Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Faterciğim kuzucuğunun eşyaları çok güzel, güle güle kullanın, iyi günlerde inşallah...Ama ben de o el örgüsü battaniyeye bittim, şimdi anneme göstermeye gidiyorum, o hep kurdele koyalım kenarlarına battaniyenin diyordu ben yakışmaz diyordum süper olmuş ama, keşke ben de karşı çıkmasaydım. Şimdi görünce o da bayılacak, ben sana demiştim diyecek, ama olsun ben yine de göstereceğim resmi, çok güzel çünkü...benden de sana ve kuzucuğuna, eşyalarına ve özellikle battaniyesine

Kızlar, çok çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, beğendiğinize de ayrıca sevindim. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah, hepimiz mutlulukla, sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.

Biberoncum nefis olmus odaniz canim,güle güle saglikla uyusun icinde insl.

Fatercim bayildim yaa hepsine,o kuzu cok tatliymis..

fatercim ve biberoncum cicileriniz müthiş bayıldımkaydirigubbakcemile5 inşallah sağlıkla kullanırlar canlarım kaydirigubbakcemile3

myseverciğim hayatım merhaba...prensesin odası süper olmus...allah saglıkla kucagına almak nasiğ etsin herseyini mükemmel hazırlamısın hayatım....

biberon senin paşanın odasıda cok hos allah saglıkla kucagınıza almak nasip etsin...

fater sizin cicişlerde cok güzel hele battaniyesine bayıldım...saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin allah..
darısı bizim basımıza

benim kızımın odasıda bugün geliyor kısmetse

biberon takımınızı sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.inş.bebişin odasında hem huzurla uyur.
fatercim cicileriniz çok hoş.örgü battaniyenizi çok beğendim.annenin ellerine sağlık.örgüleri pek beğenmiyordum ama sizinki çok kibar olmuş.zamanımız kalmadı ama anneme bir gösteriyim bakim pembelide hoş olur heralde.

mustakbel anneler az kaldı bana son 10 gün gibi geliyor...
hazırlıklarımız bitti...
Rabbim hayırlısı ila sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
odamıızın resimlerini koyacaktım denedim ama beceremedim :)
sebnem ferahın şarkısını dinledim az evel
vazgeçtim dünyadan diyo..
bebeği görmeden

inşallah bizler bebeklerimzi görmek nasip olacak....
hepinize sağlık sıhat ve mutluluk dileklerimle

maşallah kızlar hepsini güle güle kullanın inşallah bi dünya kıyafeti oldu oğluşumun diyorum artık almıyacağım diyorum bebek mağazalarının önünden gecipde içeriye uğramadan gecemiyorum gecen gene girdim bi baktım pijama takımları sanki oğlumu içinde görür gibi oldum hemen aldım bide bunun doğumda hediye gelecekler kısmı var napıcaz bunca şeyi bilmiyorum burda sizde resimlerini koyuyosunuz bakıyorum bakıyorum sizin aldıklarınızdan beğeniyorum onlardanda almak istiyorum sizde ben gibi doyumsuzmusunuz bu konuda nsan kendi için almadığı bir şeye her halde ancak bu kadar sevinebilir kendime alacağım corabı on kee düşünüyorum ihtyacım var mı diye ama ona aldığım herşeyi başucuma koyup yatasım geliyor allahım tüm bunları isteyen herkeze yaşatsın rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

:ecrin_bebek: arkadaşlar bebekleri için yan yatma yastığı alanlar var mı? bu yastık bebeğin kusması durumunda boğulmasını engellemek için kullanılıyor. ben doğum yaptığımda çocuk doktoruna sorup öyle almayı düşünüyorum, kullanan yakınlarınız var mı?:uhm: kullanışlı bişey mi??? a.s. düşüncelerinizi bekliyorum...

bende aldım yan yatma yastığından.15 ytl.ye..
yılın ilk aylarında doğum yapan 2 arkadaşımda şiddetle tavsiye ettiler.çok rahat oluyomuş..

Canim yan yatma yastiği bence çok gereksiz biişey bende aldim ama çok fazla kullanmadim onun yerine küçk bi minderde işi görüyo bebeğin arkasina koyabilirsiniz

Ben bakmıştım ve çok uyduruk gelmişti bana.Fiyatı 13 ytl idi.Onun yerine kendimde yastık koyarak yan yatırabilirim diye düşünüyordum.

Ama geçenlerde gördük ve çok daha güzel geldi gözüme.7,5 ytl ye aldım.

Yalnız eve gelince ne göreyim bu yan yatırma değil de sırt üstü yatırmaymış.Yan yatırmadan farkı iki yastık arası biraz daha geniş.Ufak bi yastıkla o arayı kapatıp yan yatırmayı düşünüyorum.

Yalnız kızlar yan yatırırken sürekli bebeği çevirmek gerekli diye duydum ben.Birde alttaki kolunu güzelce öne doğru çıkaracağız,altta sıkışmayacakmış.

Birde emzirdikten sonra yatırınca yan yatırmak gerekiyor sanırım.Yani illa da hep yan yatsın diye bişey yok.

Arkadaşım emzirdikten yatırdığımda bebeği beklemiş hep.Sonra uyudum diyor.Bu yüzden de yan yatırmama gerek kalmadı diyor.
Yani yan yatırmadan da güvenliğe hakim olmak için emzirdikten sonra bir süre bebeği beklememiz lazım.

Umarım faydalı olur bu bilgiler.

3 yaşında kızı olan bir arkadaşım da yan yatırma yastığının gereksiz olduğunu söyledi.bende almayı düşünüyorum ama iki yastıklada aynı şeyi yapabilirsin dedi bende kararsız kaldım biraz.darkçım ben 15 ytl sevi bebe gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…