Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

eee ben tüm aldiklarimi simdiden hassas programda yikamistim zaten makinada..

elde yikansa dahami iyi olurduki:uhm:?dün, aldigim hediye olan tüm coraplari

yikadim görseniz minik minik o kadar seker olduki görüntü kurumasi icin astigimda..

ama yikayamazdim yaa elimde,darkin dedigi gibi acilir ellerimiz..birde zaten bebegin

kiyafetlerini kendimizinkiyle karistirmiyoruzki,ben yalnizca onunkileri atiyorum makinaya.

ayy elde yıkamakmı allah aşkına bu kadar ince düşünmeyin ..kim başa çıkar elde yıkamaya ..bırakın çamaşırı elinizi yıkamaya üşeneceksiniz yada vaktiniz olmayacak..atın gitsin makine bizden iyi yıkar merak etmeyin..

ohh çilekcim sen hızlısın walla.bende gidince Hepsini bi atarım makinaya,ütülerim güzelce öyle kaldırırım.
Bugün karnıma bakınca yok yok bu bebek ekimde gelir kesin, ben eylülde hazırlıklarımı tamamlayayım dedim :KK70: :KK70:

Kızlar biberonu kaşıklı almamı önerdi arkadaşım.Onun sütü hemen gelmeyince mama vermişler ama hemşire biberon ucuyla değil,kaşığıyla verin,sonra meme almaz demiş.Onlarda öyle kaşıkla vermişler.
Bana da öyle önerdi arkadaşım.

kızlar bende ilk zamanlar şu küçük makinalardan almayı düşünüyodum.eşim bi yerde bakmış ve okadar basit bişeyki diyo..küçücük bi motoru varmış onun yıkadığı çamaşır arınmaz bile dedi..vaz geçtim bende..en iyisi makinaya doldurup yıkamak..zaten zırt pırt değiştireceğimiz için çok çamaşırı çıkacak..
darkcım biberon olayına gelince..malum bende doğumdan sonra işe geri dönücem ve bebeğime kayınvalidem bakacak.o daha önce 2 tane çocuk daha büyüttü(kendi çocuklarından hariç) uzak bi akrabasının çocuklarına bakıcılık yapmış.normal ücretli bakıcı gibi..çocukların annesi doktormuş ve kayınvalideme gündüzleri biberonla süt verme çay kaşığıyla ver yoksa bidaha meme almaz demiş.oda öle yapmış.şimdi torunumada öle yapıcam diyo..sen akşamları gelince emzir diyo..bende biberon almayı düşünmüyorum o yüzden şimdilik..

Evet Azocum emzireceksek aynı zamanda biberon ucunu değilde kaşığı kullanmamız gerekiyormuş.
Sen yine bi tane bulundur ama kaşıklılardan al kaşığıyla besle.ben öle yapcam :)

kızlar biberonlardada şimdi doğal akış biberonları varmış.Anne göğsü kadar uğraştırıyordur heralde bebeği, onu da çok öneriyorlar.

evet darkcım ben doğal akışlı chicco biberon aldım anne memesi gibi doğalmış ..ayrıca silikon değil kauçuk uçlu olması anne memesine daha yakın olmasını sağlıyomuş.banada ablamın çocuk dr u önerdi..tabi emziricez ama ne olur ne olmaz bulunsun..

doğal akış biberonu bulamadım ama chicconun süt sağma makinasını yoksa göğüs pompasımıydı adı :))) işte ondan aldım.manuel olanlardan.Onun biberonu var sanırım o da doğal akış biberonu olsa gerek.
Başka bi tane biberon aldım kaşıklı bambinonun ama silikon ucu.yanında kauçuk biberon başlığı aldım onu takarım.
damaklı emzik aldım.

Sonraaa baya bişeler aldım yarın çekeyim resimlerini artık.

hayırlı olsun darkcım çok şey almışsın bakıyorumda ..resimleri bekliyoruz ..benim aldığım biberonun resmi de bu canım ..
bennupbg6.png

bennupbg6.6ba09a50ac.jpg

bu kısa kollu hırka

buda uzun kollu hırka.oyuncak bebeğime büyük geldiği için kollarını katladım

kızlar bunlar annemin ördüğü kapşonlu hırkalar. en sevdiğim bebeğimin üstüne giydirdim.
henüz ekranda tam olarak açık sayfa gösteremediğim için deneme yaptım.
diğer cicileri ekranda açılabilecek şekilde yapmaya çalışırım

Son düzenleme:
Teşekkürler canım baya izledim ben çok faydalı oldu.

bu kısa kollu hırka

buda uzun kollu hırka.oyuncak bebeğime büyük geldiği için kollarını katladım

kızlar bunlar annemin ördüğü kapşonlu hırkalar. en sevdiğim bebeğimin üstüne giydirdim.
henüz ekranda tam olarak açık sayfa gösteremediğim için deneme yaptım.
diğer cicileri ekranda açılabilecek şekilde yapmaya çalışırım

güle güle giydir miniğine çok güzel olmuşlar.

hayırlı olsun darkcım çok şey almışsın bakıyorumda ..resimleri bekliyoruz ..benim aldığım biberonun resmi de bu canım ..
bennupbg6.png

bennupbg6.6ba09a50ac.jpg
aldığım süt pompasının biberonu bundan benimde.güle güle kullan canım.

alt açmamız:
altacmaks9.jpg

beremiz:
berenl5.jpg

Termoslu biberonumuz:
biberonnh6.jpg

emziğimiz:
emzikcl6.jpg

Burun aspiratörü,kaşıklı biberonu,mama kaşığı,biberon ucu:
kaskho5.jpg

Mevlüt takımı:
mevluttakhy3.jpg