- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.441
canım kraft nasıl türk malı oluyo ya alman malı kuzenim almanyada yaşıyo o herşeyini kraft almış alman malı burda fabrikası vardır burda da üretiliyodur ama marka almanyanın buna emin ol
normalde kırkı cıkınca okut derler ama bızde muhtemelen saglıgımıza kavusur kavusmaz 15-20 gun ıcınde okutmayı dusunuyoruzKızlar bi şey sorucam, bebek mevlüdünü ne zaman okutmak gerekiyor?
canım kraft nasıl türk malı oluyo ya alman malı kuzenim almanyada yaşıyo o herşeyini kraft almış alman malı burda fabrikası vardır burda da üretiliyodur ama marka almanyanın buna emin ol
Ben de bazı online alışveriş sitelerinde gördüm, Kraft'ın ürünlerinin üretim yeri olarak Çin geçiyor. Büyük marka diyorsun ama yine bir yerden Çin çıkıyor işte.Neye güvenip alacağız şaşırdım gerçekten...
atatanem aldıkların çok güzelmiş canım bayıldım.güle güle kullansın bebişin..
kalimerocum sizin arabanızda çok güzelmiş..güle güle kullanın..
bu arada geçenlerde arkadaşım kusma yastığı varmış.onu mutlaka al dedi..çok gerekiyomuş.bide minder gibi bişey almış o bana hediye etti.çekicem fotosunu yarın koyarım.koltuğa yatağına kucağına onunla alıp koyuyomuş.çok rahat oluyomuş..
ürünlerin çinde yapılma meselesine gelince doğru..ama çinde yapılan herşey kalitesiz değil.ama şunu bilin hayatımızdaki heme heme herşey çinde üretiliyo..
önemli olan bebeklerimiz için sağlıklısını seçmemiz..:asigim:
pamukum canım ortası havlu filenin tümüyle file değil.eltim kullandı oğlunda okadar rahat ettiki.çilekçim neden üşüsün ki bebek zaten odanın sıcacık olması lazım bebeği yıkamak için üşümez bence çünkü herkes çok tavsiye etti bunu.