Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

canım kraft nasıl türk malı oluyo ya alman malı kuzenim almanyada yaşıyo o herşeyini kraft almış alman malı burda fabrikası vardır burda da üretiliyodur ama marka almanyanın buna emin ol

canım kraft, chıcco ve pıerre cardın gıbı buyuk markaların cınde fabrıkaları var
ve uretım cınde daha fazla oldugu ıcın urunlerın cogu cınde uretılıyor
yanı her ne kadar marka alman markası bıle olsa fabrıka uretım yerı cın
bunu yurt dısında yasayan abımde daha dun soyledı canım

Kızlar bi şey sorucam, bebek mevlüdünü ne zaman okutmak gerekiyor?
normalde kırkı cıkınca okut derler ama bızde muhtemelen saglıgımıza kavusur kavusmaz 15-20 gun ıcınde okutmayı dusunuyoruz
ben evım dısında bır yer tutmayı dusundugum ıcın 20 sınden sonra okuturum herhalde

Ben de bazı online alışveriş sitelerinde gördüm, Kraft'ın ürünlerinin üretim yeri olarak Çin geçiyor. Büyük marka diyorsun ama yine bir yerden Çin çıkıyor işte. Neye güvenip alacağız şaşırdım gerçekten...

canım kraft nasıl türk malı oluyo ya alman malı kuzenim almanyada yaşıyo o herşeyini kraft almış alman malı burda fabrikası vardır burda da üretiliyodur ama marka almanyanın buna emin ol

Canım ben işim gereği sahiplerini tanıyorum. Biz de öyle zannediyoduk ama bi toplantıda kendileri söylemişlerdi. Üretici firma aslen "ATAK TİCARET". Fakat pazarlama stratejisi olarak almancayı çağrıştıran kraft markasını kullanıyorlar.

atatanem aldıkların çok güzelmiş canım bayıldım.güle güle kullansın bebişin..
kalimerocum sizin arabanızda çok güzelmiş..güle güle kullanın..
bu arada geçenlerde arkadaşım kusma yastığı varmış.onu mutlaka al dedi..çok gerekiyomuş.bide minder gibi bişey almış o bana hediye etti.çekicem fotosunu yarın koyarım.koltuğa yatağına kucağına onunla alıp koyuyomuş.çok rahat oluyomuş..
ürünlerin çinde yapılma meselesine gelince doğru..ama çinde yapılan herşey kalitesiz değil.ama şunu bilin hayatımızdaki heme heme herşey çinde üretiliyo..
önemli olan bebeklerimiz için sağlıklısını seçmemiz..:asigim:

Haklısın biberoncum. En güvendiğin markaları bile araştırmaya kalkınca ya üretim yeri çin çıkıyo ya da hammaddesinde bebeğe zararlı toxic atıklar olduğu iddia ediliyor. Eğer İngilizceniz varsa, bence bi şeyi almadan önce amazon.com'a girin ve kullanıcı yorumlarını okuyun derim. Genelde markalar buradakilerle aynı. Ama en basitinden bir biberon markasıyla ilgili en az 200-300 kullanıcı yorum yazmış oluyor. Ve insan hangisinin daha sağlıklı hangisinin zararlı olabileceği ile ilgili daha çok fikir sahibi oluyor.

Kusma yastığını daha önce duymamıştım. Nasıl bişeymiş Azocum? Çok lazım olacaksa biz de alalım...

kızlar zıbın kaç takım almayı düşünüyosunuz biz bi baktık bi tane zıbın takımı almışız bide hastane cıkışının içinde var işte o kadar ne kadar giyiyolar kaç tane alsak yeterli olur

Çok sağol elmalı turta, ben de bir amazona girip bakayım, doğrusu insan kendine alırken bile o derece dikkat etmiyor da, sözkonusu bebeği olunca iş değişiyor. Benim de hep dikkat ettiğim şey yorum oluyor, çok fazla dışarı çıkamadığım için online sitelere bakmak durumunda kalıyorum. Ama genelde bizim alışveriş sitelerinde alıcılar hemen hemen hiç yorum yapmıyor. O yüzden senin önerin çok faydalı oldu benim için tekrar teşekkürler...

Pamukum, ben Uzman Tv'de Ayşe Öner'in videosunu seyrettim geçenlerde, yenidoğanlar için zıbın yerine tulumu tercih etmek daha iyi olur diyordu. Anne bebeği kucağına aldığında zıbın yukarı sıyrılıyormuş, o yüzden tek parça giydirmek daha yararlıymış. Ben de 3 tane yenidoğan patikli tulum aldım bunun üzerine, bir de hastane çıkışı var senin dediğin gibi, ama ilk 1-2 hafta için daha fazla kıyafete ihtiyaç olur mu onu bilemiyorum...

Ben de patikli tulumun bebeğin göbeği düşene kadar kullanışlı olmadığını duymuştum. O yüzden ilk günler için 5 tane falan zıbın alayım dedim. Ama bilmiyorum ki. Offf ne kadar tecrübesiziz. Bilen birilerine soralım arkadaşlar bunları.

arkadaşlar benim ikiz bebekleri olan bi arkadaşım var. acıbadem de doğum yapmıştı. hiç zıbın kullanmadım sakın alma diyor. hastanede bile doğar doğmaz badi giydirdiler diyor. zıbın çok kullanışsızmışş.

Arkadaşlar bişey soracağım: Bende geçen haftalarda bebeğime pek çok şey aldım. bir paket bebek bezi bile aldım. Tatile gittiğimiz yerde bebek eşyalarında kampanya vardı fırsat bu fırsat alayım dedim. İşte ıslak mendil, losyon, şampuan, pişik kremi, sabun vs... onları aldım hepsi nivea baby. Sizce nasıl bir marka nivea baby iyi mi? Benim yengem iki çocuğunda da nivea baby kullandı çok memnun kalmış o önermişti o yüzden onu tercih ettim, ama inanın insanın kafası karışıyor. Hangisi daha iyidir hiç bir bilgimiz yok bu konuda. en pahalı olan her zaman en iyi midir bu da tartışılır. Bir de biberon ve emzik aldım birer tane numune hazırda dursun diye, onları da Nuk marka aldım. Nuk hakkında bilgisi olan var mı? İki marka önerdiler en çok, Avent ve Nuk, Nuk hoşuma gitti aldım, ama hala daha kafamda soru işaretleri var. Bu iş böyle olmaz valla paranoyak olacağız çocuklar yüzünden.

Çok haklısın beyazmelek, insan neyi nerden alacağını şaşırıyor. Tek marka olsa da uğraşmasak diye düşünüyorum bazen, o zaman da neden alternatifim yok diye üzülürdüm ben eminim. :) Nivea baby'e gelince, eğer yengen kullanıp memnun kaldıysa için rahat olsun. Ben de her ne kadar ıslak mendil kullanma taraftarı değilsem de bir paket nivea baby aldım, ne olur ne olmaz. Şampuanını Mothercare'den aldım, indirimdeydi. Pişik kremi için de Desitin'i önerdiler, biraz pahalı ama çok iyi bir kremmiş, daha almadım umarım kullanmama da gerek kalmaz. Biberonu da henüz almadım, ihtiyaç olduğunda alacağım ama doğum yapmış bir arkadaşım Avent'i şiddetle tavsiye etmişti, gaz problemi hiç olmuyormuş. O nedenle alacağım zaman büyük bir ihtimalle Avent'i tercih edeceğim...

elmalı turtacım bende görmedim şu kusma yastığınıda..tarif etti arkadaşım(kendininkini kardeşininde bebeği olacakmış ona vermiş) kafasını yana yatırıp sabitliyomuşun 2 parçalı bişey dedi..yani bebekler hani yatarken kusma sonucu boğulma riski yaşıyolar ya..ona önlem olarak çok güvenliymiş.alışverişe gittiğim zaman araştırıp alıcam.hatta bu hafta sonu şu eminönündeki dediğiniz havuzlu han mı ne varmış ya..orada bakıcam.bulursam alıcam.buradan fotosunu atarım.off geçen hafta sonu aldıklarımında fotolarını çekemedim daha..akşama bu işi halledicem inş.
çok bişey almadık ama..ilk cicilerimizin fotolorını koyucam..:1rolleyes:

tamam şimdi anladım azocum. O yastık uyku pozisyonu sabitleyici falan diye de geçiyor. Yeni doğum yapan bi arkadaşım ondan almamış, minik kırlentlerle bebeğini iki tarafından destekiyordu. O da güzel bi çözüm gibi geldi bana...

merhaba kizlar..Azocum kusma yastigini hic duymadim bende ama emzirme yastiklari cok hosuma gidiyor..acaba alsammiki diye düsünüyorum! hastanede veriyorlar orada kaldigin sürece,belki evede alirim karar veremedim.

ya annem bana iki tane almis zibin ama dikissiz dügmesiz filan..digerlerini yani hastane cikislarini bady almis hep takim seklinde..artik zibin kullanilirmi bilmiyorum ama götürücem yinede yanimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…