Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Bu bakım ürünlerinde ne marka olur bilmiyorum ama elimden geldiği kadar doğal malzemeler kullanıcam kolonyalı mendil yerine pamuk ve ılık su pişik kremi falan yerine asiti alınmış saf zeytin yağı artık elimden ne gelirse

ph değeri en uygun sebamed diye ben sebamed alacaktım ama bebekden bebeğe değişiyo cnaım benimpatronumun kızına yaramadı onun cildini kuruttu o jonson baby e döndü kokusunun falan cok güzel olduğunu söylediler chiconun setini aldım bende Yani kısacası kızlar bebeğinizin cildi hangisini kabul ederse onu kullanacaksınız o yüzden aklınızda neyi almak varsa onun ile başlayın olmazsa değiştirirsiniz

canım hepsi çok güzel ve zevkli
kadife tulum ve takımlarına bayıldım
tam kış bebekleri için bizim henüz kalın kıyafetlerimiz yok bu kadar
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin

sağol canım bende çok beğendim kuzenimin zevki aynı benimki gibi olduğundan hepsini severek giydiricem.zaten benim favorilerim de en alttaki kadife mont ve kahverengili pantolon takımı gerçekleri çok daha güzel görünüyo aslında fotolarda farklı çıkıyo maalesef.allah sizin bebişlerinize de daha güzel ciciler versin inşallah

mont cok güzelmiş bide cizgili tulum la kahverengi takımda cok hoş
ya kızlar ben neler aldığımızı bilemiyorum c.tesi eşyaları gelecek liste var elimde ama hangisinin ne olduğu marka marka yazılı değil ki eksik getirseler aa şu yok diyemicem kocamın peşinde koşmakdan neler aldığımızı anlamadım gidiyo akülü arabaları calıştırıyo yürüteçlerle oynuyo oyuncakların düğmelerine basıyo beşikleri sallıyo bebeklerle oynuyo biz oyuncak almaya başlayınca cift cift alıcaz anlaşılan diyorum yok diyo ben oğlumdan isterim o bana verir diyo beklersin sen dedim

ata tanem aldıkların cok guzel gule gule ıyı gunlerde gıydır oglusuna
kıslık bızde hıcbır hazırlık yapmadık tulum falan dısında
ben bır kac tane hırka tarzı kıslık begendım ama buyuk almak ıstıyorum bakalım ne yapıcaz
hafta sonu esım yuzmeye gıdelım dıyor ben alısverıse bakıcaz artık

anneannemiz de 2 tane yelek ördü çok güzeller bi tane de karbeyaz ceket örüyo şimdi yünlerimiz ondan gelicek.gelince onların da fotosunu koyarım çok şirin oldular

güle güle giysin oğluşun canım
yünlere fazlasıyla ihtiyacımız olacak
bizimde anneannemiz battaniyesini ördü biraz süslncekmiş bitince çekerim
babaannemizde süveter örüyor benim paşa oğluma
benim elimden gelmez böyle şeyler iyi ki annelerimiz var

fater, atatanem aldıklarınız çok güzelmiş. şu kadifelere bayıldım özellikle. güle güle kullanır inşallah bebişler. kızlar ıslak mendil konusuna gelince, sizin de dediğiniz dibi ilk dönemlerdeıslak mendil kullanmayı önermiyorlar. biz şöyle bi çözüm düşündük,. kardeşlerinizin, sizin eski kullanmadığınız atletleri falan varsa, bunları güzelce küçük küçük kesip, yıkayıp, ütüleyip alt temizleme mendili olarak kullanabilirsiniz. bebişin altını değiştirirken bu mendili ıslatıp, altını güzelce silip, bezin içinde çöpe atarsınız. tabiki tek kullanımlık boyutlarda yapıcaz. yoksa hazır bez kullanırken, bu mendilleri yıkayıp tekrar kullanmak komik olurdu di mi
bi de kızlar ben de pierre cardinin enigma 2020 sine bakmak için geçenlerde bi mağazaya gittim. orda 2010 diye bi model vardı. 2020 e üstünlüğü 4 e katlanıyo olması. bana daha mantıklı geldi. taşıması ve saklaması daha kolaybi de titanyum özel alaşımlı aluminyummuymuş neymiş çok da hafifti. ay o kadar ağır arabalar var ki. kendime şimdiden acıdım

arkadaşlar herkes aldıklarını güle güle kullansın. hepsi çok güzel. insan her gördüğünü almak istiyor.
fater sana katılıyorum iyi ki annelerimiz büyüklerimiz var, benim kızıma da birsürü şey yapmışlar. hırkalar yelekler hepsi çok güzel, minik olan herşey ne şirin değil mi? ben de bikaç tane kadife kışlık ayaklı çıtçıtlılardan bakıcam. kış bebeklerini üşütmemek lazımmm :))

bizimde her yerimiz yelek hırka oldu 3 tane hırkası var hala örecem diye uğraşıyo boy boy bende diyorum iyi okula gidene kadar idare eder bunlar bizi yelek kaç tane bilmiyorum iki tane minik minik var birini kardeşim kermesden almış hastanede giydirecekmişim minicik görseniz oyuncak gibi bişi üç tekerli arabalı yolda kontrol etmek daha kolaymış ama onlarda gözüme sanki fazla derin değişlmiş gibi geliyo sanki ben girip yatacam da içine

ata_tanem co kgüzelmis canim güle güle giysin insl. batu bey..!

kizlar annem o kadar cok yün yapmiski bebege ben hepsini nerde nasil giydiricem?

ki biliyor sürekli yün giydirmiycegimi ama,onca yelek ve hirkasi var boy boy:)

ilk torun oldugu icin hakim olamiyor kendine:) artik bi seferde olsun giydiririm,ananemiz onca

ugrasmis dimi?

bizde öyle yapıcaz artık napalım babannemizde bi faliyet yok zaten kadına düğün var desen gökde merdiven kuracak ama başka şey olunca vaktiyok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…