Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Buhar makinasını önce kendim için istemiştim kronik alerji hastasıydım çünkü hastasıydım diyorum hamilelik bana çok yaradı kızlar sabahları o hapşura hapşura güne 3-0 yenik yorgun başlayan ben gitti.Canavar gibi bi kadın geldi oğluşuma teşekkürü burdan bir borç bilirim.a.s.Azo senin dediğin gibi sürekli peteklere havlu sermeyi düşünüyorum eğğer yeterli gelmezde bi kuruluk falan olursa oğluşumda o zaman alıcam o aleti

vallakızlar benim peteklerime su koyuyodum ben cünkü kuruluk bende baş ağrısı yapıyodu kışın yeterliolmayabiliyo o yüzden caycımı odaya getirip biraz kaynatıyodum o da iyi geliyodu rahat uyuyodum geceleri bebişimde bana benzerse bize yetmeyebilir ıslak havlu yada su caycı ile denerim olmazsa alırım dediğiniz gibi gereksiz şeyler almanın mantığı yok bide göğüs pomposı benim patronumalmıştı kızı için kullanamamış avent onu getirecek bu benim için önemli calıştığım için sağıp bırakmam şart emzik konusundada bende ikisinden de aldım bikaç yeri daha araştırıcam hangisi içime sinerse onu kullanıcam ama kaucuk olan daha doğal gözüküyor gözüme daha yumuşak sanki

polipecim bendede alerji vardı ve haya varkafamçokkarıştı
sabahları bazen çok fena tutyo..bazende gün içinde..
karnım acıyo valla hapşururken.annede olunca bebektede olma ihtimali olduğundan eve sulu elektirik süpürgesi aldım.hemde havayı temizliyo..2 odamdaki halıflexi kaldırdım parke yaptırdım..bunlar hep bebişim için..
yeterki o sağlıklı olsun diye..
onun için düşünmüştüm buhar makinasınıda..ama arkadaşlar gereksiz deyince vaz geçtim.

ben buhar makinası almıştım önceden
evet yerleri ıslattığı doğru ama klima ile ısınıyordum geçen yıl eski evimde
bende de faranjit vardı iyi gelmişti
bu yıl yeni evimize taşındık ve Allah nasip edere doğalgaz ile ısınacağız
sanırım en iyisi peteklere ıslak havlu koymak olacak

kızlar havlu değilde radyatör suluğu satılıyor onlardan alın..ben bütün kış kullandım..ne baş ağrısı ne kuruluk yaşamıyoruz..çok güzel nem yapıyor..

bızım evınde peteklerı normal eskı dokum peteklerden olsaydı suluk koyabılırdım ama bunun neresıne koyabılırım bılmıyorum annemgılde ev maketınden suluk var herhalde onu ısterım :lepi:

canım bizimde döküm petek değil onlara görede suluklar var bana yetmemişti suluk akşamları yatmadan birazcık caycı ile su kaynatmıştım odanın içinde o iyi gelmişti

kızlar ılk kıtabımızda hediye olarak geldı bebeğimin ilk yılları diye dogum, aylık takvımı , ılk yas gunu, aılemın soyagacı, anaokuluna kadar herseyı var

ayyy çok güzel. güle güle kullanın.keşke bana da hediye gelse.bugün bende baktım,30-35 arası.annem hamile,anne ve babamın duyguları,ilk resmim,evde ilk gecem,....diye sayfa sayfa düşünülmüş.çok hoşuma gitti.ama pahalı geldi bana.kendim yapmayı deneyeceğim.CADIARZU

kızlar aldıklarınızı bebişlerinizle güle güle kullanın çok tatlı şeyler yerimseniben
Darkınlıfe birşey soracağım sinbonun termoslu biberonunu nereden aldın acaba ben internet sitesinede baktım bulamadım fisfisfis:1no2:
birde kaşıklı biberon nasıl bişi kaşıklı biberon diemi istiyecez onu :sm_confused:

kızlar buhar makinası kesinlikle gereksiz bir şey değil hele evinde benim gibi klimayla ısınanlar için.benim doktorum şiddetle tavsiye etti bende de alerji var çünkü hergün mutlaka çalıştır dedi.çünkü solunum yollarında ve gözlerde kuruluk yapıyor.chicconun yoğuşmalı buhar makinesini almış dün eşim makine çok güzel sadece kullanırken altına bir örtü koyucaksınız okadar çünkü buhar aşağı doğru inince yerlerde ıslaklık yapıyor.buarada avent in süt saklama kabını da almış eşim 6 ay buzdolabında saklanabiliyormuş süt.

ya buzlukta değil normal dolap kısmında saklanıyormuş.bizim arkadaşın 3 aylık bebeği varken babası vefat etti sütü kesildi.keşke alsaymışım diye hayıflandı çok hiç olmazsa uzun bir süre daha beslerdi bebeği

kızlar sonunda üşenmeyip aldıklarımın fotolarını çektim
bu bebek çantamız hem krafttan hemde sadece 30ytl ye aldık ve çok geniş

bu hastane çıkışımız

bu kapı süsümüz bebek arabası şeklinde

kızlar aldıklarınız cok guzel

darkcım aynı pompayı bızde aldık ınsa allah kolaylıkla kullanırız

benım abım yegenıne araba hedıye almıs :1hug:
cok begendık kullanıslı saglam bır sey

kraftın travel sıstemını alacaktık ama cok hantal geldı gozumuze
abımın oglunun eskı arabası var travel sıstem buyuk kullanım ıhtıyacları ıcın onu kullanırız dedık
ama abım bır de bunun lacıvert grı rengını aldı oglusuma cok kullanıslı merdıven cıkarmak bıle kolay kullanarak test ettık kocısle

aslında bırkac parca benım aldıklarım da var ama resım cekmeye fırsatım olmadı ınsa allah kısa zamanda onları da eklerım

bu ana kucağımız yandan takılan çanta gibi çok rahat bişey.aynı zamanda yanında verilen aparatlarını takınca hamak oluyor bebeği sallıyosun çok tatlı oluyo

bunlar çorap ve papişlerimiz

bunlar kıyafetlerimiz

minik kalimero bebek arabanız çok kullanışlı görünüyo iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşallah

atatanem canım sen bütün bunları mina bebeden almıştın değil mi?kemeraltındandı galiba
canım bizde senin tavsiyene uyarak nasip olursa eylül ayında alışveriş yapıcaz oğluşum için
aldıkların çok güzel şeyler canım iyi günlerde kullanman dileğiyle

evet fatercim walla nakitte özellikle çok güzel indirim yaptılar sağolsunlar.giderken hediye istedim chicconun göğüs petlerini,emekleme dizliklerive 2 çift de çorap verdiler.kapı süsü ve çantayı minanın çaprazında barış bebe var ordan aldım çünkü minadaki çantalar küçüktü büyük olanlar çok pahalıydı kapı süsleri de hiç kalmamıştı.sen bence önce minaya git

hımmm sağol canım
daha önce birkaç kez barış bebeden alışveriş yapmıştım ama minaya uğramak nasip olmadı
bizde nakit almayı düşünüyoruz bakalım o zaman ben minaya uğrayayım canım

bu arada tulumların hepsine bayıldım özellikle tavşanlıya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…