- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
http://www.masko.com.tr/urun.asp?picturecode=emrebe0193
walla kızlar bende bu oda takımına bayılıyorum hem kıza hem erkeğe rahatlıkla olur duvarı mavi boya erkeğe pembe boya kıza.masko istanbul da ama buraya da gönderme olayı olurmu acaba eşimde çok beğendi bu takımı seneye kalırsa biz de bunu alalım istiyorum
canım izmir de mina bebeden aldım kraft bayisi aynı zamanda orası ama fiyatlar genelde heryerde aynı 175ytl liste fiyatıydı nakite 157 ytl ye aldık bide içine ortopedik yattığında vücudunun şeklini alan yataklardan aldık hepsi nakitte toplam 193 ytl canım.kurması ve kaldırması inanılmaz kolay 5dk da kurduk.
canım bunların ince uzunları var ama busefer de çocuk büyüyünce sağa sola dönerken dar gelicek zaten bende 1 yıla kadar oda alıcam ozamana kadar rahat rahat götürür.biyere giderkende buyatağı alırım yanıma bebişin de rahatı bozulmaz.tabii herkes kendine göre plan yapar düşünür ama derincim bence şuan ban en mantıklısı benim yaptığım geldi.dün eşim istiyosan oda yapalım problem değil dedi ama ben istemedim kullanmıycaz zaten gardrobumda boydan bir dolabı bebişe ayırdım şimdilik dolap derdim de yok.ondan şimdiden masrafına sokmayayım dedim
gülbeşeker çok tatlı olmuş güle güle giymeyi nasip etsin allah.
kızlar dün yatağını kurduk oğluşumun fotosunu koyuyorum bakıııın