Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Yani emzirdikten sonra hemen uyumaz biraz beklersin ya da 2 minik yastıkla halledersin canım.
Zaten hazırını gördüysen çok basit bişey.
İlla hazır olması gerekmez.

img0038cd1.jpg

[/URL

biberoncum odanız çok cici güle güle kullanın canım

fatercim senin cicilerde çok güzel annenin de ellerine sağlık..bu arada bebek araba ve taşıma koltuğumuz aynı ..benimkide gri turuncu ..güle güle kullanın..

kıs çitos sen daha yıkamadınmı cicileri..hadi bakim yarın başla yıkamaya bak 36 ya girmişsin artık..
bu arada hepsi çok cici güle güle kullansın bebişin..

kıs çitos sen daha yıkamadınmı cicileri..hadi bakim yarın başla yıkamaya bak 36 ya girmişsin artık..
bu arada hepsi çok cici güle güle kullansın bebişin..

ooo eylülcüm yıkanıp dolaba yerleşti bile..ben bu resimleri makineye atmak için açtığımda çektim ancak gönderebildim..:lepi::lepi:

oooo iyi o zaman çitoscum ..hadi hayırlı olsun tekrar..bu arada oyun halısını nerden aldın..bende böyle pofuduk bişey istiyorum ama bulduklarım çok ince ..

Florya, Saphiraaaa, Azo, Ervus, Darkinlife kızlar hepinize yan yatma yastığı ile ilgili yorumlarınız için çok teşekkürler a.s., aslında çok da pahalı bişey değil ilk fırsatta ben de bi tane alsam ii olur sanırım. ilk çocuk olunca insan daha bi titiz davranıyor bi de neyi nasıl yapacağını bilmeyince acaba bu da lazım mı şu da lazım mı diyoruz:CüvCüv:

Çitoscuğum, aldıkların çoook cici, hem giydirirken hem yatırırken iyi günlerde kullanın inşallah..Ne güzel siz yıkayıp pakladınız, ben geç kaldımmm :KK43:(. Umarım bu haftasonu ben de bitireceğim bu işi...

oooo iyi o zaman çitoscum ..hadi hayırlı olsun tekrar..bu arada oyun halısını nerden aldın..bende böyle pofuduk bişey istiyorum ama bulduklarım çok ince ..

Oyun halısının markası kraft canım.konya'da bi mağazadan aldım..evet haklısın diğerleri çok ince ha halının üzerinde yatmış çocuk ,ha o diğer oyun halılarının üzerinde..çok güzel pofuduk bişey..istersen kraft bayilerine bi bak ..

cıtos aldıkların cok cıcı
gule gule gıydır canım

ben cok tembelmı oldum ne cektıgım resımlerı bıle yuklemedım
ama makınenın kablosunu bulamıyorum bakmata aklıma gelmıyor

X