Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

gülbeşeker harika olmuş.bende yapmak isterim.tarif edebilir misin,kaçtan başladın,bütün örmüşdün sanırım,koltukta kaç kestin arkada kaç arttırdın...

çilek, oadanız harika olmuş.bebişinin gülücükleriyle dolsun inşallah.

çilekcim çok şirin olmuş odası minik denizin...hep mutlu olur ... hem mutlu sevecen iyi hayırlı ve huzurlu insanlarla karşılaşıp onlarla dost arkadaş ve ileride de öyle insanlarla akraba olur..(evlenince)

seha'cım bu örnekte koltuk kesmesi yok... arkadan başlanıyor ve öne doğru geliniyor... ben sayılarını tamamen çıkartıp buraya yazarım ...

bunu bir ipliğkcide gördüm çok beğendim yaptım nasıl olmuş yakışır mı nezire muazzezime...

buda o yeleğin orada olanı... farklı renkte....

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy bayıldımm yaaa çok güzel olmuş gülbeşeker kızın güle güle iyigünlerde sağlıcakla giysin mükemmel valla
ben beceremiyorum örgü işini yaa ama çok güzel dantel yaparım artık gösteririz anneannemiz yapar

kızlar resimdeki yeleğin yapılışını bileniniz var mı bunu yapmak istiyorum ama roba kısmını ve fırfırlı nasıl yapacağımı bilemiyorum... sizler bilmesenizde anneniz teyzeniz falan birileri vardır bilen... resmi gösterir misiniz? 2 farklı modelde ama aynı roba işlemi yapılmış yelek örneği veriyorum sizlere hangisinden daha kolay anlarsanız artık... ben anlayamadım da...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :uhm: :sm_confused:

KIZLAR ŞU ŞİRİNLİĞE BİR BAKIN BUNU DÜN BULDUM KIZIMA YAPMAYI PLANLIYORUM NASIL AMA ?

BUDA FARKLI BİR TAKIM ALTERNATİF OLARAK... ÇORAP VE AYAKKABI SÜSLEME .. HEM BASİT HEM KOLAY... HEM DE ÇOK ŞIK ... BEN ÇOK BEĞENDİM SİZLERDE GÖRÜN İSTEDİM... HANİ BELKİ YAPMAK İSTEYEN OLUR DİYE...

bunlarda benim kızımın cicileri bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri
bu yeleğimiz ve patiklerimiz annanesi örmüş

bunu babası çok beğenmiş almış

bunları badileri dayısı almış

bunu benim iş arkadaşım almış bıcırıum dan

geçen gün doktordan çıktıktan sonra kendimi tutamadım daldım bir bıcırıum a ve oradan aldım bunların hepsini

veee son olarakta minik prensesimin önlüğü

benim şimdiye kadar aldığım ciciler bunlar
benim bugün 16+2

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hep yazlık almışsın.doğum kışın olacak..güle güle giysin bebişin

aybuke cok sirin canim hepsi güle güle giysin kontesin..

odasida cok sekermis pembe pembe.ama hemen karar verme istersen

cok fazla altarnatif var cünkü kiz bebek odalarinda:)

ayol sehacım samsunluymuşsun sen ne zahmet ediyorsun ben sana yaparım tarif ettiğin bir yere getirir bırakırım ....sende oradan alırsın ... :dance: :1hug: a.s.

amanıııın yapmış kadar oldun.hemşerim varmış da hiç farketmemişim.a.s.ben bafradayım sen nerdesin.

o verdiğin yeleğe benzer bir yelek yaptım ben.bak anladığım kadarıyla anlatayım.boynundan 30 la başlanır.6 sırada bir 5 imlek arayla ajorla arttırılır.o yuvarlak oluyor zaten.en sondada arttırınca o bukleler olur.alt tarafına geçince koltuktan 5 imlek arttırıp kol ayırıp altını örülür.ajorlar delikli olduğu için kurdela geçirince bitmiş olur.yaptığımı buraya vermişitm daha önce.sana bir fikir olsun.

Son düzenleme:
aybükecim aldıklatın çok cici şeyler canım ama bunlar hediye gelecek zaten bence çok alma ..şimdilik kışın giyeceği külotlu çorap , çıtçıtlı bady,ayaklı tulum gibi şeyler al bunlar daha çok kullanılacak..yaza doğru zaten bebişi alıp çıkıcaz dışarı beraber alırız..kışın bebekle evden bi yere çıkıp hiç bişey alamayız..

ne demek hemşehrim... lafı mı olur? ben merkezde oturuyorum .ama kendim termeliyim çerkezim eşim bafra dededağı köyünden... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…