Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

darkcım çok tatlılar maşşallah allah güle güle sağlıkla giydirmeyi oynatmayı nasip etsin.bize de eltim bikaç hediye aldı bide almanyadaki kuzenim çok güzel ciciler almış onları da anca tatilden dönünce koyabilirim çünkü ağustosta gelicek.ama babamız telsizimizle ateş ölçerimizi almış kraft'tan nasıl hevesli anlatamam:)

Linki kopyaladıktan sonra mesaj yazdığımız yere direkt kopyalamıyoruz.mesajı yazdığımız panelde, sarı üzerinde dağ gibi resim olan butonu tıkla.
açılan penceredeki htttp li yazıyı sil.Sonra oraya kopyala.
O zaman resim görülüyor.

Beğenmenize sevindim.daha iyileri sizin miniklerin olsun inşallah.

merhaba kızlar bende en sonunda bebısıme bıseyler alabıldım ıstanbuldan
bebetodan havlu setı, alt açma, hastane cıkısı, battanıye, kendımede gecelık ve pijama aldım cok guseller ama hepsı annemlerde kaldı cok esyamız vardı o yuzden bıraktım annem gelırken getırcek
cok fazla bakamadım ama ;
darkcım cerenın odası cok guzel olcak
cılekcım aldıklarında cok cıcıymıs ben cınsıyetını bılmedıgım ıcın sarı yesıl turuncu agırlıklı aldm hep maleseff ama kız esyalarına gozum hep kacıyor :icecream:

Darkinlife canım sağlıkla giydir İnşallah canım nasıl içim gitti biliyomusun bende kız istiyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun İnşallah kucağımıza sağlıkla alalımda.

çilekcim ,darkcım bebişlerin cicileri süperrr.iyi günlerde giydirin inş.ya kızların elbiseleri bi başka güzel oluyo yaaa.minik ceren o elbiseleri giyince ne fıstık olucak..tambik tombik kollar..offf..çilekcim deniz beyinde pantolonlara bayıldım.bulursam bende oğluşuma böle ciciler alayım..daha başlamadık almaya..
hele bi odasını alıp yerleştirelim sizin gibi..koyacak yer yok çünkü..ben eylül gibi düşünüyom almayı..hayırlısı..

cok cıcıler hepsı de
hele de denız bebegın pnatolonu yok mu bıttım valla
hafta sonu esım gel bebıse bırseyler bakalım belkı alırız dedı
ama ne olduysa cesaret edemedım bekleyelım dedım nedendır bılınmez
sonra pısman oldum keske hevesıne ortak olsaydım da gıtseydık dıye ama gectı bır kere
ama agustos gıbı artık alırız dıye de dusunmeye basladım

minik kalimero canım bende senin gibi alışveriş işini son aylara bırakma taraftarıyım.
ama geçen 14 temmuz bizim evlilik yıldönümümüzdü.eşim ceylan bebede bi yenidoğan takımları görmüş.çok beğenmiş.ilk defa bişeye heves etmiş diye kıyamadım.gittik aldık.allah hepimize nurtopu gibi sağlıklı yavrular nasip etsin.hiç bişeycikler olmaz bebişlerimize allah ın izniyle.at artık sende şu korkuları kafandan..
annesi o şimdi mutlu mutlu karnında kıpırdarken hiç sevincini bırakırmı kursağında..sağlıklı bi şekilde gelecek inş. dünyaya..ben daha bebeğimin odasını alamdım.eşyaları koyacak yerimiz yok.birazda maddi açıdan daha rahat olucağımız için eylül ekim gibi alıcam herşeyini inş.senin varsa imkanın al yavaş yavaş.olumsuz şeyler düşünüp ne babanızı nede yavrunuzu üzme artık canım:1hug:

tsk,ler kizlar daha güzelleri nsl.sizin bebsileriniz icin olsun..

bu arada azoo sana katilmadan edemiycem kiz kiyafetlerine bende bitiyorum..

ucunde kenarinda illaki bi cicek böcek oluyor bayiliyorum yaa..en iyisini yapcaniz gec hazirlamakla

bende böyle habire bekliyorum bebek gelsin diye herseyi hazir olunca..saglikla elimize alalimda

inanin gerisi hic önemli diil.

darkcım hoşgeldin öncelikle
bebişin cicişleri pek güzel..yeni dönencen gelmiş ..elbiselere bayıldım ama ben almadım fazlaelbise tarzı bir veya iki tane var..yazlık hiç yok..sizde görünce böle heves ettim..alcam..
bu arada taç tan türkiyede ilk % 100 organik nevresim takımı çıkmış aldım valla, birde pembe bir battaniye aldım.yatak üstüne sermeye ..çok güzeller ama annemdeler ..o yüzden çekmedim resimlerini..ama yeni aldığım cicilerde var tabi onlarıda yarın yollıcam..

canım haklısın ama 4 agustosta ıkıncı kez gırmem gerekn dopplerım var
onun sonucunu alarak rahatlamak ve bebısım ıcınde daha heveslı hareket etmek ıcın cabalıyorum
neden bılmıyorum ama hep aglamak gelıyor bebıs ıcın alınanları gorunce
bız de zaten oda hazırlamayı dusunmuyoruz
ben onumuzdekı yaz kendı evıme tasınıcam ınsa allah o zaman oda yapmak ıstıyoruz kendı evımıze gore
sımdılık kendı odama sıfonyer ve karyola alma kararı aldık ama henuz eyleme dokemedık dusuncemızı
maddı acıdan her an gıdıp alabılırım bebısım ıcın hazırlıgım var ama ben psıkolojık olarak hazır olmayı beklıyorum

sağol Eylülcüm hoşbuldum.
Geldi dönencem öbürünü hiç beğenmemiştim zaten.
senin aldıklarınıda çok merak ettim.
nevresim takımını ne kadara aldın,ben gerçi düşünmüyorum.annem dikmiş bi takım.Bi iki de pike yapmış.bende annemin yaptıklarını eklerim sonra.Örgü genelde.bi kaaç dikim var.

Aldıklarını iyi günlerde kulllanın.Eminim çok güzellerdir.
Kışın zaten pek kimse görmeyecek bebeişimi evden çıkaramam fazla.anca görmeye gelenler görecek.<Ben de yaza hummalı bi hazırlık yapıyorum.tatilde ananesi babaannesi cici cici görsün :)) diye sende al bence ben 9 aylık alıyorum yaza o civarda olcaklar diye.

Güle güle kullan canım bebeişinle çok iyi etmişsin.hepsi birikince zor olur.ben ağırlaştım bile alışveriş artık çok yoruyor beni.iyiki önceden başladım diyorum.ama asıl lazım olanlar daha hep duruyor.
gecelik ve pijama benimde hedefimde var.Aldıklarını görseydik keşke.
Nasıllar tarif et bari :)

Ceren e oda yapamayacağım sadece bi köşesi olcak kızımın evim sobalı çünkü.
İnşallah ilerde yapacağım.
ne zaman öğreneceksin cinsiyetini?İnşallah hayırlısı olur.

Darkinlife canım sağlıkla giydir İnşallah canım nasıl içim gitti biliyomusun bende kız istiyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun İnşallah kucağımıza sağlıkla alalımda.

teşekkürler canım.İnşallah gönlüne göre ve hayırlı bir evlat olur.
amin amin inş. kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız.

beğenmene sevindim azocum :)
İnşallah dediğin gibi olur kızım :) bende küçük odayı yatak odası yaptım walla beşiği de bi köşeye sıkıştırdım orası onun köşesi olcak.Başka şekilde oda yapmam imkansız.
Yavaş yvaşa başla almaya.sonra zor olur herşey, son zaman almak.

Güle güle kullanın yenidoğan takımını.

benimde boş odam var hazır aslıdna ama bende yapmıycam oda önümüzdeki yaza yapıcaz kısmetse zaten kullanmıycak annesi onu yanından ayırırmı hiç????

biz de bebek odasını sonra tamamlamaya karar verdik şimdilik sadece bşiğini alıcaz beğendiğim bi takım vardı onun beşiğini alıcam sonra tamamlayacağız alahnasip ederse işten cıkma ihtimalim olduğu için ucuz bişey almakdansa nasılsa kullanamıyacağı bişeyi aceleye getirmenin anlamı yok zaten şu konumda anasının kuzusu anasının yanında yatar portbebe alıcak ananemiz ( takmış kafaya siz karışmayın ben alacam diyor) onun içinde anasının yanında yatacak allah ansip ederse biz daha beşiğe falan başlamadık ufak tefek şeylerimiz var 5 cift ayakkabımız var kıyafetlerimiz var ama hastane cıkışımız yok bizde böyle lazım olacakları sona bıraktık en olmayacakları baştan aldık akıl akıl gel biiibbbb takıl

atatanem bende ayıramam zaten yanımdan :)
hemen yatağın kenarına koydum beşiği benle yatıyor gibi olcak :)
yerim ben onu walla.
pamukum haklısın acele edip de ucuz almaktansa kullanacağı zaman daha kaliteli alırsın.
bende hastane çıkışlarını sona sakladım elbiseleini alıyorum :))) Hemen giyceğini sona bıraktım :)

gecelık ve pijimin resmını yarın eklıyım buraya
aslında gecelık ve sabahlık dusunuyordum gorumcelerım zaten o anda batacak cok kalıtelı gecelık degılde boyle uygun bısey al dedıler pijamanı kalıtelı al hemde lohusalık ıcın daha rahat olur dedıler benımde aklıma yattı sabahlıktan vazgectım
ayy bugun ayrıntılıya gıdıcem ınsallah öğrenırım egerkı ısler ıyı gıderse tabı iş yerımde kımsler kalmıyor yaz olunca hep boyle oluyor artık bı sekılde gıdıp gelıcem napalım
bende oda yapmak ıstıyordum kızlar ama yanımda en azından 1 yasına kadar kalması lazım hem soguklarda ılk aylarını gecırcek ne bılıyım ustunu felan acar usutur kuzum ayrı odalarda belkıde korkar dıye dusunuyorum annelık duygusu sımdıden sardı benı coksekeriremsu

canım yukarıdaki siteye gir.gözat tan bilgisayarındaki resimi seç.HOST İT! var ona tıkla.açılan pencerede en alttaki kutucuğun içini(Direct link to image)
kopyala buraya yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…