Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Tesekkür Ederim Arkadaslar Amin...cinsiyeti Henüz Belli Değil Daha 4 Haftaliğim...ama Yine De Pembe Aldim Badisini...sari Filli Tulumu Babasi Hediye Aldi Dün.babasinin Ilk Hediyeleri.poposundada Fil Var Cok Cici..arkadasim Kirmizi Ayakkabilari...bende Pembeyle Yeşil Badiyi..bide Fb Lileri Babasi Aldi...ben Gs Liyim Ama Olsun Ne Yapalim...babasi Sevinsin Diye Aldim...

Çok şekermiş bu da.Zevklisin belliki.

İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Daha yolun başındaymışsın bizlere göre.Aklıma senin zamanlarım geldi.Her aşaması çok güzel ve heyecanlı.

Güzel günlerde giydirin cicilerinizi inşallah.

bu takımı çok uyguna aldım kızlar
kampanyadaymış
fiyatı 35 yl.den 20 ytl.ye düşmüş
geçen dr. kobtrolünden sonra almıştım
zman zaman böyle kampanyalar oluyormuş ara ara uğrayın dedi oradaki tezgahtar
aynı zamanda kaliteli hele bir cinsiyeti belli olsun

Ara ara almak en doğrusu Fatercim.Bebek kıyafetlri olsun malzemeleri olsun çok ucuz şeyler değiller.Yavaş yavaş alırsak bi kereden çok sıkışmamış oluruz.Daha çok alacağımız var çünkü.Bende her fırsat buluşumda bakıyorum birşeyler.Henüz böyle takımlar alamadım.En çok bunlardan lazım olacak.Acaba sayı olarak böyle en aZ kaç takım gerekli bilen var mı?

sağolun kızlar beğendiğinize sevindik
bu takımın mavisi ve pembesi de vardı ama cinsiyetimiz henüz belli olmayınca turuncu aldık bizde
Allah hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin

fatercim bütün hepsi de çok güzelmiş. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. ben almadım daha bişey. Bir yelek örmeye başladım ama Allah kısmet ederse doğuma anca yetişecek bu gidişle.

gunaydın fater ve duru aldıklarınız cok tatlı gule gule gıydırın yanlız kızlar konusuldumu bılmıyorum ama yenı dogmus bebege sarı gıydırmemelıymıs sarılık olursa(allah korusun) goremezmısız

en nihayet cicilerimizi koymak için fırsatımız oldu... yerimseniben

bu bi zaman model hoşuna gidip yapmış anneciğim birine vermek için ama evde kalmış... şimdi bize lazımjeyyar

bu takım benim bebekliğimden kalma teyzeciğim işlemiş bana...

bunlar yeni işlendi

bunu sırf ego tatmini olarak yaptı anneciğim.. "hepsi yeşil bi tane pespembe olsun" dedi ve yaptı... ama sanırım kalacak bu... a.s.

Son düzenleme:
bunlar da benim bebekliğimden ve rahmetli canım anneanneciğimin el emeği... senağlama

bunu da anneciğim yaptı geçen aylarda.. a.s.

bu battaniye ve alt değiştirme bezisi beraber takım... anneciğim yapmıştı zamanında...

buda anneanneciğimin el emğiii.... ühüüü...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…