Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

yağmurcum hepside çok güzelmiş..kız sen bütün hazırlığı bitirmişsin...
ben daha bişi almadım..odamızı hazırlayalım öle alıcaz.koyacak yerim yok..
ama fenerbahçe takımlarına bayıldım.bizim babamızda ilk olarak feneryumdan takım alacakmış oğluna..
yandım valla..ben biriyle uğraşırken fanatikler iki tane olucaklar evde..sırnaşık şey
benim babam ve 3 tane erkek kardeşimde fanatik galatasaraylı..şimdiden plan yapıyolar.bakalım kim kazanacak..kardeşim geçen diyoki:baba yeğenimin kulağına ezanı olurken en büyük cimbom de..:roflol:
bizimkide öle bişey yaparsa babama okutmam ezanı diyo..bi görsen hallerini..şimdiden paylaşamıyolar oğluşumu:sm_cool:

azocum sorma senin isin daha zor benden.bizde herkes fenerli.benim taraf esimin taraf herkes fenerli.bir tek benim annem besiktasli.esim odasini fenerbahceli yapmak istiyo.bende hevesini kiramiyorum tabi ama umarim bebisimin odasini stadyuma cevirmez :roflol:

kızlar herkesin aldıklarına bayıldım
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin hepinize
bende bir kaç parça bişiler aldım ve hediyeler geldi
şu kardeşimin düğününü atlatalım eklicem hepsini
bu arada bende yatak odama koymak için küçük bir beşik istiyordum
arkadaşım hdiye etti sağolsun henüz gelmedi gelince eklerim

oda konusuna gelince bende kararsızım
fazladan küçük bir odamız var ama orada da büyük bir gardrobumuz var
ne yapacağımı şaşırdım
onu değerlendirip sadece beşik mi alsam
yoksa herşeyiyle takım bir oda mı yapsam
henüz düşünüyoruz

fatercim bizim bebek odamizdada büyüyk bir dolap var esimin kiyafet dolabi..
onu cikartmamis imkansizdi cünkü duvara monte edilmisti zamaninda..neyseki bizim sansimiz o dolapta beyaz ..yani bizim bebek odamiz siritmadi hatta babasinin dolabi farkedilmiyor bile..rengine görede alabilirsin sende bebisinin odasini..
bazende düsünüyorumda,bebekler zaten bi sure bizim yanimizda kalicaklar aslinda cokta erkenden hazirlamasaydik diyede geciyor icimden odasini..

tavsiyen için teşekkür ederim canım
insan hevesleniyor işte işin içinde birde maddi konu olmasa zaten babasını tutamam
o çok istiyor güzel bir oda yaptırmayı
çok fazla sıkınıya sokmayalım kendimizi diyoruz
harhalde 1-2 yıl sonra almak en iyisi olacak
yinede bizim sağımız solumuz belli olmaz
bence sen iyi yaptın odanız çok güzel olmuştu
hem daha sonraki yıllarda da kullanabileceği eşyalar seçmişsin canım
güle güle kullansın oğluşun

bunlarda yeni cicilerimiz...

img3221kt6.jpg

img3220gh1.jpg

img3222je1.jpg

img3228ew4.jpg
img3224eq0.jpg

bunlarda yeni cicilerimiz...

img3221kt6.jpg

img3220gh1.jpg

img3222je1.jpg

img3228ew4.jpg
img3224eq0.jpg

çilekcim bunlar harika.allahım ne şeker olcak içinde senin yaramaz.Bunları giyip bizim kızları tavlamaya çıkcaklar :))))
Bende kızıma yeni ciciler aldım.biraz renkleri solgun çıktı.gelmeden akşam resmini çekmştim.akşam çekince benim tel. biraz solgun çıkarıyor.olduğu kadar koyarım artık resimleri.

cok fenayiz dark teyzesi simdiden göz gezdiriyor oglusum kizlariniza:)

saka biyana cok tsk,ler..hadi ekle sende senin¨kileride cok merak ediyorum..

bayildim bayildim....
senin konteste pek bi cimcime olucak bunlarin icinde..
allahim saglikla giydirmeni nasip etsin insl..güle güle giysin
annesi,su serenle dogsunda bi görüselim bari:)

:)))) Görüşelim canım :)))
beğenmene sevindim.,

bugün beşiğin üstüne lila raf yapmak için malzeme aldım.Onu eşim eve götürdü.Tatil dönüşü monte eder çekerim.rafın üzerine bi tane oyuncak aldım.O yanımda.Eklerim bi ara resmini.(Minik bi koyun)

Kapı süsü yapmak için deniz makarnası,oyuncak bebek felan aldım.pembe tül bulamadım bulsaydım hemen bugün yapmaya başlayacaktım.yaparsam onun da resmini eklerim artık.inşallah becerebilirim :)))))

ceren bebek gule gule kullansin canim.hepsi cok guzeller MASALLAH.resimleri nasilyerlestirdin canim.biz yapinca sadece linki koyabiliyoruz ya merak ettim.

X