Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

walla kızlar dayanamadım bi kaç parça kameradan çektim olmadı ama idare edelim artık
bunlarıda çekene kadar canım çıktı valla güneşten parlıyor renkleri tam belli değil napalım

albümümüz

albmqh7.png

çercevemiz

erceverf8.png

elbisemiz

elbiseot7.png

tulumm pembee

tulumrn7.png

pembe hırkamız

hrkaoj8.png

duvar süslerimiz

duvarsslerijs8.png

canim cok güzel aldiklarin..daha rahat görelim diye sana sormadan düzelttme yaptim,umarim bi sakincasi yoktur..

olurmu öle şey çok güzel olmuş ellerine sağlık canım nasıl yaptın söylede birdahakine bende öle yapıyım aslında bu şekilde olmasını istiyordum ama beceremedim iyi ki yapmışsın

Kapı süsümüzü yaptım bakalım beğencekmisiniz?

kapisusunh6.jpg

Bu da zuzucuğumuz

zuzunn4.jpg

Bu da taşıma-oto koltuğumuz(Teyzesi aldı, bi tekmeyle aldı :)) )

anakucagotokoltugugh4.jpg

fatercim sizin cicileriniz de çok güzel güle güle kullanın.

Son düzenleme:
darkcim zuzunuzla süsünüz cok tatliymis..güle güle kullansin kücük prenses ama ben tasima koltugunu göremiyorum..

darkcım sen yapmıştın kapı süsünü sanırım canım çok güzel olmuş eline sağlık..taşıma koltuğunu göremedik tekrar eklermisin canım..
bende aldıklarımı çektim ekliycem birazdan...

inekli pijaması
cici1vz0.png

cici1vz0.10dd8645c7.jpg

atlet kilot aslında pembe ama rengi tuhaf çıkmış
cici2pi4.png

cici2pi4.9cb61f1300.jpg

sarı pijaması
cici3nc9.png

cici3nc9.5602c2d165.jpg

cici5fy4.png

cici5fy4.f4a5ae89f3.jpg

cici6zh9.png

cici6zh9.f4e6549166.jpg

aslında renkleri çok canlı ama kameranın ayarı bozulmuş yapamadım..böyle çıktılar..umarım berfin' imin cicilerini beğenirsiniz..

inekli pijaması
cici1vz0.png

cici1vz0.10dd8645c7.jpg

cici2pi4.png

cici2pi4.9cb61f1300.jpg

sarı pijaması
cici3nc9.png

cici3nc9.5602c2d165.jpg

cici5fy4.png

cici5fy4.f4a5ae89f3.jpg

cici6zh9.png

cici6zh9.f4e6549166.jpg

aslında renkleri çok canlı ama kameranın ayarı bozulmuş yapamadım..böyle çıktılar..umarım berfin' imin cicilerini beğenirsiniz..

Ay ay ay yesinler onun pembiş pembiş çamaşırlarını :))
Çok şeker.eminim gerçeği daha tatlıdır.benimde resimler hep soluk çıkıyor ordan biliyorum.akınca doyamıyosun ama nete yükleyince soluk gözüküyo.Tabi insan sinir oluyo :9

nşallah çok iyi günlerde kullanır miniğin..

yaaa kızlar bayıldım hepsine de yaaa benim giyesim geldi ne cici şeyler bunlar bende almaya başlayayımda koyayım şuraya sergileyeyim oğlumun cicileriniii

walla kızlar babamız oyuncak konusunda çok kıllık yapıyo ama adam haklı oyuncakçıya girince baktığı ilk şey çin malı mı değil mi çin malıysa hemen atıyo elinden kaliteli şeyler alıcam oğluma diye çok pimpirikli anlatamam gerçi haklı da kaç çocuk zehirlenmiş aman dikkat edin kızlar ha şakaya gelmez

:dance::dance: çok sevindik beğendiğinize..bu arada darkcım çok güzelmiş taşıma koltuğu canım ya aynı bende bundan düşünüyorum..rengide çok hoşmuş güle güle kullansın miniğin ...

deryacım çok güzeller,inşallah iyi günlerde kullanırsınız.

teşekkür ettik teyzesi aslında çok var daha ama kameradan bu kadarını çekebildim
onunda renk ayarlarında sorun var sanırım ancak bu kadar oldu hepimizin bebişleri
sağlıklı iyi günlerde giysinlerr

canim benim her linki
bu ikisinin arasina yerlestirirsen cikar..

sağol çilekcim birdaha ki sefere o şekilde deneyim teşşk

inekli pijaması
cici1vz0.png

cici1vz0.10dd8645c7.jpg

cici2pi4.png

cici2pi4.9cb61f1300.jpg

sarı pijaması
cici3nc9.png

cici3nc9.5602c2d165.jpg

cici5fy4.png

cici5fy4.f4a5ae89f3.jpg

cici6zh9.png

cici6zh9.f4e6549166.jpg

eylül cüm harikaymış kızının cicileri iyi günlerde giysinn

Yeniledim linki kızlar bakabilirsiniz.

kapısüsünüz çok güzelmiş darc cım çok beğendim valla hazırlardan bir farkı yok
biz daha almadık ama arkadaşım söz vermişti ben alacağım sen sakın alma diye
ama hiç ses seda yok biraz daha beklerim almazsa eğer şekerlemelerimizle beraber
siparişimizi veririz bizde

darc cım bu arada unutmadan canım yaa isim harflerini nerden aldın burda o kadar bebek ve aksesuar mağzalarına baktım yok bulamadım netten bakıyorum çok güzel isim balonları çiçekli harfler var ama sipariş vermeye çekiniyorum açıkcası internetten şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım eşimde çok karşı internet alışverişine ne tür yerlerde bulabilirim yardımcı olursan sevinirim tek çare istanbula dr a gittiimizde birde orda bakmak olacak

canım harfleri tesadüfen afyonda zeyland ın içerisinde bi bebek mağazasında buldum.bende çok istiyordum ve görünce hemen aldım.
Burdada praktiker de gördüm bu harflerden.eğer praktiker varsa bi bak.ama ordakiler biraz daha ufak geldi bana.
Bi de her gördüğün mağazaya sormak lazım,nerde ne bulacağın belli olmuyo.bende aradığım şeyleri başka başka yerlerde bulunca şimdi mutlaka soruyorum.

İnternetten daha hiç almadım ben.İşte dün teyzesi ana kucağı-oto koltuğu nu aldı.hepsiburada.com dan aldı.Kardeşim sürekli netten alır ama ben hiç bilmiyorum.Gittigidiyor.com u da öneriyor kardeşim sordumda.

X