Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Biberoncum güle güle kullan aldıklarını.

İyi fikir içindekileri yazmak bende mi yazsam .)

Aynen cnım benimkilerde dolaba yerleşince bişey kalmadı sanki.Bende sayıp bi yazayım bakalım .

Evet en çok uzun kollu body ve ratikli altlar çok kullanılacaklar,ben olmazsa biraz daha alayım.

Bu pijama üstümüz

birde gecelik ve sabahligim kaldi yaa
Güle güle kullan Çilekcim.
Yalnız o ne kaftan mı var arada?

özürdilerim ama konu ile alakasi yok fakat bu aşagida çok güzel şeyler var örneğin canim cerenim gel yazan yerleri nasil yapiyorsunuz bir zahmet anlatirmisiniz?

Bu linki tıklarsan ilk mesajımda yazıyor nasıl yapıldığı.
http://www.kadinlarkulubu.com/2008-kasim-anneleri-t169480/index.html

Umarım işine yarar.

benim burada bir mağazada çok güzel gecelikler var ..öyle koca karı işi değil çok cici şeyler ..ayrıca lohusa geceliği de var önünde göğsünüzü çıkarmak için pencere var pencere önünüde sabahlık gibi kapatmışlar..yanımda para yoktu alamadım yarın alıcam ..

bu arada çilekcim güzelmiş pijamalarında güle güle giy canım..

hişşt artist kokoş lülülülülülüsen onlara pijama mı diyosun yanlışlık olmasın
kıyafet diye satmışlar onu sanakaydirigubbakcemile3

Biberon ellerine sağlık çok tatlı battaniye ve örtüler. Bayıldım hele yatak örtüne. Benşm teyzem de bu tarz şeyler örüyor çok da kolay diyor işte keşke vaki olsa böyle şeyler için.

Çilk güle güle giy canım pijamaların çok şık :)) Ordan da kocişle bir pub'a gidersiniz artık kokoooooş :))) Ben gene bu pijama işinde detaylara takıldım. Şimdi gecelik penye mi olsun içi pamuklu kalılardan mı olsun diyorum. Gerçi üzerimde pembiş pamuklu sabahlığım var ama mesela saten olursa da üşünüüürr. Ay bu detaycılık öldürecek beni. Al bi tane üşürsen hırka giyersin. Ne cinsim ya.

arkadaşlar ana kucağı alan veya almayı düşünen var mı?
ben bir sitede gördüm chocconun indirime girmiş
karar veremedim alsammı diye.siz debir bakın isterseniz
tabi düşüncelerinizi de beklerim.

''nar bebe'' en altta indirimdekiler bölümünde en sondaki resim
95 ten 62 ye düşmüş

canım ben almayı düşündümde şimdi değil bir kaç ay sonra bebekleri oyalamak adına güzel bişey kullanışlı..toyikide baktım bu hafta sonu 59 ytl sanırım fisher prise olması lazım..ayrıca o kadifeydi yumuşacıktı..bence bu da güzelmiş ..düşünebilirsin..

Baktım bence çok güzel.Ama ayakları çok ince görünüyor,sorun olmaz sanırım.

Biz oto/taşıma koltuğu aldık.Ana kucağı olarak da kullanılıyor.O yüzden ben tekrar bir ana kucağı almayı düşünmüyorum.
Ama eşim takmış illede bunlardan alalım diye.Aynı işi görüyor desemde taktı bizimki.
Almicam ben tekrar ya ne gerek var.Zaten bebiş 4-5 aydan sonra yatmaz bu ana kucağında.O zamana kocaman oluyorlar.
Bende eşime onun yerine salıncak alalım dedim.Artık öyle kandırcam adamı :) Bir de hoppala istiyorum aslına bebekler eğlensin birazcık gamyoncuiremsu

Gece gece yeni doğduğumuzda giyeceğimiz yelek ve hırkaları koyalım dedik. Babannemiz yaptırmış hepsini. Daha büyükleri de vardı onları kaldırdım bir dahaki kışa giyeriz diye. Bakalım beğenecek misiniz. Keşke benim de elimden gelse de yapabilsem.

Çilekciğim çok güzel gecelik takımların, hele kaftanına bayıldımmm. :)

Ben de sallanan ana kucaklarına baktım ama şu otomatik beşiklerden almak daha mantıklı geldi. Yükselebildikleri için çok rahat mama sandalyesi olarak kullanılabiliyorlar. Böylece hem 3 yaşına kadar kullanılıyor, hem de mama sandalyesine verilecek para önceden verilse de beşik özelliği güzel...Daha almadım ama ciddi ciddi düşünüyorum...

Juliciğimm bunlar çok cici yaaa, pembiş pembiş çoğunlukla, ama el emeği herşeyden önce, güle güle kullanın kızınla canım, iyi günlerde eskitin inşallah...

Bu kuzenimizden geldi montumuz

Bu uyku tulumumuz

Bu da emzirme yastığımız. Özellikle sezeryanda bunun çok kullanışlı olacağını söylediler.

Bu da Ceren’le aynı olan bornozumuz, aradaki de göbüşümüz 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…