten her çantamda bi kaç malzeme vardır makyaj kutumda bulamadığımda hemen çantalarıma bakıyorum siyah beyaz hiç sevmem renkli olalım birazcık dimi

sizin hazırlıklarınızı görünce fena halde paçalarım tutuştu, ben şimdiye kadar iki tulum dışında bebeğe birşey almamıştım, evcilik oynar gibi odasının süslenmesiyle falan uğraşıyordum, ablam sağolsun epeyce birşey almış ve örmüş bebek için ama onun dışında pek birşey yoktu, burada sizin aldıklarınızı gördükten sonra bir internet sitesinden birçok ihtiyacımızın siparişini verdik yarın gelir herhalde, onlarda geldikten sonra bende fotolarını ekleyeceğim,
bu arada geçen hafta mobilya için modokoya gittik güzel bir takım beğendik odamız boyandıktan sonra verecez siparişini, aklınızda olsun modokoda bir çok mağazada takım alanlara güzel bir oyuncak sandığı yada dolap ayrıca beğendiğiniz bir bebek uyku setini hediye ediyorlar
uzun oldu ama ben bir türlü istediğim gibi bir gecelik bulamadım alan arkadaşlar resimlerini koyarlarsa benim gibilere yardımı olur sanıyorum

bizde hazırlıklarımızı tamamladık sayılır annemler gelmişlerdi yanıma birlikte hallettik herşeyi.ufaktefek şeyler kaldı geriye.kızlar hastaneye götürecegimiz çantalarınızı hazırladınız mı?ben onu da hazırlayayım dursun diyorum.başka da bir eksik kalmıyor sanırım.

Ben de gecelik bulamadım, pahalı olmasın diyorum, ama uygun gecelik için de dolaşmak gerekiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bir de çok kalın olmasın istiyorum, o yüzden bu aralar almak en iyisi sanki. Önce kışlık daha iyi olur diyordum ama şu anki sıcaklardan mıdır nedir sanki ince birşeyler olsa çok daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor. :)

bende çok sıcağa gelemiyorum o yüzden kalın birşey almam üşürsem hırka, şal alırım yanıma, gebe markalarının lohusa gecelikleri korkunç geliyor gözüme taaaa bileklere kadar fenalık gelir bana, kafamçokkarıştı hemde pahalı ikigün giyeceğim şeye o kadar parada vermek istemiyorum açıkçası,
dagiye bakmayı düşünüyorum netten şöyle bir baktım sevimli modeller var, hem indirimde varmış şimdi

günaydın kızlar
mmmf ve çisemim aldıklarınız çok güzeller güle güle kullanın..biberon sende aldıklarının fotolarını tadilattan sonra koyarsın bakarız dimi??

ya bakıyorumda bebeklerimizi bitirdik kendimiz için hazırlıklara başlamışız..:1rolleyes:e ne güzel..tabi onlarda lazım.öncelikle şu makyaj malzemelerimizi yanımıza alma olayına bende katılıyorum kızlar.tarak almayıda unutmayın..ben hamileliğimin ilk aylarında bi mağazada böle koyu oranj kırmızıya yakın bi renk önden düğmeli pijama takımı almıştım çok beğenip..onu alsam yanıma bide şöle çok pahalı olmayan bi gecelik alsam olmazmı?
illa açık renkmi olmalı pijama takımı?
bide saçımıza takacağımız kurdela kırmızı olmak zorundamı?kayınvalidem al basmasın derler onun için kırmızı takılır diyo..ama ben geceliğimide kurdelamıda mavi istiyomfisfisfis olmazmı?
hani benim oğlum olacakya obakımdan..yerimseniben
zaten maviyi çok severim.sandıktan bi ara çıkarıcam mavili nevresim takımlarım var çeyizimden..onları yıkayıp ütüleyeyim yatağıma sericem inş..:asigim:

Günaydin azocum..bencede illaki acik renk olmak zorunda diilki pijama yada gecelikler..!

ben henüz almadim ama illaki acik renk olsun diye bakmam,hangileri hosuma giderse onu

aliri mdiye düsünüyorum.Birde sabahlik almak lazim,sizler aldinizmi?ya ben kurdela diilde

bant gibi bisiler takmak istiyorum yada hani metalden taclar varya,üzeri süslü filan onlarda

olabilir dimi?ben birde daha hastane coraplarimi filanda almadim,gecelik sabahlik alayim ona uygun

olsun diye bekliyorum.ama bu haftadan sonra baslamaliyim hazirliklara,bazen bana agri giriyor

yani genital bölgeye..

ya kızlar nevresim takımı götürcez mi azo iyiki söyledin aklıma gelmemişti hiç gerek varmı buna?ben de makyaj malzemesi götürcem ama eltim doğum yatığında o da bunun hayalini kurmuş makyaj yapıp saçlarını falan yapıcakmış ama doğumdan sonra(sezeryan olmuştu) ağrıdan ve acıdan aklına bile gelmemiş zaten 1 gün kalmıştı yüzü gözü şiş saçlar dağınık yatmıştı.ben öyle olmak istemiyoruuuuuuum.buarada hastanede 1 gün kalınıyor değilmi?

azocum, tadilattan sonra tabii ki koyarım ama aslında ondan önce de koymak isterim de kendime güvenemiyorum. şimdi resmi çekerim de buraya yükleyemem, yüklerim de büyük olur, kimseyi rahatsız etmek istemem...bu konularda hiç becerikli değilim malesef...

bu arada pijama takımı açık renk de olabilir diye düşünüyorum ben de çilekk gibi, ama kurdele konusunda kırmızı diyor herkes, istersen sen kırmızılı mavili birşey bul, hem senin de istediğin olur. :))

çilekkcim, ben de kurdele sevmem, daha doğrusu benim saçlar o kadar asi ve kabarık ki, kurdelenin yeterli olacağını pek sanmıyorum. :)) ben de senin gibi düşünüyorum, bir taç aldım kalınca biraz ama çok süslü, puantiyeli filan çok hoşuma gitti, kim ne derse desin onu takıcam ben kısmet olursa. :))

sabahlığım da vardı benim, onu bir güzel tekrar yıkarım hazır ederim, çünkü gecelik-sabahlık takım oldu mu ateş pahası oluyor, ben şöyle ucuzundan 2 tane gecelik bulayım bana yeter..makyaj da normalde hiç yapmadığım için nasıl olacak bilemiyorum ama kuzenim benim hamileliğimin başlangıcından beri benden daha heyecanlı, kesin o gelir zorla süsler beni. :))

biraz uzun oldu kızlar, kusura bakmayın...

ata_tanemcim hastaneyemi götürücen nevresim takimini?
burada disaridan kiyafet harici bisiy almak yasak iceriye.
hic düsünmedim o yüzden ben nevresim takimi filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…