Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Benim bulaşık makinamda bebek programı var keşke çamaşır makinasındada olsaydışutarafagittiama artık hassas programlarda şu kalıp sabunların rendesi gibi bi sabun var hacı şakirin falan onlarla yıkıycam yumuşatıcı kullanmadankaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar ayy darkcım aldıklarını gule gule kullansın cerenımız
bembe bornoza bayıldım bende yesılını aldım cınyettı bılmedıgım ıcın
anneannesı gecen yıl bebek programlı camasır makınası aldı ayy ben bunu nezaman kullanacam dıye bana sızlanıp duruyordu bende herhalde oncelerı elımde hacı sakır granulleyıkarım sonra omo babyle makınada yıkarım hasas programda kızımın camasırlarıda kucucuk olur torbada almak lazım şimdi

darkcım cicileriniz çok güzel güle güle giysin minik kuşun..
bu arada sabun tozları çamaşırı ne hale getiriyor hiç sormayın ..kazık gibi sakın denemeyin derim..omo matik baby bir numara ..artı yumuşatıcı tabiki..

Kızlar size göre havuzlu han normal yerlere göre ne kadar avantajlı? Yani oralara kadar gitmeye değer mi? Benim kocişin gözünde büyüyo da oralara gitmek. O da kendince haklı tabi, oraların trafiği ayrı bi dert... Bu arada fiyatlar mesela nakit için mi, kredi kartı geçerli mi?:CüvCüv:

hangı yakada oturuyorsun bılmıyorum ama
ben bebek sekerı ıcın emıonune gıttgımde havuzlu hanı gezdım bır ıkı parca bırseyler aldım ama
kadıkoydekı cıvıl bebe gıyım ıle arasında cok buyuk bır fark goremedım
havuzlu handakı dukkanlarda kartta gecerlı ama ben cıvıl bebeden nakıt ındırımı ıle bazılarını aynı bazılarını daha ucuz bazılarını yakın fıyatlara aldım

Canım ben avrupa akasındayım ama benim için kadıköye gitmek sultanhamama gitmekten çok daha kolay olacak. Bu arada cıvıl bebeyi ben de araştırayım. Teşekkürler...

Minik Kalimerocum, Cıvıl Bebe'nin adresini nette bulamadım. Tarif edebilir misin zahmet olmayacaksa?

kadıkoydekı emınonu karakoy vapur ıskelesınden baharıye boga heykelı ıstıkametınde devam ederken sagda huzur gıyım magazası var
onu arkana alarak tam karsısındakı trafıge kapalı halıtaga caddesıne gırıyorsun ve 100 mt falan ılerıde solda 4 katlı cıvıl bebe magazasını goruyorsun
hatta bulamazsan tarıf acısından kolay kadıkoy vergı daıresı dıye sorarsan arasında 50 mt mesafe var
tabıı bu tarıf emınonu ıskelesının yakınlarında arabayı bıraktıktan sonra cunku yukarıda araba parkı ıcın yer yok yuruyerek devam edıyorsun
yurume mesafesı olarak ıskeleye yakın

pesın alımlarda en az %10 ındırım yapıyorlar ama meblag yukseldıkce yardımcı da oluyorlar zaten
kı fıyatları cok dusuk cıtcıtlı bodyler falan 1,5 ytl yanı dusun artık

pazar günleri açık mı acaba? biliyor musun canım?

slm kizlar..ayy azocum ama elde yikamak sahidende zor olur hem bebek hem camasir filan..

hem oglusumun b..ku insl.kötü gelmezde zevkle degisirim altini..olmadi babaya satariz:)

kızlar makine ve deterjanlardan bahsetmişken. hani şu bebek kıyafetlerini yıkamak için satılan küçük makineler var ya bi ara burda çok konuşulmuştu hakkında, onlardan almayı düşünen var mı aranızda

ben eve bir tane bile tabak alırken kalabalık yaparmı evde diye düşünüyorum onu hiiiç sığdıramam gördüm küçük şirin falan ama evde yer yok anamkaydirigubbakcemile2

Ya eşimde ondan alalım diyodu bi ara bilmem ki şimdi ne düşünüyor.

geçen kızkardeşimle alışverişteyken baktımda .Kardeşim abla abartma dedi bana (
Ne gerek var diyo.
Bilmiyorum walla olmadı normal çam.makinada zorlanırsak küçüklerden alırız.

bende bebek deterjanindan alayim hassas prog.yikarim diye düsünüyorum ama acikcasi elimde

yikayamam,yani hem beceremem hemde nebilim ya ellerimiz filan kötü olur..makina yikasin:)
Bende pek beceremem elde yıkamasını + benim eller çok hassas hemen tahriş olur.
zaten ben elde yıkamayı ilk yıkama için olabilir diye düşünüyorum.zaten leke felan yok yeni aldığımız giysilerin o kadar ki tozu gitsin diye yıkayacağız ya.Ondan belki zor olmaz ama çok olacak alınanlar.Gözüm de korktu :)) makinaya atarız çok olursa napalım.

Ben de ilk zamanlar onlardan almayı düşünüyordum ama sonradan onunla yıkamanın çamaşırı bir seramoni haline getireceğini düşündüm. Çünkü sonuçta bizim otomatik çamaşır makineleri gibi olmayacak. Üstelik nasıl olsa bebeklerimiz çok kirletirler üstlerini ve bayağı bir şey çıkar yıkayacak. O yüzden almaktan vazgeçtim şimdilik. Belki kurutmakta zorluk çekersem o zaman kurutmalısını alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…