Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar pişik kreminde nivea süper bi marka ..bazı kişiler pişik kremini bebek pişik olunca kullanılır sanıyolar .mesela eltim yeni doğum yaptığında pişik kremi sürmeden bebeğin altını kapattığını görmüştüm neden sürmüyosun diye sorduğumda eee pişmediki altı niye süreyim demişti ..tedavi amaçlı zannediyomuş..bir kızdım ona ne yapıyosun sen pişsin de görürsün dedim, nitekimde öyle oldu ..o yüzden her alt açmada pişik kremi sürülür..

Evet, bu ayrıntıyı benim de bilmem iyi oldu gerçekten sağol eylül166. Ben de burada doğum yapanlar bölümünde okumuştum pişik olmadan pişik kremi sürmeyin deniyordu oradan aklımda kalmış. Herkesin bebeğiyle iletişimi değişik, sanırım sadece duya duya değil, yaşaya yaşaya öğrenmek gerekecek. :)) Dediğiniz gibi, her annenin tarzı farklı, her bebeğin de alışkanlığı farklı olacak. Bize de bebeklerimize ayak uydurmak düşecek. :)

yoruldum kızlar.yükleme siteside çok yavaş.devamı da başka sefere artık.
almıcam hiçbirşey dedim ama dayanamıyorum.:dance:
çoğunuda babası istanbula gitmişti ordan almış.çıngırak bile almış.uçmuş resmen:eek:

sehacım bencede herşeyin hazır..sağlıcakla giysin bebişin..
julicim benim bu yıl içinde 3 arkadaşım doğum yaptı.2 erkek 1 kız..hepside hastanede bebkleri doğar doğmaz emziği ağzına tıkmışlar ve hiç kucağa alıştırmamışlar.ilk günler biraz mızmızlansalarda öle kendi kendilerine oynamaya,uyumaya alışmışlar.hiç arsız değiller.maşallah çok haraketliler ama mızmız değiller..
banada öle tavsiye ettiler.
hle bi tanesi şimdi 8 aylık; c.tesi akşamı yemeğe gittik. masanın yanına çektiler arabasını içine koydular oğlanı kendi kendine oynadı.sonra 1-2 saat sonra başladı mızmızlanmaya..ama nasıl mızmızlanma:EEEEEE EEEEE EEEEEEE diye sırnaşık şey
meğer uykusu gelince böle yapıyomuş.arabada kafazını yatıracak yer aradı sağa sola olmadı..çok oturmadık kalktık..eve geldik yatağına bıraktı geldi arkadaşım.dedim ne çabuk uyuttun. yoo uyutmadımki;o kendi kendine uyur dedi..oh ne güzel.. yarım saat sonra gittim baktım.ay çok şeker yaa..popsunu dikmiş yüzükoyun öleee yatıyo..

yani kızlar anlayacağınız baştan nasıl alıştırırsak öle gider.ama emzik olayı annelerin işini çok kolaylaştırıyomuş..
bilginize..
ha bide dediki arkadaşım.çok tulum alma zor oluyo giydirip çıkartması.alt-üst alırsan hem kolay giyiyo hemde üstü pislense üstünü,altı pislense altını çıkarıyosun dedi..

Neden emzik alıyorsunuz kızlar. Yeni doğan bebek emzik kullanmıyor ki? Ben mi yanlış biliyorum. Hem ne kadar alışmazsa emziğe o kadar iyiymiş. Öyle diyoooorlar.

Julicim ben emzik vermek istiyorum bebegime alirsa tabi..cünkü biz cok yolculuk yapicaz
emzigin bebegi sakinlestirip susturdugunu biliyorum.hemen olmasada iki hafta sonra filan veririm emzigini diye düsünüyorum ben.

birde ben 5 yasina kadar emzik kullandim:) ne dislerimde ne damagimda hicbir sorun yok..
doktorda alistirmak istersen verebilirsin demisti..

sehacim cok ciciymis kizinin odasi güle güle kullansin canim..ee sen tüm hazirligi bitirmisin..

daha bizim hastane cantamiz bile hazir diil:KK43:

Walla azocum ben de şu alttan çıtçıtlı body'lere zıbın deniyo sanıyodum, alla razı olsun cehaletten kurtardın bizi... Bu arada bana pek kullanışsız geldi bu zıbın. Bebeğin beli falan açılmaz mı?

bayanlar işte bahsettiğiniz kusma yastığı.daha doorusu uyku yastığı.bundaki amac uyku esnasında i kusma olursa yandan akabilsin.ve cocuğub sırtını destekleyip yenidoğnad cok olan sıcramayı önleyebilsin.ben bebedorun aldım 12 mi 15 mi neydia.s.

ssl19459uo2.jpg

sehacım güle güle kulansın bebeğin hepsine bayıldım doğrusu..ya bunlardan bizde de var ama nedense başkasınınkini görünce daha bir hevesleniyo insan..sağlıkla kullansın bebişin..

Herkese merhaba.. Çok uzun zamandır giremiyordum siteye işlerin yoğunluğundan.. Bugün fırsat bulabildim ancak.. ben iş yerimden bağlandığım için nete ne yazık ki bebişlerinizin cicilerinin fotoğraflarını göremiyorum.. aynı şekild eben de koyamam heralde ama biz de bu hafta sonu kızımızın odası ile bebek arabası ve pusetini aldık..
Oda bir ay sonra gelecek, ama çok heycanlıyız.. çok beğendik umarım kızımız da beğenir.. Oda büyüyebilen yatak, gardrop ve şifonyerden oluşuyor.. Kırık beyaz ama üzerinde pembe ve fuşya renklerrde süslemeler var.. Biraz kokoş bir şey oldu ama çok şirin.. Bebek arabası ve puseti de kraft marka.. kraftta yönü değişebilen tek model varmış, ben de o şekilde istediğim için böyle aldık... çok ama gerçekten çok heycean vericiymiiş.. Oda geldikten sonra kıyafetlere başlamayı düşünüyorum koyacak yer açısından.. Allah hepimizie sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin inşallah..

celencm güle güle kullanın uyku yastığı kullanışlı bi şeye benziyo

hisemim canım hoşgeldin ne güzel sende önemli ve büyük eşyalarını tamamlamışsın
Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ikinize de

seha masallah hersey alınmıs hazırlanmıs bı bebegın eksık gule gule kullansın bebesın ay daha benım hıc bırseyım yok :1shok:
celen yastıgınızda pek guselmıs
ya hastane cantasını sımdı hazırlamamıza gerek varmı erken degılmıı şakkıdı
kızlar emzıgı sılıkon uclumu yoksa kaucuk ucludan mı alcaz hangısı ıyıkı ??

seha masallah hersey alınmıs hazırlanmıs bı bebegın eksık gule gule kullansın bebesın ay daha benım hıc bırseyım yok :1shok:
celen yastıgınızda pek guselmıs
ya hastane cantasını sımdı hazırlamamıza gerek varmı erken degılmıı şakkıdı
kızlar emzıgı sılıkon uclumu yoksa kaucuk ucludan mı alcaz hangısı ıyıkı ??

apple ama bicok kisi simdiden hazirla dursun bi kösede hersey olabili diyor..:bbo:

bebisin ufak tefek herseyi varda benim hicbiseyim yok,ister istemez panik yapiyorum benya..

emzikleri nasil alicaz hic bilmiyorum.sanki silikon daha iyi gibi geliyor bana..

zaten bu kücük böceklere ne verirsek almazlarmi ya?daha simdidenmi ayrim yapicaklar?

ben canta ısını eylulun sonu gıbı hazılıyım dıyordumm ay sımdı telaslandımm eve gıdınce atıyım makınaya gecelıgımı pijamamı yıkansın hafta sonuda kızımın esyalarının bı kısmını elımde yıkıyım kurusunnn en azından temız dursunlar hemen cantaya atıp hastaneye yetısırız ayy ınsallah erken dogum felan olmayız yaaaa

X