Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

iki takımda çok güzel gerçekten ama biz oda yapamıycaz malesef çünkü oturma odam var ayrıyetten salon dışında ..orda da köşeli oturma grubum var .odayı bozmaya kıyamıyorum..o yüzden bir beşik bir sifonyer düşünüyorum o odaya..bizde salona taşıncaz..

atatanem seninkide çok güzel ya aslında bu park yatak aklıma yattı benim ilk başta böyle bişeymi alsam bende fisfisfis

GÜLE GÜLE KULLANIN CANIM.BENDE HER ZAMAN SALLANAN BÜYÜYEBİLEN KARYOLA CİNSİ BİŞEY ALACAM DİYORDUM AMA BENİM KOCAMAN BAZALI BAŞLIKLI FALAN TEK KİŞİLİK YATAĞIM VAR YA . DAHA YENİ ALMIŞTIM KIZKEN KULLANAMADAN EVLENİNCE EVİME GETİRDİM ONU. ŞİMDİ DE YENİ EV ALDIK.ÇOCUK ODASI KÜÇÜCÜK KOCAMAN YATAĞI DA ATMAYA KIYAMAM BÜYÜYÜNCE ONDA YATAR DİYORUM. ŞİMDİLİK BU PARK YATAKLARDAN ALIYIM DİYORUM NE YAPSAM BİLEMEDİM:sm_confused:

benim eltimde var bundan çocuk daha ikisini bitirmedi yanlız bu boydan kısa gelmeye başladı yavaş yavaş. Bunu biraz uzunu olması lazım bence .zaten 3 yaşa kadar yazıyoo.

canım bunların ince uzunları var ama busefer de çocuk büyüyünce sağa sola dönerken dar gelicek zaten bende 1 yıla kadar oda alıcam ozamana kadar rahat rahat götürür.biyere giderkende buyatağı alırım yanıma bebişin de rahatı bozulmaz.tabii herkes kendine göre plan yapar düşünür ama derincim bence şuan ban en mantıklısı benim yaptığım geldi.dün eşim istiyosan oda yapalım problem değil dedi ama ben istemedim kullanmıycaz zaten gardrobumda boydan bir dolabı bebişe ayırdım şimdilik dolap derdim de yok.ondan şimdiden masrafına sokmayayım dedim

gerçekten arkadaşlar

bu park yatak benimde aklıma yattı iyiki resmini koymuşsun buraya sen koyana kadar sepet beşik düşünüyordum kızıma ama şimdi bunu düşünmeye başladım bizde artık çıkacağız alışverişe ama bir türlü kocişle fırsat bulamadık. bende ileride oda yapmayı düşünüyorum.teşekkürler ata tanem

gülbeşeker çok tatlı olmuş güle güle giymeyi nasip etsin allah.

kızlar dün yatağını kurduk oğluşumun fotosunu koyuyorum bakıııın

iyi günlerde kullanın canım.oğluşun rahatça yatar inşallah.
bende park yatak istiyorum ama daha hiç bakmadım.yatağı beraber mi,ayrı mı alınıyor.internette genelde yataksız görüyorum da.CADIARZU

atatanem güle güle kullan canım yatağınızı
bu arada pazartesi günü halamız geldi antalyadan bize hediyeler almışş
ama hepsideçok büyük yaa sonra giyer 2 yaşında falano yüzden koymuyorum resimlerini

atatanem iyi günlerde kullansın bebişin çok güzelmiş yatağı..
bende daha ne alacağıma karar vermedim.hoş hiç bişi almadım daha ama..biz önce büyük hazırlıkları yapıyoz.odasının yerlerini parke,duvarların boyası..vs.sonra bebek odası alıcaz..en sonda oğluşumun kıyafetlerini.çünkü şuan aldıklarımı koyacak yerim yok:1rolleyes:

bunu bir ipliğkcide gördüm çok beğendim yaptım nasıl olmuş yakışır mı nezire muazzezime...

buda o yeleğin orada olanı... farklı renkte....

yalniz cok iyi cekemedim resimleri birda tam diil henüz..arada temizlik malzemelerimizde var:)

bakalim begencekmisiniz,hm birde yatagimiz ve sepertimiz yok henüz..

ben eşime gelince bu fotoları göstericem çilekkcim bu tarz bi oda istiyorum diye peluş oyuncakları falan çok tatlı bende bebek mağazalarında neler var ay içim gidiyo almaya başlıyayım artık ya

gülbeşeker kızımızn yelegü çok güzel olmuş eline sağlık.çilekcim senin odanada bayıldım.bende akşama kocişe göstericem..biz daha bişay almadık.oda hazırda içinde eşya yok:1rolleyes:

gülbeşekercim becerikli anne seni
yaşadı nezire muazzez çok güzel olmuş eline sağlık

çilekcim tekrar beğenimi sunayım canım
odan çok güzel olmuş güle güle büyüsün içinde deniz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…