fater, atatanem aldıklarınız çok güzelmiş. şu kadifelere bayıldım özellikle. güle güle kullanır inşallah bebişler. kızlar ıslak mendil konusuna gelince, sizin de dediğiniz dibi ilk dönemlerdeıslak mendil kullanmayı önermiyorlar. biz şöyle bi çözüm düşündük,. kardeşlerinizin, sizin eski kullanmadığınız atletleri falan varsa, bunları güzelce küçük küçük kesip, yıkayıp, ütüleyip alt temizleme mendili olarak kullanabilirsiniz. bebişin altını değiştirirken bu mendili ıslatıp, altını güzelce silip, bezin içinde çöpe atarsınız. tabiki tek kullanımlık boyutlarda yapıcaz. yoksa hazır bez kullanırken, bu mendilleri yıkayıp tekrar kullanmak komik olurdu di mi
bi de kızlar ben de pierre cardinin enigma 2020 sine bakmak için geçenlerde bi mağazaya gittim. orda 2010 diye bi model vardı. 2020 e üstünlüğü 4 e katlanıyo olması. bana daha mantıklı geldi. taşıması ve saklaması daha kolaybi de titanyum özel alaşımlı aluminyummuymuş neymiş çok da hafifti. ay o kadar ağır arabalar var ki. kendime şimdiden acıdım