Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Piraye ne güzel örmüsün ya,vallahi bravo hayatta gelmez beni melimden böyle faydali isler.
cok begendim canim güle güle kullanin insl.

Eylülcüm seninkilerede bayildim inanki,nede güzel düzenlemisin yerlestirmisin.
hayirlisiyla saglikla kullanalim hepimiz insl.

img0131bm2.jpg
img0132lo6.jpg

cok begendim alirken....

ayyy çilekcim çok güzelmiş tulumunuz çok beğendim..bende kızıma mont almak istiyorum ama burda çıkmadı daha malesef ..olanlarında renk seçeneği yok ..bakalım bir ay sonra filan bizde bakıcaz..
güle güle giysin oğluşun..

kızlar maşallah ne güzel dizmişiniz cicileri pek bi özendim size şu oda takımı gelse perşembe de ben de dizsem oğlumun cicilerini.

ya kızlar ben pek büyük kıyafet almadım nasılsa hediye mediye de gelicek diye gerçi 3-6 aylığa kadar kıyafeti var ama ozamana 30 kere alışverişe çıkarım herhalde dimi??telaş yaptım bak şimdi

hazırlıklar gerçekten harika. hepsi birbirinden güzel valla.:nazar::nazar: nazar değmesin..
eylül, piraye, çitos ve çilek. kızlar ağız tadıyla giydirin bebişlerinize inşallah.

kızlar maşallah ne güzel dizmişiniz cicileri pek bi özendim size şu oda takımı gelse perşembe de ben de dizsem oğlumun cicilerini.

ya kızlar ben pek büyük kıyafet almadım nasılsa hediye mediye de gelicek diye gerçi 3-6 aylığa kadar kıyafeti var ama ozamana 30 kere alışverişe çıkarım herhalde dimi??telaş yaptım bak şimdi

atacım;
bende aynen senin gibi anca 3 ay idare edecek büyüklükte ve miktarda kıyafet aldım kızıma. dediğin gibi zamanı gelince cıkar bakar tam ihtiyacıma göre alırım diye düşündüm.
hem hediye falan da geliyo zaten, hemenn büyürler inşallah kuzucuklar..

merhaba kızlar hepinizin cicileri çok güzel:)hepsini tek tek baktım , bir günümü aldı:)
ben mayıs annesiyim, annelik çok güzel bir duygu. sizlere de kolay doğumlar diliyorum:) bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın ve bu güzel cicileri giydirmek nasip etsin.

Son düzenleme:
ayyy çilekcim çok güzelmiş tulumunuz çok beğendim..bende kızıma mont almak istiyorum ama burda çıkmadı daha malesef ..olanlarında renk seçeneği yok ..bakalım bir ay sonra filan bizde bakıcaz..
güle güle giysin oğluşun..

meraba:))
ben sizlerin aldıklarınıza bayıldım,odalar süper olmuş ,güle güle kullanın işallah:))
bu tulumlardan kanzda var,pembesi ve beyazı,2 ayrı modeli var,belki bakarsın..

Çitos aldıkların çok güzel canım. Güle güle giyin, benim de favornim tommy takım oldu. Çoook şeker. Seneye yazın yakacak seninki ortalığı.

Eylülcüm maşallah, düzenini Allah bozmasın. Çok güzel olmuş çekmeceleriniz.

Çilek senin tuluma da bayıldım. Kaç aylıkken giyecek onu. Hemen olur mu?

Tesekkürederim canlarim,bizde görünce cok begendik hemen almak istedim.

julicim hastane cikisinda giydiricem insl.,üzerinde 0-1 aylik yaziyordu.

kızlar maşallah ne güzel ciciler almışsınız
eylülcüm kzının çekmeceleri rengarenk çok güzel görünüyor

piraye canım sende mharetli kasım annelerindensin maşallah çok güzel olmuş yelek ve battaniyeniz

çilek deniz oğlanı onun içinde hayal edemiyorum dayanamaz insan ısırası gelir
demek 0-1 aylık okadar küçük mü?

Allah hepinize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin kızlar

eylülcüm cicileriniz çok güzelmiş garantisinide sana söyle verebilirim çünkü kızım ile beraber baktık ve bir kız çocuğu olaraktan kızım cicilerinizi çok beğendi ve özellikle yazmamı istedi güle güle kullansın bebişin canım

çilekcim ben tuluma bayıldım süper birşey ya bayıldım bende böyle birşey istiyorum aslında ama giyebilirlermi acaba diyede düşünüp duruyorum bu günlerde sen almışsın tam üzerine gelmiş oldu:)) güle güle giyinsin deniz oğlan

kızlar hepinizin aldıkları harika bayıldım valla:) çoğunuz reklamlarda görmüşsünüzdür ama ben yinede hatırlatayım dedim wenicede cumhuriyet bayramı haftasında %50 indirim var aklınızda olsun ben gidicem inşallah fırsat bulursam

eylülcüm cicileriniz çok güzelmiş garantisinide sana söyle verebilirim çünkü kızım ile beraber baktık ve bir kız çocuğu olaraktan kızım cicilerinizi çok beğendi ve özellikle yazmamı istedi güle güle kullansın bebişin canım

ahh canım benim yaaa demek kızın beğendi çoook sevindim..demek benim kızımda severek giyecek bu cicileri..benim için minik kuşunu öp canım...Şeniz

X