- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım güle güle kullansın bebişin ..hepsi çok güzelde birde oda alacaksın.bu kadar yatağı ne yapacaksın..sepeti yatak odana koy ilk aylar için ,park yatağıda günlük kullan bence..oda alma derim...kızlar bunlarıda dün aldık babişle birlikte nasıl lar
bu küvetimiz
bu park yatağımız (bunu baba annesi almış )ama ben bebek odası istiyordum nasıl olacak bilmiyorum içinede 4 çeşit nevresim koymuş öyle getirdi
bunu ananesi almış oturma odasını veya yatak odasına koyarsınız diye ama bu daha gelmedi annem resmini çekmiş sadece
bunlarda patikleri
kızlar bunlarıda dün aldık babişle birlikte nasıl lar
bu küvetimiz
bu park yatağımız (bunu baba annesi almış )ama ben bebek odası istiyordum nasıl olacak bilmiyorum içinede 4 çeşit nevresim koymuş öyle getirdi
bunu ananesi almış oturma odasını veya yatak odasına koyarsınız diye ama bu daha gelmedi annem resmini çekmiş sadece
bunlarda patikleri
kızlar imrandim vallah
herkes oda yatak falan şimdiden almış daha ben bu tarz şeyler almadım aldığım sadece tulum falan. gerçi oda konusunda daha kararsızım . yatak odam büyük ama parçalar çok fazla karyola koymaya yer yok bir oturma odam var . park yatak mı alsam yoksa oturma odasını boşaltım oda takımı bilemedim. daha evleneli de 2 sene olmadı vallah.eşyalrı atmakta içimden gelmiyor . neyse kızlar sizler böyle alıp burda yazınca benimde kafamda fikir oluşur herhalde . bakalım bende sonunda karar veririm umarım.
kızlar bunlarıda dün aldık babişle birlikte nasıl lar
bu küvetimiz
bunlarda patikleri
oglusum dogustan fanatik olcak.
kizlar nasil bi kac bisisini cekebildim sadece.