Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar ben acıbademde doğum yaptım banyomu yaptırdılar ve saçıma fön çekip beni süslediler süperdi bakımlı oldum yanii:)

canım bende acıbadem sigortalıyım onlar hastane karşılıyor hasta bezi bebek bezi vs. sen sadece eger özel oda istediysen onu ve refakatçi yemeğini ödüyorsun yemekler süper bu arada nerdeki acıbademe gidiyosun canım

vallahi ablam doğum yaptığında da hastane herşeyi karşılamıştı ..bebeğin giysilerinide, pedi de , kuaför hizmetide hepsi hastaneden di..bende benim hastaneyi aradım geçen gün , sordum bebeğin giysilerini siz mi vereceksiniz hayır dediler siz karşılıyosunuz :))) ..ona göre bebeğinkileri ayrı koyup doğum esnasında çanta alt üst olmasın diye ayrı koymayı düşünüyorum..bunları öğrenmek lazım hastaneden ..

kızlar benim uzun gecliğim vardı hiç kullanmadığım daha doğrusu annemin evlenirken ısrarla aldırıp zorla sandıığıma soktuğu bi gecelik zaten batıyomuş kızlar fazla pahalı bişey bakmayın doğumdan cıkınca değiştireceksiniz bazı hastanelerde geceliğini giydiriyolar doğuma giderken bazılarıda yeşil ameliyat önlüğünğ giydirip cıkınca geceliğini giydiriyolar ertesi gün pijamalarınızı giyiyorssunuz ben iki takım pijama aldım öncen düğmeli bi takımı biraz büyük almışım ama olsun artık napalım o zamana kadar bende büyürüm heralde biraz daha zaten 5 tane camaşır koydum cantama 5 tane bebek bezi bebek zıbını hastane cıkışı 5 tane hasta bezi Hasta bezi bebek bezi zıbın battaniyeye uzun geceliği burda doğuma giderken istiyolar kucağına alıyosun uzun geceliğini giyiyosun cıkıyosun yukarıya pijamalarımı falan yine ayrıca bebek bezi uzun ped onları ayrıca koyduk hemşirelere vereceklerimizi bohcaya sardık ben nevresim takımı koydum ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı normal havlu koydum bebişim için sarı yazma koyduk cay bardağı su bardağı catal kaşık koyduk battaniyekoymayı unuttuk bak yazınca aklıma geldi emzik biberon koyucaz nolur nolmaz diye emzik hemen alamaz sanırım ama bilmiyorum hiç yeni doğup ağzında emzikli bebek görmedim Bidüşünüyorum diyorum sezeryan olsa en fazla iki gün yatıcam bide düşünüyorum bellimi olur ya cok kalmamız gerekirse artık yetmeyen yerde arkadan getirirler napalım

canım ben kadıköy acıbademe gidiyorum. şimdiye kadar herşeyden memnunum, umarım doğum kısmı da aynı şekilde olur. bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...a.s

şimdi geçmişe baktımda ne marifetlisiniz kızlar ya maşallah kova cok güzle olmuş farklı bişeyde de denene bilir yada daha büyük kova ile oyuncak sepeti gibi düşünülebilir valla bayıldım yağmurcum sepet harika gözüküyo canım ya masallardaki gibi geliyo insanın gözünün önüne annemde alacak bunlardan alma diye paralıyorum kendimi ama dinleyen kim merağı varmış hanımın alsın bakalım bizden cok şey aldı şimdi telefon etti toplu alışverişini yapacakmış artık akşama bebek mağazasındayız yine ay 3 gündür cıkamadık zaten adam diyecek biz size oda acalım burda kalın
hee bu arada kızlar carşamba günü oğluma araba aldık pierrecardin nin enigması gibi ama arkadaki tekerler tek cift yönlü enigma gibi bişeydi ama tam bilemiyorum belkide enigmadır bakınca söylerim Yanlız cok konforlu gözüküyor yaf içine girip oturasım geldi üç tekerli olanını alacaktım ama onlar tek yönlü oluyomuş malesef zaten aralarındaki tek fark bizimkinin cift yönlü olması ikisi nide denedik sürüşleri aynı bizim aldığımızında ön tekerlekleri biraz daha yakın birbirine o yüzden hakimiyet ondada kolay oluyo 370.00 ytl ye aldık kapmanyadaymış zaten hep kampanya deyip kandırıyolar bizi bide meyilliyiz almaya azcık nazlanıp ne verirlerse alıyoruz kapşonlu montlu takım aldık bide 8 li takım aldık zıbın aldım bi tane daha Dün cok güzel kot mont takım aldım görseniz o kadar güzel ki içinde gömleğide var tabi biz bunlarla oyalanoırken makinaya ne bakabildik ne alabildik o yüzden yine ressimleri yok

teşekür ederim canım inşallah bende bekliyorum bakalım bana kalsa 11 e kadar gezerim bu halde de babamız pek bi arabaya alışıktır hemen yoruluyo iki dükkana giriyoruz ben yoruldum gidelim dmeeye başlıyo bebk eşylarını görünce hemen cıkamıyoruz zaten diyorum millet 10larda 11lerde eve giriyo arşıdan biz o günleri görücezmi bi keresinde gezmeye cıkardı beni sözde geldi bürodan aldı eskişehiri bilen varsa hamamyoluna girdik orda bi cay içtik otobüs durağına gittik paşam beni gezdirmişoldu bende küstüm tabi ona
bu arada arababnın aynısını buldum internetde ama resmi nasıl buraya koyacağımı bilmiyorum pierre cardin raider ps2040 enfants modeli enigmanın bi değişiği işte aralarındaki farkı bende bilmiyorum

Kızlar gecelik mi pijamamı bunu herkes doğum yapacağı hastanede doğum yapanlara sorsun bence.
Çünkü arkadaşım normal isterken bebek ters olduğundan sezaryan oldu.

Doğumdan önce önlük giydiriyorlarmış zaten geceliğe gerek kalmıyor.

doğumdan sonra da 7-8 saat önlükle duruyormuşsun.Ondan sonra çıkarıp pijamanı giyiyormuşsun.
Pijamalarda kan oluyor 2 tane al dedi.
Hasta bezi de al dedi.

Hasta bezini veren hastaneler olduğunu duymuştum ama siz yine de bulundurun hastaneden çıkıncada kullanırız.

canım kalın demişsin ama zaten lohusa insan çok bunalır.hastanelerde kaloriferli.ben kalın almayı düşünmüyorum. annemin aldığı normal geceliğim var.bir de emzirme geceliği alıcam.pijama mı alsam kararsızım gerçi.sonda takıyorlarmış.ne kadar kalıyor acaba.bu açıdan gecelik daha iyi gibi.ama bir arkadaşıma ziyarete gitmiştim hastaneye,gecelik giymişti,bacağından kan akıyordu bu açıdanda pijama daha iyi gibi.ikiside mi olsa.ayyyyyyy çok kararsızım.sesli düşündüm ama....

bir hafta önce kendime iki takım pijama 4 tane alt üst iç çamaşırı almıştım... bugünde gittim eve dönünce yatağımı hazırlamak için pike takımı aldım yavruağzı renginde... terlik havlu aldım... eee 11 sene sonra tekrar anne olmaya hazırlanınca biraz da kendime bir şeyler almaya baktım... bir daha böyle sevinçleri inşallah torunlarımda görürüm...şöyle süslü püslü yatarım artık...ne dersiniz?:CüvCüv:a.s.:asigim:

darkinlife akadasim,bu hasta bezi ne ki,ilk kez duyuyorum

hasta bezinigenelde hastane doğumdan sonra tkıyo kızlar sizyanınıza sadece pedinizi alın ben 2.gün pede geçmiştim
ben dün loğusa pijaması aldım fatihtende geceliğim sabahlığım var onları kullanıcam ilk gün 2. gün lohusa pijamamı hastaneden çıkarkenede saten pijama takımım var şık olayım deyü onu giyecem donmazsam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…