Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Apple'cım malesef ki bunların hiçbirinde ben yokum.... Annem aldı da aldı yaptı da yaptı... :roflol:
Allah razı olsun ne diyim ki... ilk torun olunca biraz fazla heyecan var... a.s.a.s.

escape canım beklediğimize deymiş ne güzel elişi emekleri var eline sağlık annenin ve anneannenin....örgü battaneiyeside güzelmiş.. gerçi hepsi birbirinden güzel iyi günlerde giysin bebişin...
benim annemde örüyor şimdi altlarına pantolon istemedim sadece hırka ve yelek.. battaniyemizide teyzemiz örecek iki tane..:))

bunlardan daha yapılıo... malum ağı bezi çok lazmımmış... :roflol:

bunlar kardeşim ve benim ayakkabılarımız.. hala saklıo annem, süs bunlar artık.. turuncu olan benim... ne kadar cici bişeymiş yaa sizinle paylaşmak istedim... a.s.

buda bööle bişi işte

jeyyarjeyyar

Escape canım,hepsi birbirinden güzel.Özllikle senin bebekliğinden kalanlar çok hoşuma gitti.Benim bebekliğimden kala kala bi kara patik kalmış ((( Bende çok isterdim kendi giydiğimi bebeğime de giydireyim ama kısmet değilmiş. Ben bebeğimin giysilerinden bazıları saklamayı düşünüyorum ama.İnşallah o günleri görürürz de saklarız.Manevi değeri çok büyük bunların gerçekten.Ne mutlu sana.

iyi günlerde giydirirsin umarım bbeğine.

escape'cim gayet güzel olmuş hepsi yapanların ellerine sağlık. Anneannene Alah rahmet eylesin, annene de uzun ömürler versin inşallah. Benim de çocukluğumdan bazı şeyler kalmış annem saklamış ama pek çoğu kızlar için yine de kullanılabilecek olanlar var onları kullanmayı düşünüyorum ben de.

canlarım aldıklarınızın hepsi harika ben hala oğluşuma bir şey almadım ama hırka yelek pantolon tulum türü şeyleri çok fazlacana kızımdan kalma var ve çoğu ara renk annemde kayınvalidemde bol bol örer bende son bir kaç ay kala eksikleri tamamlarım ama arkadaşlar hvesinizi çok iyi anlıyorumda sakın abartmayın inanın ilk kızımda aldığım takımlardan inanın hiç giyinmeden küçülenler olmuştu göreceksiniz o kadar çabuk büyüyorlar ki ....bizimkiler kış bebeği olacaklarından anneler bol bol yelek ve patik örsünler en kullanışlı onlar olur ve sevgili escape o ağız mendilleri benim kurtarıcılarımdı hepsi çok tatlıydı allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

escape arkadaşım herşey çok ince düşünülmüş.hepsi harika iyi günlerde kullanın.
ama kıskandıkk.:çok üzgünüm:ben kendim işliyorum yapan yok:1no2:

az kaldı ekkicem bende

scapecim bebeğinin cicilerine maşallah
hepsi da birbirinden güzel
rahmetli aneannenin ve Allah uzun ömürler versin sevgili annenin ellerine sağlık
iyi günlerde giydirirsin inşallah

escape hepside çok cici yaa.iyi günlerde kullan canım inş.
benim kayınvalide de eşimin bebeklik kıyafetlerini saklamış.bir sandık dolusu..
ama bi çoğu giyilmez artık.hep sandık lekesi olmuş.iyi olanları giydiririm dedim çok hoşuma gitti.annem onları şimdi yıkayıp ütülesin bende koyucam resimlerini..
ben çok seviyorum böle eski şeyleri..ama biz çok kardeş olduğumuzdan ve yaşlarımızı birbirine yakın olduğundan hiç bişeyim kalmamışfisfisfis
birbirimizin kıyafetlerini annem giydirdiği için..

teşekkür edrim arkadaşlar
dün annemlerdeydim teyzemde oradaydı
ikisi benim kuzuşuma alt açma minderi dikmişler
çok güzeldi ama annem bana vermedi onlara gittiğimizde kullanacakmış bebeğim
daha sonra daha güzel bir takım dikip onu vereceklermiş
o zaman fotosunu koyarım inşallah

kızlar bu yeleği bugün öğrencimin velii hediye etti
henüz meleğimin cinsiyeti belli değil ama içine domuştur belki ne dersiniz
prensesim mi olacak acaba

TEŞEKKÜR EDERİM APPLE:1rolleyes:
AY FATHER BU ÇOK CİCİ YAAA
BAYILDIM:sm_cool:
BEBİŞİN İİYİ GÜNLERDE GİYSİN İNŞ.
BENİM EŞİMDE ÖĞRETMEN.VELİLERİ SAĞOLSUNLAR GEÇENLERDE MİNİK MİNİK Bİ GÜZEL ÇORAPLAR GÖNDERMİŞLER BAYILDIM.(VELİLERİN ÇOĞU ÇORAPÇILIKLA UĞRAŞIYODAAA:1rolleyes:)
BİDE TEYZEMİZ FENERBAHÇE KIYAFETİ ALMIŞ..BEN DAHA BİŞİ ALMAYA BAŞLAMADIM..HELE Bİ CİNSİYET BELLİ OLSUN.BU YAZDIKLARIM BEBİŞİMİN İLK HEDİYELERİ..BİKAÇTANE OLUNCA BENDE EKLEYİP SİZİNLE PAYLAŞICAM İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…