- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.581
canım hastaneye zaten gecelik götürmen gerekiyor çünkü doğum sancıları çekerken hemşireler rahim ağzındaki açılmayı takip etmeleri gerekicek ve sürekli giy çıkar yapamazsın o şekilde gecelik en rahatı ben pijamaları evde giymek için alıcam.ya doğumdan sonra alta bez konuyomuş ya onları biz mi alıcaz yoksa hastaneden mi vericekler acaba?ben ona takıldım
Geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı acıbadem'de. orada göğüs ucu pedi, kanama pedi, bebek bezi vs gibi ilk etapta lazım olan her şeyi hastane vermiş. hatta bebeğin giysilerini bile orda kaldığı sürece hastane vermiş. özel dezenfekte edilmiş giysilermiş. bir tek eve giderken bebeğe kendi giysisini giydirip çıkarmış arkadaşım... belki diğer hastanelerde de vardır bu tip hizmetler.
Geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı acıbadem'de. orada göğüs ucu pedi, kanama pedi, bebek bezi vs gibi ilk etapta lazım olan her şeyi hastane vermiş. hatta bebeğin giysilerini bile orda kaldığı sürece hastane vermiş. özel dezenfekte edilmiş giysilermiş. bir tek eve giderken bebeğe kendi giysisini giydirip çıkarmış arkadaşım... belki diğer hastanelerde de vardır bu tip hizmetler.
ayy bu lohusa camasırı nedırkı nerde satılır kızlar
bende bır gecelık aldım bır gecelık daha almayı dusunuyorum pijama almıstım ama onu evde gıymeyı dusunuyorum ustumede salım var zaten yada anneme soylerım o orer getırır.
Biberoncum, son yazdığım mesaj tuhaf bi şekilde sayfanın yukarısında göründü. Ben de acıbademde doğum yapıcam inş. doktorun kim?
Bu arada demin yazmayı unutmuşum, acıbademde kıza doğumdan sonra fön çektirmek ister misiniz diye sormuşlar! Fotoğraflarda bakımlı çıkarsınız diye :) Dumur oldum açıkçası... hizmet anlamında aşmışlar!
Ben kontrollerime etiler polikliniğinde yaptırıyorum. özerl durumlarda da acıbedem^deki hastaneye gidiyorum. inşallah doğum da acıbadem'deki yerde olacak. belki doğumları da karşılıklı odalarda yaparız kaydirigubbakcemile5
ben joker mağazasından aldım apple, 5 tanesi 5.5 ytl'ye...doğumdan sonra kanama vs. olduğu için tek kullanımlık bu çamaşırlar, uğraşmıyorsun, kirlenince atıyorsun...
canım tesekkurler ben ankaradayım nerde bulabılırım acaba bu medıklacılerde varmıdırkıı
valla bişey diyimmi hastane verir diye sakın düşünmeyin. 5 liralık şeyi 50 ytl ye gagalamak için bekliyorlar zaten.onların ekstrası o kızlar sakın he . herşeyinizi götürün. heleki acıbademi düşünenler. arkadaşım orda yaptı tulum falan bile giydirmişler iyi geldi tabi ama ssk ya falan girmiyo özel sigorta falan da karşılamaıyo ekstradan 2000 ytl gibi bişey çıktı karşısına hastaneden çıkarken. Bunu duyan bi arkadaşım herşeyiyle gitti ne sorarlarsa yok bende var dedi hatta refakatçi yemeği bile çok kazıkmış onu da yemediler zor kurtuldum ellerinden diyo. pazarlamacı gibi biri gidiyo biri geliyo diyo. babalarının hayrına yapmıyorlar hoş.uyanık olun kızlarr uyanık..herşeyi götürün yanınızda