Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

mysevercim tam bir prenses odası hazırlamışsın.bayıldım canım.iyi günlerde kullanın inş.

julicim merak etme ben hep gelicem yine kk ya..
şimdi işte akşama kadar pc başında olduğum için evde usanıyorum.ama 3 ay evde olacağım için sık sık gelicem inş.(tabi bizim oğlanda kalan vakitlerde..)

kız bebek annişleri nette güzel bi yelek örneği buldum..
belki yapmak istersiniz..

yelekqo0.jpg

kızlar bende bakamadım myseverin resimlerine cahilligime verin ama başka sayfa nedir adres çubugu nerde daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim ben bu işlerde hiç anlamıyorum

çok teşekkür ederiz eylülcüm merak etmiştik
veeeeee merakımıza da değmiş doğrusu
çok güzel çok şeker huzurlu bir prenses odası olmuş
mysever canım sana prensesinle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum canım

eylülcüm çook tesekkürederim uğrasmışşn sağol ben beceremedim.fatercim sanada çok tesekkür ederim allah daha güzellerini herkese nasip etsin inşallah

my sever odanız çok şirin ve güzel pembe rengine zaten bayılırım ama benin ogluşum olacagı için mecbur mavi almak zorunda kaldık odamızı
kızlar benimde odam tamamlandıgı zaman resmini çekip göndericem inşallah uyku setimizi yapmaya çalışıyorum henüz bitmedi ama çok zormuş cidden 1 tam gün dikmekl ugraştım genede bitmedi güzel bişey çıkıcak inşallah bitince:dance:
eylül resimleri ekledigin için saol ellerine saglık

canım odanız çok güsel ben halıyı merak ettim nerden aldın ne kadara aldın bizimde oda takımımız gelicek benim de perdemle halım kaldı perde aldınmı eğer aldıysan nerden aldın banada fikir olur ben avrupa yakasındayım beylikdüzü tarafında

canım odanız çok güsel ben halıyı merak ettim nerden aldın ne kadara aldın bizimde oda takımımız gelicek benim de perdemle halım kaldı perde aldınmı eğer aldıysan nerden aldın banada fikir olur ben avrupa yakasındayım beylikdüzü tarafında

cnm tesekkürederim begenmene sevindim. halıyı bebeshop internet sitesinden aldım yan tarafta disney halı koleksiyonu var oraya tıkla baya model var fiyatlarıda yazıyor.bende görmeden aldım ama netteki resimden dahada güzel güvenip alabilirsin ben ebatını 120 ye 180 aldım daha küçüğüde var. perdeyide mobilyacıya sipariş verdim uyku setinin takımından yaptırdı.sende mobilyacına danış istersen cnm

X