Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar zıbını kullanırsınız bence alın en az 5 tane olmalı bence helede sonbahar bebeği olacaklare ilk günler tulum giydirilmez bebişe zorlanırsınız.bence zıbın en iyisi.hele alt pijamaları 3-4 aylığa kadr çok kullanışlı oluyor.bide nivea baby nin ürünlerini kullanmıştım ben oğluma bunada ondan kulanıcam.helede pişik kreminden çok memnundum.tavsiye edilir. bende nukun emziğini kullandım bebişime de ondan aldım.ee insan tecrübeli olunca
:))

canim ben o kadar alma istemem dedimki annecim saolsun yinede almis iki tane.ama burada
hic görmedim zibin filan ben.Annem dikissiz aldim daha rahat kullanirsin,en azindan göbegi düsene
kadar cok rahat edersin dedi.bakalim artik nasil olucak.ben emzikleri avent,dr brows ve nuk`tan birer tane alicam.cünkü hangini begenicek kücük bey bilmiyoruz..

aslında mantıklı düşünmüşsün çilekcim zaten bebişler emziklerini kendileri seçiyor
birde 3 ayda bir değiştirilmesi gerekiyormuş zaten emziklerin
sende böylece hepsini kullanmış olursun canım

kızlar pişik kreminde nivea süper bi marka ..bazı kişiler pişik kremini bebek pişik olunca kullanılır sanıyolar .mesela eltim yeni doğum yaptığında pişik kremi sürmeden bebeğin altını kapattığını görmüştüm neden sürmüyosun diye sorduğumda eee pişmediki altı niye süreyim demişti ..tedavi amaçlı zannediyomuş..bir kızdım ona ne yapıyosun sen pişsin de görürsün dedim, nitekimde öyle oldu ..o yüzden her alt açmada pişik kremi sürülür..

ben pişik için sebamedin kremini almıştım
aslında çokda araştırma yapmamıştım adını duyduk diye onu almıştık hevesle
sebamed hakkında fikri olan var mı

kızlar pişik kreminde nivea süper bi marka ..bazı kişiler pişik kremini bebek pişik olunca kullanılır sanıyolar .mesela eltim yeni doğum yaptığında pişik kremi sürmeden bebeğin altını kapattığını görmüştüm neden sürmüyosun diye sorduğumda eee pişmediki altı niye süreyim demişti ..tedavi amaçlı zannediyomuş..bir kızdım ona ne yapıyosun sen pişsin de görürsün dedim, nitekimde öyle oldu ..o yüzden her alt açmada pişik kremi sürülür..

bunu bende bilmiyodum eylülcüm..ve bende pisik olunca sürücez diye düsünmüstüm.

hehe bana kizmadan dogrusunu yappayim ben:) tsk,ler ama iykide yazdin bu ayrintiyi.

valla ben bir tane tam takım hastane çıkışı bir tane de yarım takım aldım .iki tane tulum koydum.. bir tane yelek... aventin emziğini aldım... o kadar... hastanede başka bir şey lazım olmaz ... olsada zaten elimizdekiler yeter sanırım.. yalandan yere yanımıza yük etmeye gerek yok... zaten bir de kendi kıyafetlerimiz olcak.. pijaması sabahlığı iç çamaşırı terliği diyende ooohhhooo epey yük oldu elimizde... artık hastaneden çıkarken bir kamyonet kiralarız... yada bir kargo veya taşıma firmasıyla anlaşma yaparız

bende nuk kun silikon emziğini chiconunda kaucuk emziğini aldım burds hemşireler istiyo zaten zıbın bi takım şart o yüzden kyullanılıyosa bikaç takım daha alayım ben

canım belli olmuyoki bebekden bebeğe değişiyo bide benim cok hoşuma gidiyo emzikler napayım bana kalsa dünya kadar alacamda zaten ben calıştığım için zoraki kullanmak zorunda da kalanbilir annanesi susturamazsa napacak yalancı meme ile avutacak biberonuda o yüzden aldım zaten bide sütüm hemen gelmezse sezeryan olanlarda hemen süt gelmeyebiliyomuş iki günde geldiği oluyomuş mecbur mama vermek zorunda kalıcaz öyle olunca da biberon lazım kaşıkla verdiğinde bidaha biberonu istemiyomuş kaşık kolay geliyomuş biberondan emerken yoruluyo tabi o yüzden küçüçük delikli yeni doğan aldık ikisindede aynı zorlanacağı için biberonu görünce memeyi bırakmasın diye valla kızlar bu bebek işi teoriye göre olacak iş değil doğsunlar hepimiz görecez hangi bakım ürünü yarıyo hangi emzik daha kullanışlı emzik alırmı almaz mı biz kendimize boşuna dert ediyoz paşalar gelicek canları nasıl isterse onu yapacaklar bizde kuzu kuzu uyucaz napalım

doğru söylüyorsun pamukum biz bu kadar dert ediyoruz ama sonra anlıcaz
bunların boşuna kaygılar olduğunu
ama olsun boşver bunlar çok güzel heyecanlar varsın uğraşalım
ben halimden memnunum

vallahi kuzenim hamileyken ben doğsun kucağa bile alıştırmıycam diyodu ..şimdi bütün gün battaniyede sallıyolar..ayakta sallıyolar ,kucaktan bırakınca zır zır ağlıyo..yok emzik vermem diyodu alışmasın ,şimdi ağzından düşmüyo ..yani ne olacağı hiç belli değil susturmak için ne gerekiyosa yapılıyor..

sonunda bende kızımın çeyizlerinin fotosunu çektip ve üşenmeden koyuyorum.aslında odası tamam olsun dediydim ama eylüle uzayacak gibi.işte dolabımız,çamaşırlığımız ve aradaki araba koltuğu.dolap ve çamaşırlık kendi atölyemizde yapıldı.
img8349smallsy3.jpg

http://img246.imageshack

[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/6823/img8350smallpf3.jpg

buda dolabımızın içi:emir_bebek::emir_bebek:

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=246&i=img8351smallhx2.jpg][

ooooooooooooo sehacım sen bi koşu git doğurda gel canım herşyin hazır maşallah çokta
güzeller güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah

maşallah maşallah sehacım ne güzel hazırlıklar yapmışsın elif sena için
hepsini de çok beğendim
iyi günlerde sağlıkla giydirirsin inşallah canım
böyle görünce alışveriş damarım tutuyor ya çok heyecanlanıyorum

X