günaydın kızlar
mmmf ve çisemim aldıklarınız çok güzeller güle güle kullanın..biberon sende aldıklarının fotolarını tadilattan sonra koyarsın bakarız dimi??
ya bakıyorumda bebeklerimizi bitirdik kendimiz için hazırlıklara başlamışız..:1rolleyes:e ne güzel..tabi onlarda lazım.öncelikle şu makyaj malzemelerimizi yanımıza alma olayına bende katılıyorum kızlar.tarak almayıda unutmayın..ben hamileliğimin ilk aylarında bi mağazada böle koyu oranj kırmızıya yakın bi renk önden düğmeli pijama takımı almıştım çok beğenip..onu alsam yanıma bide şöle çok pahalı olmayan bi gecelik alsam olmazmı?
illa açık renkmi olmalı pijama takımı?
bide saçımıza takacağımız kurdela kırmızı olmak zorundamı?kayınvalidem al basmasın derler onun için kırmızı takılır diyo..ama ben geceliğimide kurdelamıda mavi istiyomfisfisfis olmazmı?
hani benim oğlum olacakya obakımdan..yerimseniben
zaten maviyi çok severim.sandıktan bi ara çıkarıcam mavili nevresim takımlarım var çeyizimden..onları yıkayıp ütüleyeyim yatağıma sericem inş..:asigim:
azocum, tadilattan sonra tabii ki koyarım ama aslında ondan önce de koymak isterim de kendime güvenemiyorum.
şimdi resmi çekerim de buraya yükleyemem, yüklerim de büyük olur, kimseyi rahatsız etmek istemem...bu konularda hiç becerikli değilim malesef...
bu arada pijama takımı açık renk de olabilir diye düşünüyorum ben de çilekk gibi, ama kurdele konusunda kırmızı diyor herkes, istersen sen kırmızılı mavili birşey bul, hem senin de istediğin olur. :))
çilekkcim, ben de kurdele sevmem, daha doğrusu benim saçlar o kadar asi ve kabarık ki, kurdelenin yeterli olacağını pek sanmıyorum. :)) ben de senin gibi düşünüyorum, bir taç aldım kalınca biraz ama çok süslü, puantiyeli filan çok hoşuma gitti, kim ne derse desin onu takıcam ben kısmet olursa. :))
sabahlığım da vardı benim, onu bir güzel tekrar yıkarım hazır ederim, çünkü gecelik-sabahlık takım oldu mu ateş pahası oluyor, ben şöyle ucuzundan 2 tane gecelik bulayım bana yeter..makyaj da normalde hiç yapmadığım için nasıl olacak bilemiyorum ama kuzenim benim hamileliğimin başlangıcından beri benden daha heyecanlı, kesin o gelir zorla süsler beni. :))
biraz uzun oldu kızlar, kusura bakmayın...