Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bide yine bana pompaya gerek kalirsa eczaneden almiyacak niye dersen ya cok agirlar les gibi koca makina yerinden kalmiyor bu sefer kendim alacam söyle ufak bisey oda dedigim gibi mecbur kalirsam gerci ben evde mamada bulundururum cok fazla gerek olmasada bazen lazim oluyo bazen sanki bebek doymuyo gibi his oluyo yada bi isin cikiyo yapar kaynana hemen benim kaynana gelcek sivasdan yanima üc ayligina istek yapcam

gunaydınlar kızlar
benım annemde ne yapıcagını sasırıyor gıttıgımde tekmelerıne baktılar kardesımle cok sevıyor herhalde hepimizin pabucu dama atılacaksırnaşık şey
bu gogus ıcın kremler varmıs lasınosh dıye ondan da alcam oncedende kullanmaya baslıycam ama benım eltım hergun kaynamıs ılımıs suya 1 cay kasıgı karbonat koy emzırmeden once ve sonra gogsune sur ne yara oluyor nede bebegın agzında pamukcuk oluyor demıstı ama bu tavuk olayını hıc duymamıstım enteresan :uhm:

canim öncelikle cok begendim cicilerinizi güle güle giysin insl.emir bey.

320*240 yapip yandaki iki kutucuguda isaretle..ozaman kücük cikarlar

resize image?
remove? bu iki kutucugu isaretle ok..

valla fatercim büyük müyük ben baktım hepsine..çok güzeller yaaa..özellikle sarı olan kısa tuluma bayıldım..güle güle giysin yaramaz..

canim öncelikle cok begendim cicilerinizi güle güle giysin insl.emir bey.

320*240 yapip yandaki iki kutucuguda isaretle..ozaman kücük cikarlar

resize image?
remove? bu iki kutucugu isaretle ok..

çok sağol çilek teyzesi
deniyorum tekrar
deniz arkadaşımızı öptük emirle beraberŞeniz

deneme

resim098xb4.jpg

emir bebek güle güle iyi günlerde kullansın fater cim çok güzel miş mavişş ördekli takıma bayıldım valla
bizde kızıma bi çok ciciler aldık ama tel den benim pc ye aktarılmıyor :KK43:( program yokmuş kardeşimn tatilden dönmesini bekliyoruzz dayısı gelsin cicilerini ve odasını göstercez bizde
bebeklerimiz hayırlısıylla sağlıklı günlerde kullanırlar inş

emir bebek güle güle iyi günlerde kullansın fater cim çok güzel miş mavişş ördekli takıma bayıldım valla
bizde kızıma bi çok ciciler aldık ama tel den benim pc ye aktarılmıyor :KK43:( program yokmuş kardeşimn tatilden dönmesini bekliyoruzz dayısı gelsin cicilerini ve odasını göstercez bizde
bebeklerimiz hayırlısıylla sağlıklı günlerde kullanırlar inş

teşekkür ederim canım
ördekli takımı arkadaşım hediye etmişti
eminim sizin aldıklarınızda çok güzeldir görmek için sabırsızlıkla bekliyceza.s.

walla kızlar dayanamadım bi kaç parça kameradan çektim olmadı ama idare edelim artık
bunlarıda çekene kadar canım çıktı valla güneşten parlıyor renkleri tam belli değil napalım

albümümüz

çercevemiz

elbisemiz

tulumm pembee

pembe hırkamız

duvar süslerimiz

Son düzenleme:
DERYACIM , FATERCİM HARİKA BEBİŞLERİN CİCİLERİ.YA KIZLAR BEN DAHA BİŞEY ALMADIM YAAAAAAAA...SADECE GEÇENLERDE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE EŞİMLE 9 PARÇALIŞ HASTANE ÇIKIŞI ALDIK CEYLAN BEBEDEN OKADAR..
AY BENDE EYLÜL GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYOM ALMAYA..HEM OZAMANA KADAR OĞLIMUN ODASIDA HAZIR OLUCAK.AMA SİZİN ALDIKLARINIZI GÖRÜNCE NEREDEN BAŞLICAM NELER ALICAM BİLEMİYOM..HEYECAN BASIYO BENİ YAWfisfisfis
AY HANGİSİNDEN BAŞLICAM NELER ALICAĞIMI NERDEN BİLİCEM..
OOOOFFFFF OFFFFFFFFFkafamçokkarıştı

azocum bence alttan çıtçıtlı uzun ve kısa kollu badylerle başla gerisi gelir..
sonra battaniye , ayaklı alt , uzun kollu üstler , pijama , öncelikle bizim için bunlar önemli ..cicili şeyler fazla alma hediye geliyor zaten ..birde yazlık alma boşuna.şimdilik kışlıkları alalım..

X