Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

valla canbım sen bilirsin git mağazaya önce bi diğerlerine bak daha içine yatan bişey olursa değiştirirsin olmazsa kalır Bende cift yönlü istiyorum ama bilmiyorum tabi cift yönlü olunca başka bişeyi değişirmi ne bilim rahatlığı sürüşü nasılolur ben 3 tekerlekli istiyorum yolda yön vermek daha kolaymış ama içime sinmezse 4 tekerleklide alabilirim

walla kalimerocum gerçekten yapıyorum o dediğini herkese çıkarıp çıkarıp gösteriyorum cicilerini batuşun.aldıklarım çok içime sindi ama inşallah sizlerde en kısa zamanda alışverişlerinizi yaparsınız çok güzel bir his ya gene çıkıcam alışverişe al al insan herşeyi almak istiyor

ya ben aslında cok begendım
alımunyum pıerre cardın enıgma kadar hafıf degıl ama kraft kadar da agır degıl
zaten krafttan vazgecmıstık ama pıerre cardın enıgma dusundugum bır araba ıdı
abım de enıgma cın fabrıkasında bu avrupa fabrıkasında yapılıyor dıye bunu almıs
cıft yonlu olması kullanısını artırır mı ?
kıyasladıgımda enıgma buna gore hafıf ama kullanısı daha az
bunun tekerlek kalıtesı, yukseklıgı, yagmurlugu, katlandıgında daha az yer kaplaması falan var dıyor annem falan ama bılmıyorum kararsız kaldım bakalım :uhm:

canım bılırım ben paketlerı kac kere acıp kapattım annem kızıyor artık
bız bıtırdık bıle alısverıs ısını
annemın evındekı odası hazır ama benım evıme de son ay gelecek oglumun yatagı falan
arabayı da hallettık sımdı oglusumun gelmesını beklıyoruz saglıkla

ayy evet cok gusel ınsallah sanda gelır dun oyle ıcıne baktım suraya bpoyle yazarım suraya sunu yapıstırım gıbı dusundum ıcımden heyecanlandım bıraz pahalı evet şakkıdı

atatanem herkese gosterdıgım gıbı kıyafetlerını bırde kendım acıp bakıyorum patıklerını opuyorum kıyafetleın ıcınde dusunuyorum gece uyuyamayınca onlara bakıyorum :CüvCüv:

atatanem küvet için aldığın şey vardı ya ismini unuttum onun ortası havlulardan mı yoksa sadece file olanlardan mı bana havlulu al dediler ben onuda unutmuşum sen nasıl aldın hangisi daha kullanışlıymış ama baya eksiğimiz var siz byle yazdıkca benimde eksiklerim aklıma geliyo

doğru söylüyorsun canım Allah hepimize sağlık versinde çalışalım
biz birde evi yeni aldık kredi borcu ödüyoruz ama yapacak bişey yok
her şey çocuklarımız için

Kaderdaşmışız senle Fatercim...Bu zamana kadar ev almadan çocuk yapmam dedim. 4 yıl bekledik, yeni evimize taşinir taşınmaz hamile kaldım. Bu sefer de evin kredi borcunu ödeyelim derken bebişe fırsat gelmiyor... Sen yine iyi, eylülü bekleyecekmişsin. Ben galiba ekimden önce pek bişey alamıycam... O zamana kadar doğurmam inşallah!

Kraft da Türk malı arkadaşlar fakat o da her şeyini Çin'de yaptırıyor. Aklınızda bulunsun!

sorma canım bizde bebek için 1 yıl uğraştık olmadı şubatta ev aldık ve ben
martta hamile olduğumu öğrendimkaydirigubbakcemile3
olsun Allah rızkını verir bebeklerimizin merak etme canım
sağlıklı olsunlar da çalışırız ne yapalım

kızlar bozmayın moralinizi sağlıklı olsunlarda kıyafet nasıl olsa alınır ya da gelir
bu arada kırkı çıkınca okutmayı düşünüyorum bende bizde de kırkı çıkınca okutuluyor
mantıklı olanda o bence ama tabi adet gelenek görenek olursa o ayrı

pamukum canım ortası havlu filenin tümüyle file değil.eltim kullandı oğlunda okadar rahat ettiki.çilekçim neden üşüsün ki bebek zaten odanın sıcacık olması lazım bebeği yıkamak için üşümez bence çünkü herkes çok tavsiye etti bunu.

Kraft da Türk malı arkadaşlar fakat o da her şeyini Çin'de yaptırıyor. Aklınızda bulunsun!

canım kraft nasıl türk malı oluyo ya alman malı kuzenim almanyada yaşıyo o herşeyini kraft almış alman malı burda fabrikası vardır burda da üretiliyodur ama marka almanyanın buna emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…