Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

neden göremedin ki acaba ? diğer arkadaşlar görebilmişler... evet kendim yaptım yeşilli beyazlı zarf modeli denileni netten aldım örneğini diğer sade renkli yeleği de bir ipçide gördüm çok beğendim ve yaptım...
Sadece beyaz yeleğin linki açıldı.Diğerini göremedim.Ama bu çok güzel kendin mi yaptın maşallah.

Bugün kızıma birkaç hediye geldi teyzeleri size de göndermek istedim. Minik ayakkabımız, çoraplarımız ve biraz büyüyünce giyeceğimiz tişörtümüz.

img0002xy3.jpg

img0002xy3.81ae3708af.jpg

img0005uh5.jpg

img0005uh5.f15080b14c.jpg

img0006zy7.jpg

img0006zy7.630d0e21ac.jpg

bakin teyzelerii bizim cicilerimizin bi kismi..sicaktan uyuyamadik biz yaa,uyandik erkenden resim cektik habire:)

img3125xr3.jpg

img3126wc5.jpg

img3127ov9.jpg

img3128be9.jpg

img3129ut3.jpg
img3130tp9.jpg

julicim ne güzel şeyler almışsınız vede hediye gelmiş.ay ben yerim onun cicilerini..allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.bak ayrıntılıda senin kızda benim oğlandan 1 hafta küçük çıktı.zaten sende zayıfladın artık aynı değiliz:dilcikar:ama yinede burada en yakın olduklarımdan birisin:asigim:böle güzel cicilerini görünce ben almışım gibi seviniyom.
çilekcim seninkilerde çok şirinler.
kızlar maşallah ne çok şeyler almışınız.bizde daha tık yok.2-3 yelekten başka..
şöle 6-7 aydan sonra lıcam bende ozaman koyarım.şimdi evde koyacak yerde yok.tadilat badana temizlik falan bitsin.alıp yıkayıp ütüleyip direk oğluşumun odasına koyucam inş.:1hug:

çilekcim seninkilerde çok şirinler.
kızlar maşallah ne çok şeyler almışınız.bizde daha tık yok.2-3 yelekten başka..
şöle 6-7 aydan sonra lıcam bende ozaman koyarım.şimdi evde koyacak yerde yok.tadilat badana temizlik falan bitsin.alıp yıkayıp ütüleyip direk oğluşumun odasına koyucam inş.:1hug:

tsk,ler azoo ama ben daha ogluma en ufak bisiy dahi almadim:asigim:

bunlarin hepsi ananemizden geldi...digerleride gelsin ona göre ne eksikse öyle almak istiyorum bende..

birde suanda kiz bebekleri icin hicbisiy yok burada,sezon bekliyorum almak icin..

çilek canım çok tatlı şeyler, hele beyaz takıma bayıldım melek gibi durur onun içinde oğluşun :)

Azocuuuum aşkolsun hiç ayrı düşer miyiz biz seninle. Ya ben anlamadım ki hani bana doktor zayıfladın dedi ya 3 kilo dedi ya hani 71 kilosun, deli mi ney yaaaa :) Dün bir tartıldım 766666666 çıktımmmmm. Gözlerime inanamadım. Muhtemelen doktorun tartısı bozuktu ama ben canım arkadaşımı yalnız bırakmamak için yedim yedim haftaya aynı kilodayız yine sen merak etme :) Hem bebişler yaşına girmedi ya tatlım dur hele bi doğsunlar ona göre hesaplarız :) Belki yine aynı gün doğarlar kimbiliiiiiir :)))

ınanın gorunce oh oh hanımlar gene dokturmus dedım
kızlar neler almıssınız oyle masallah
:nazar: ıyı gunlerde gıydırın bebıslerınıze :asigim:
ayyyy ben cınsıyetını ogrenmedım ama ıstanbula gıdınce artık bıseyler alıcam dayanamıycam en azından ara renler alıcammm :dance:

şimdi de bunu yapıyorum...netten almıştım sizlerde görmüşsünüzdür.. ama daha koyu rengini... ihtiyaç yok ama çok beğendim o yüzden yapıyorum... bitirdikten sonra onu da koyarım bakalım bu kadar güzel yapabilecek miyim...
bebekmodel4ebykyi7.jpg

Son düzenleme:
05070809341ya5.jpg
arkadaşlar resimlerim görünmüyor.. neden olabilir acaba nerede hata yapıyorum... dün yaptım görünmüştü bugün yok... yardımcı olabilecek yada nasıl yapıldığını anlatabilecek bir arkadaş yardımcı olursa çok mutlu olurum... teşekkürler...

Son düzenleme:
05070809341ya5.jpg

arkadaşlar resimlerim görünmüyor.. neden olabilir acaba nerede hata yapıyorum... dün yaptım görünmüştü bugün yok... yardımcı olabilecek yada nasıl yapıldığını anlatabilecek bir arkadaş yardımcı olursa çok mutlu olurum... teşekkürler...

bakalım oldu mu...canım.
evet olmuş gülbeşeker.iki kere http yazmışsın sen.birini sildim oldu.
birde her ayrı linkkte yeni satıra geç öyle linki yapıştır.linklerin birbirine yapışmasın.
takıldığın yer olursa bu konunun 2. sayfasında nasıl resim konulacağını yazmıştım.oraya da bakabilirsin.

çilekcim harika bunlar güle güle giydir.anneannesinede maşalllah.

Son düzenleme:
X