Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ayy bayıldımmm bebeklerınızın esyalarına odalarına maşallah nazar degmesın :)) allahım gule gule kullanmayı nasıp etsın hepinize
kızlar sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var
bebek odalarını ne zaman aldınız
bızde dusunuyoruz ama halen karara varamadık erkenmı degılmı bilemiyoruz
birde penye battanıye kaç tane almak lazım
yardımcı olursanızz cokk sevınırımmmmm
şimdiden teşekkurlerr

çitoscum aldıkların çok çok çok güzel canım çaok zevklisin
Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepsini canım

özlemyb arkadaşlar genellikle 7. aydan sonra aldılar odalarını
bencede biraz daha bekleyebilirin
penye battaniye olatına gelince bebeğin doğduğu mevsim çok önemli seninlide çok sıcaklarda olmayacak ama 3-4 aylıkken havalar ısınmaya başlar
ben 3 tane almıştım penye battaniye

çitos aldıklarının hepsi çok güzel çok şirin güle güle giysin bebeğin cnm.

bunlarda benim ördüğüm yelek ve battaniye.bide küvetimiz.
s5002152rx1.jpg

[

beşiğimizi çekmedim çünkü uyku setini yıkadım henüz sermedim..çıplak çekmek istemedim..ayrıca cibinliği de henüz süslenecek ..hepsi hazır olsun koyarım ..

Pirayeciğim ördüklerin çok güzel, güle güle kullansın, küvetinde de mutlu mutlu bıcı bıcı yapsın bebişin...

Eylülcüğüm, misler gibi, ne güzel yerleştirmişsin herşeyini, güzel kızın iyi günlerde kullansın, güle güle kirletsin, eskitsin herşeyini...:) Tabii sen de geceliklerini, pijamanı güle güle eskit. :))

pıraye battanıyenıze bıttım
anneme gosterdım bende ıstıyorum dıye gule gule kullan canım

eylul bebısın cıcılerı cok sık maasallah
cokta guzel yerlestırmıssın valla ıcım gıttı
gule gule kullan canım

Piraye ve Eylül bebekleriniz iyi günlerde kullansınlar.
Piraye battaniye çok hoşmuş.

Eylül sende çok güzel düzenlemişsin.Yerim ben onun cicilerini.Baya almışsın sen de giyecek.Fazla giymeden büyüyecekler :KK70:

Piraye ve Eylül bebekleriniz iyi günlerde kullansınlar.
Piraye battaniye çok hoşmuş.

Eylül sende çok güzel düzenlemişsin.Yerim ben onun cicilerini.Baya almışsın sen de giyecek.Fazla giymeden büyüyecekler :KK70:

canım sağol ama merak etme hepsi aynı beden değil ..küçükler yani 3 ay kadar giyecekleri beşiğin çekmecesinde,, diğerleri 3-6-9 aylık giysiler, yazlıklar bile var..yerleştirince benimde gözüme çok geldi ama neyseki beden farkları var..

Hımmm iyi o zman :))

Ben ilk aylar giyeceklerini dolaba.Sonra giyeceklerini beşiğin çekmecesine koydum.Bi kısmıda yine başka bir odada bekleyecek bebişimin büyümesini.

teşekkür ederim kızlar. minik kalimerocum battaniyenin yapılşı çok basit cnm ördür annene:))
eylül sizin cicilerinde maşallahı var valla cnm birsürü bide ne güzel yerleştirmişsin sereserpe benim yerim dar olduğu için sıkıştıkış oldu napçamı şaşırıyorum senin gecelik ve pijamalarında çok hoşmuş güle güle giy cnm...

X