- 22 Ocak 2008
- 671
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.421
ata tanem aldıkların cok guzeller
sen sımdı evde bır kac kez bunları acıp bakarsın ben oyle yaptım da
her gelene bak sana oglusum ceyızını gostereyım deyıp dokuyorum ortaya :roflol:
allah saglıkla kullanabılmeyı nasıp etsın canım
ya kızlar benım abımın aldıgı bu araba pierre cardin PS 693 modeli kullananan ya da ınceleyen varmı nasıl kullanısı bız cok begendık ama tek yonlu falan ya abım sımdı arayıp eger begenmedıysenız degıstırme kartı var dedı de
walla kalimerocum gerçekten yapıyorum o dediğini herkese çıkarıp çıkarıp gösteriyorum cicilerini batuşun.aldıklarım çok içime sindi ama inşallah sizlerde en kısa zamanda alışverişlerinizi yaparsınız çok güzel bir his ya gene çıkıcam alışverişe al al insan herşeyi almak istiyor
ayyy çok güzel. güle güle kullanın.keşke bana da hediye gelse.bugün bende baktım,30-35 arası.annem hamile,anne ve babamın duyguları,ilk resmim,evde ilk gecem,....diye sayfa sayfa düşünülmüş.çok hoşuma gitti.ama pahalı geldi bana.kendim yapmayı deneyeceğim.CADIARZU
doğru söylüyorsun canım Allah hepimize sağlık versinde çalışalım
biz birde evi yeni aldık kredi borcu ödüyoruz ama yapacak bişey yok
her şey çocuklarımız için
fatercım araba cok kullanıslı gıbı gozukuyor bende herhalde herseyımı krafttan almayı dusunuyorum chıcconun urunlerını cınde yaptıryormus dıye duymustumm
atatanem masallahhhhhh
eksıklerın cogunu bıtırmıs gıbısın tavsanlı tulumuna bayıldımm canımm gule gule gıysın kuzusunnn hihoyyyt
Kızlar bi şey sorucam, bebek mevlüdünü ne zaman okutmak gerekiyor?
Kızlar bi şey sorucam, bebek mevlüdünü ne zaman okutmak gerekiyor?
Kaderdaşmışız senle Fatercim...Bu zamana kadar ev almadan çocuk yapmam dedim. 4 yıl bekledik, yeni evimize taşinir taşınmaz hamile kaldım. Bu sefer de evin kredi borcunu ödeyelim derken bebişe fırsat gelmiyor... Sen yine iyi, eylülü bekleyecekmişsin. Ben galiba ekimden önce pek bişey alamıycam... O zamana kadar doğurmam inşallah!
Kraft da Türk malı arkadaşlar fakat o da her şeyini Çin'de yaptırıyor. Aklınızda bulunsun!