Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

dsc00461fs6.jpg

dsc00461fs6.a41e402b45.jpg

dsc00474xj3.jpg

dsc00474xj3.a337e9dcb1.jpg

bunlar önlükler arka kısımları plastik olanları aldım hep çünkü penye olanlar arkay
dsc00462sx1.jpg

dsc00462sx1.d9ae4b2087.jpg
a çok leke geçiriyomuş

bunlar alttan çıtçıtlı atletleri 2şerli falan aldım çok kullanılıyo diye göbek düştükten sonra kullanılabiliyomuş bunlar ama
dsc00463dx5.jpg

dsc00463dx5.8a9ee3fd7d.jpg

bunlar bebeğin ağzını silmel ve gaz çıkarırken omuza koymak için kusmuk bezleri
dsc00464ho3.jpg

dsc00464ho3.82a04b6923.jpg

tırnak makası,tarağı,burun aspiratörleri,biberonuve emzikleri
dsc00465jk1.jpg

dsc00465jk1.56a941141c.jpg

şampuanı,pişik önleyici kremi,vücut losyonu ve papiksi
dsc00466ib6.jpg

dsc00466ib6.0fcc18ff91.jpg

banyo filesi,göğüs pedi,benim için göğüs ucu kremi
dsc00467hr3.jpg

dsc00467hr3.f99f4577df.jpg

2 tane iç dış zıbın aldım bunlar göbek düşene kadar kullanılıyomuş e göbek de 1 haftada falan düştüğü için çok almayayım dedim
dsc00468vi0.jpg

dsc00468vi0.d4e723b8bc.jpg

ıslak pamuk yeni doğan için ıslak mendil kullanılmıyo dediler bu çok iyiymiş bide banyo süngerleri
dsc00469nw7.jpg

dsc00469nw7.622659d1d1.jpg

canım hepsi çoook güzeller
bende bakım ürünlerini sebamedden almıştım

ayyy heyecan yaptım şimdi bir an önce alışveriş yapasım var ama eylül ayını beklemem gerek

walla okadar şey aldım hala eksik çıkıyo daha nevresim takımı alıcam yatak için yastık alıcam ufak tefek bişeyler gene almam lazım şimdiye kadar aldıklarım yatak araba dahil 1500ytl yi buldu herhalde toplamı 2000ytl yi bulucak gibi bide doğum of anam of allah kocalarımıza güç kuvvet versin

doğru söylüyorsun canım Allah hepimize sağlık versinde çalışalım
biz birde evi yeni aldık kredi borcu ödüyoruz ama yapacak bişey yok
her şey çocuklarımız için

arkadaşlar cicileriniz çok güzel .bebekleriniz inşallah sağlıkla iyi günlerde kullanırlar.ben bu hafta istanbula geleceğim.eşim izne geliyor.alışveriş yapacağız.istanbulda biryerden alışveririşimi yapacağım,kaliteli ürünlerin olduğu nereleri öneirisiniz.çok gezmek istemiyorum.ama yanılmıyorsam enimönünde bir alışveriş merkezi varmış çok büyük.emin değilim.istanbulda oturan arkadaşalr yardımcı olursa sevinirim...

atatanem kıyafetleri cok güzel güle güle kullansın bebişin ne güzel tulumlar ya amannn gözümün önüne geliyolar düşünsenize içinde minicik kıpır kıpır mıkırdanan bişi popoda bez tosba gibi ayy allahım sağlığı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah kolayca alırsınız yavrularınızı kucağınıza....
geçen sene bu zamanlar bizde bu topiklerde sizin yaşadığınız heyecanları yaşardık..benim kızım şidi doğdu da 8 aylık bile oldu...
bakım ürünü bizde seba med almıştık....ama kızımda uyku ve gaz problemi var..jhonson's ın bedtime ları yeni çıkmıştı..ve ona geçtik inanın çok faydası oldu..ve içinde paraben yok...
doğumdan sonra aklınızda olsun..bvende kızıma herşeyin en pahalısını en markalısını aldım hep...
ama sebamedi sırf uyku düzeni için bırakmış olduk...

fatercım araba cok kullanıslı gıbı gozukuyor bende herhalde herseyımı krafttan almayı dusunuyorum chıcconun urunlerını cınde yaptıryormus dıye duymustumm
atatanem masallahhhhhh :nazar:
eksıklerın cogunu bıtırmıs gıbısın tavsanlı tulumuna bayıldımm canımm gule gule gıysın kuzusunnn hihoyyyt

walla tavşanlıya herkes bayıldı mağazada zaten otulumu bulup çığlıklar atarak kasaya götürdük kırmızı olan tulum da çok şeker ama fotoda belli olmuyo tam onun da kulakları falan var hemde fiyatları da çok uygundu

arkadaşlar cicileriniz çok güzel .bebekleriniz inşallah sağlıkla iyi günlerde kullanırlar.ben bu hafta istanbula geleceğim.eşim izne geliyor.alışveriş yapacağız.istanbulda biryerden alışveririşimi yapacağım,kaliteli ürünlerin olduğu nereleri öneirisiniz.çok gezmek istemiyorum.ama yanılmıyorsam enimönünde bir alışveriş merkezi varmış çok büyük.emin değilim.istanbulda oturan arkadaşalr yardımcı olursa sevinirim...

canım eminönü sultanhamam da havuzlu han var. orada hep bebek eşyaları satılıyor. en alt katında bebeçeyiz sarayı diye bir yer var. 9-10 dükkan hepsi aynı yerin. hesaplı bir yer ürünleri de daha çok kendi imalatları ben beğendim, kalitesiz diil. bizimle ilgilenen satıcı çok iyiydi bi şiy sorduğumuzda onu almanıza gerek yok kullanılmıyor falan diyodu, yani illa mal satayım diye kazıklama modu görmedim. nakite %10 indirim yapıyorlar ama ayrıca pek pazarlık yapamıyorsun. ama gene de dışardan daha uygun.

ata tanem aldıkların cok guzeller
sen sımdı evde bır kac kez bunları acıp bakarsın ben oyle yaptım da
her gelene bak sana oglusum ceyızını gostereyım deyıp dokuyorum ortaya :roflol:

allah saglıkla kullanabılmeyı nasıp etsın canım

ya kızlar benım abımın aldıgı bu araba pierre cardin PS 693 modeli kullananan ya da ınceleyen varmı nasıl kullanısı bız cok begendık ama tek yonlu falan ya abım sımdı arayıp eger begenmedıysenız degıstırme kartı var dedı de

valla bakıyodur heralde biz odasına ceyiz serer gibi serdik kocamla bebeğin eşyalarını her sabah ilk iş kalkıp oraya giriyoruz sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum baktım ses geliyo odadan dönencesini kurmuş bizimki bi gözü acık bi gözü kapalı odayı seyrediyo dahada cok var nasıl gecer vakit böyle bilmiyorum

X