Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

canım hastaneye zaten gecelik götürmen gerekiyor çünkü doğum sancıları çekerken hemşireler rahim ağzındaki açılmayı takip etmeleri gerekicek ve sürekli giy çıkar yapamazsın o şekilde gecelik en rahatı ben pijamaları evde giymek için alıcam.ya doğumdan sonra alta bez konuyomuş ya onları biz mi alıcaz yoksa hastaneden mi vericekler acaba?ben ona takıldım

o da hastaneden hastaneye değişiyor galiba, ben de neler götürmem gerektiğini hastaneye yatış yapmadan evvel soracağım...

ayy bu lohusa camasırı nedırkı nerde satılır kızlar
bende bır gecelık aldım bır gecelık daha almayı dusunuyorum pijama almıstım ama onu evde gıymeyı dusunuyorum ustumede salım var zaten yada anneme soylerım o orer getırır.

Geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı acıbadem'de. orada göğüs ucu pedi, kanama pedi, bebek bezi vs gibi ilk etapta lazım olan her şeyi hastane vermiş. hatta bebeğin giysilerini bile orda kaldığı sürece hastane vermiş. özel dezenfekte edilmiş giysilermiş. bir tek eve giderken bebeğe kendi giysisini giydirip çıkarmış arkadaşım... belki diğer hastanelerde de vardır bu tip hizmetler.

Geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı acıbadem'de. orada göğüs ucu pedi, kanama pedi, bebek bezi vs gibi ilk etapta lazım olan her şeyi hastane vermiş. hatta bebeğin giysilerini bile orda kaldığı sürece hastane vermiş. özel dezenfekte edilmiş giysilermiş. bir tek eve giderken bebeğe kendi giysisini giydirip çıkarmış arkadaşım... belki diğer hastanelerde de vardır bu tip hizmetler.

elmalı turtacım, ben de kısmet olursa acıbadem'de doğum yapacağım, bu bilgi çok iyi oldu sağolasın. Hastaneyi aramama da gerek kalmadı böylece. a.s

ne kadar gusel bır hastaneymıs bızımkı neler vercek acaba sormak lazım aslında :CüvCüv:

ayy bu lohusa camasırı nedırkı nerde satılır kızlar
bende bır gecelık aldım bır gecelık daha almayı dusunuyorum pijama almıstım ama onu evde gıymeyı dusunuyorum ustumede salım var zaten yada anneme soylerım o orer getırır.

ben joker mağazasından aldım apple, 5 tanesi 5.5 ytl'ye...doğumdan sonra kanama vs. olduğu için tek kullanımlık bu çamaşırlar, uğraşmıyorsun, kirlenince atıyorsun...

Biberoncum, son yazdığım mesaj tuhaf bi şekilde sayfanın yukarısında göründü. Ben de acıbademde doğum yapıcam inş. doktorun kim?

Ben de şaşırdım elmalı turtacım, içimi okumuş gibi oldun. :)) Ben Ümit Bey'e gidiyorum canım, aslında hamileliğimden önce Arda Bey'e gidiyordum ama çok yoğun olduğu için hamilelikte Ümit Bey'e geçtim. Randevu alırken problem olmuyor en azından, her aradığımda istediğim zamana alabiliyorum.

Bu arada seneler önce bir apse ameliyatım olmuştu, Habibe Hanım yapmıştı ameliyatımı, çok memnun kalmıştım o zaman...:1rolleyes:

Bizim de ense kalınlığı, ayrıntılı ölçümlerimizi arda bey yapmıştı. iyi elektrik almıştım kendisinden. habibe hnm da çok ilgili, memnununm. ama ümit beyi duymamıştım...

Bu arada demin yazmayı unutmuşum, acıbademde kıza doğumdan sonra fön çektirmek ister misiniz diye sormuşlar! Fotoğraflarda bakımlı çıkarsınız diye :) Dumur oldum açıkçası... hizmet anlamında aşmışlar!

ben ense kalınlığı ve ayrıntılıya bile arda bey'e randevu alamadım ama gerçekten ilgili ve iyi bir doktordur. bizim o ölçümleri tolga bey yaptı...ümit bey de çok şeker, biz iyi anlaştık en azından. belki de bugüne kadar yanyana oturup bekledik orada elmalı turtacım, ne tuhaf değil mi? :))

Bu arada demin yazmayı unutmuşum, acıbademde kıza doğumdan sonra fön çektirmek ister misiniz diye sormuşlar! Fotoğraflarda bakımlı çıkarsınız diye :) Dumur oldum açıkçası... hizmet anlamında aşmışlar!

anadolu sağlık merkezi'nde manikür-pedikür yaptıklarını duymuştum da, demek acıbadem de hizmette sınır tanımamaya başlamış. Yakında hastaneler nasıl rekabet edeceklerini şaşırmış olacaklar, spa hizmeti de vermeye başlarlar doğumdan sonra rahatlama olur diye...:dance:

Ben kontrollerime etiler polikliniğinde yaptırıyorum. özerl durumlarda da acıbedem^deki hastaneye gidiyorum. inşallah doğum da acıbadem'deki yerde olacak. belki doğumları da karşılıklı odalarda yaparız kaydirigubbakcemile5

Ben kontrollerime etiler polikliniğinde yaptırıyorum. özerl durumlarda da acıbedem^deki hastaneye gidiyorum. inşallah doğum da acıbadem'deki yerde olacak. belki doğumları da karşılıklı odalarda yaparız kaydirigubbakcemile5

ne güzel olur...ama ben sana yetişemem herhalde, gerçi 5 aralık gözüküyor benim muhtemel doğum tarihim ama büyük bir ihtimalle sezaryen olacağım için kasımın 24-25'i gibi doğum yaparım diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa gerçekten karşılıklı odalarda olabiliriz. :))

ben de hala çalışıyor olsaydım, etiler polikliniğinde kontrollerimi yaptırıyor olacaktım, işyerim 4.levent'teydi...:1rolleyes:

valla bişey diyimmi hastane verir diye sakın düşünmeyin. 5 liralık şeyi 50 ytl ye gagalamak için bekliyorlar zaten.onların ekstrası o kızlar sakın he . herşeyinizi götürün. heleki acıbademi düşünenler. arkadaşım orda yaptı tulum falan bile giydirmişler iyi geldi tabi ama ssk ya falan girmiyo özel sigorta falan da karşılamaıyo ekstradan 2000 ytl gibi bişey çıktı karşısına hastaneden çıkarken. Bunu duyan bi arkadaşım herşeyiyle gitti ne sorarlarsa yok bende var dedi hatta refakatçi yemeği bile çok kazıkmış onu da yemediler zor kurtuldum ellerinden diyo. pazarlamacı gibi biri gidiyo biri geliyo diyo. babalarının hayrına yapmıyorlar hoş.uyanık olun kızlarr uyanık..herşeyi götürün yanınızda

canım tesekkurler ben ankaradayım nerde bulabılırım acaba bu medıklacılerde varmıdırkıı

canım, cepa avm çankaya'da varmış joker mağazası, sana yakın mıdır bilemiyorum. Medikalcilere de sormakta fayda var tabii, hatta bayan iç çamaşırı satan yerlerde bile olması çok kuvvetli bir ihtimal...

valla bişey diyimmi hastane verir diye sakın düşünmeyin. 5 liralık şeyi 50 ytl ye gagalamak için bekliyorlar zaten.onların ekstrası o kızlar sakın he . herşeyinizi götürün. heleki acıbademi düşünenler. arkadaşım orda yaptı tulum falan bile giydirmişler iyi geldi tabi ama ssk ya falan girmiyo özel sigorta falan da karşılamaıyo ekstradan 2000 ytl gibi bişey çıktı karşısına hastaneden çıkarken. Bunu duyan bi arkadaşım herşeyiyle gitti ne sorarlarsa yok bende var dedi hatta refakatçi yemeği bile çok kazıkmış onu da yemediler zor kurtuldum ellerinden diyo. pazarlamacı gibi biri gidiyo biri geliyo diyo. babalarının hayrına yapmıyorlar hoş.uyanık olun kızlarr uyanık..herşeyi götürün yanınızda

Derinxby'cim, haklısın ben çalışırken bizim işyeri acıbademle anlaşmalıydı, bebek bezi, diğer bakım malzemeleri falan ödenmiyordu şirket tarafından, hastane kişiye fatura ediyordu. Şu an hatırlamıyorum tam miktarları ama, 2-3 sene önce 400-500 ytl idi yanılmıyorsam...Ben şimdi acıbadem sigortalıyım, ne doğuma ne de yatışa bişey ödemeyeceğim, benim sigorta paketime refakatçi de dahil, bebeği de diğer sigortalar gibi 15 gün sonra değil, hemen sigortalıyorlar, allah korusun böylece kuvöz bakımı, diğer komplikasyonlar olursa ayrıca para ödemeyeceğim. Yine sigortaya yenidoğan bakımı ve aşıları da dahil, büyük ihtimalle bu bez, hasta bezi filan onlar da dahildir diye düşünüyorum ama yine de sormak lazım son kez hastaneye tabii....

X