Kizlar bende gecelik ve alt ust takim aldim .Ama alt ust takim daha rahat oluyomus,bensezeryan olcan icin bide uzun penye sabahlik aldim,koridorda uzun uzun yurumem gerekecek o zaman giyerim diye.
Güle güle kullan canım rsmini de eklersin artık.
Daha kendime hicbisi almadim,bugünde dogurmazsam insl.alicam en yakin zamanda..
Bende evimi bi temizleyeyim.Kendi çantamı ve bebeğinkini hazırlayacağım.7. ayı doldurduk nerdeyse.Bundan sonra heran sürpriz olabilir.
kızlar sezeyanda olsanız ameliyattan odaya çıkarırken gecelik giydiriyolar benden demesi gerisi size kalmış.ayrıca ameliyattan hemen sonra dr odayagelip kanamanıza bakıyo ve siz daha tam kendinizde olmuyosunuz.gecelikbacakların üstünde kalıyo ve üstünüze örtü örtüyolar toparlııcak halinizde olmuyo neyse uzattım dr kanamaya bakarken gecelik istiyo pijamayla zor olur takdir edersinizki
çitoscum güle güle kullanın aldıklarınızı çok şekerlerdryacım bende pijama takımını denemedim kadın ısrrala m beden verdi doğumdan sonra olmazsa canına okuuycam o kadının.doğum sonrası 6 aylık hamile halimize dönücez hemen umarım olur ama şişlikler falan bilemiyorum yaane
Yok ay sezaryan olan arkadaşım 7-8 saat önlüğü çıkarmıyorlar.Önlüğü çıkarıncada pijama giyiyorsun.Karnını gecelikle nasıl açacaksın dedi bana.gecelik aldığımı söleyince.
Her hastanenin uygulaması farklı anladığım kadarıyla.O yüzden doğuracağımız hastenenin neyi tercih ettiğini öğrenelim.
Ben boşuna aldım geceliği sezaryan olursam ki sezaryan olurum gibi geliyor.
Neyseki çok pahalı bişey almadım.
bende kendime hiç bişe almadım kızlar ya kendime ne alacağım konusunda
yardımcı olur musunuz bir de doğuma neyle gidecem evden çıkarken eğer zamanım
olursa tabii
Doğuma neyle gittiğin önemli değil.Ama tabi mümkünse rahat bişeyler giyebilirsin.Orda çıkarmak kolay olsun diye.
Ben kendime şunları aldım bak:
1 pijama takımı
1 gecelik (Her ikiside önden düğmeli.Gecelik emzirebileceğim kadar düğmeliştaa aşağılara kadar değil yani)
1 takım da eşofman koycam(alt var da üst alcam fermuarlı)(Hastaneden çıkarken iyi olur)
2 tane emzirme südyeni
3 tane büyük boy atlet(Doğumdan sonra giyermiyim bilmem ama evdede rahat olur emzirirken dişye düşündüm)
3 tane büyük boy slip
1 tane sabo terlik
kısa çorap
şal,hırka
göğüs pedi(Alcam daha)
Göğüs koruyucu(Alcam daha)
ıslak mendil
kırmızı saç bandı ve tac
bebeğimin günlüğü
şimdilik aldıklarım ve alacak olduklarım bunlar başka aklıma gelirse eklerim.