- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.361
ya kızlar bişey diycem ben alışveriş yaptım ya mağaza görevlilerinden kuzenlerime kadar hepsi sakın kauçuk biberon ağzı alma dedi çok kullanışsızmış.silikon ağızlıyı önerdiler aventinkini aldım aynı anne memesi şeklinde çok kullanışlıymış.şimdilik 1 tane aldım çünkü ilk başta kullanmam herhalde aldığımı da ne olur ne olmaz diye aldım.yani bence sizde almayın kauçuk.ve chicconun biberonunu hiç önermediler ondan alıcaktım yoksa
Dark ne o düzdün kızın çeyizini :) hayırlı olsun canım güle güle kullan. Önlüğünüz pek sevimli.
Güle güle kullanın canım.kızlar ılk kıtabımızda hediye olarak geldı bebeğimin ilk yılları diye dogum, aylık takvımı , ılk yas gunu, aılemın soyagacı, anaokuluna kadar herseyı var
ablamın ilk bebeği emzik tutkunuydu doğduğu günden beri .nuk, avent ,ve en marka emzikler hepsi alındı ona ama o neyi tercih etti dersiniz ? bizim şirkete anne çocuk sağlığından gelen yetkililerin verdiği promosyon emzik hemde en dandiğinden ..ondan başkasını istemiyordu..yani biz şimdi bu kadar ince düşünüyoruz ama bakalım onların tercihi ne olacak.mağazalar bize hizmet ediyo aldıklarımızı istemesse gider başka alırız napalım..