- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.301
Biberoncum güle güle kullan aldıklarını.yeşil olan yelek benim yeleğimmiş, annem saklamış...bir de ona benzer beyazını ördü bebeğe. diğerleri de benim meşhur battaniyelerim :))
bu da yine meşhur yatak örtüm...:)) tabii daha bitmedi, bir kısmı bu ama zaten elimdeki yün yetmeyecek, büyütmek için bir çözüm bulmam lazım :))
İyi fikir içindekileri yazmak bende mi yazsam .)kızlar aldıklarınız çok hoş...bebişleriniz güle oynaya giysin cicişlerini...
ben bakmayalı neler gelmiş neler.fatercim eksiğiniz kalmamış maşallah.
ben de çantalarımızı hazırladım. baygın olurumda bulamazlar diye poşetleyip üzerlerini etiketledim.çantanın dışına da "içindekiler" diye küçük bi kağıt yazdım.eşim çok pimpiriksin diyor öyle miyim acaba???sositososito
bikaç eksik kaldı ama misafirimiz için sabırsızlanıyoruz artık...:1hug:
Aynen cnım benimkilerde dolaba yerleşince bişey kalmadı sanki.Bende sayıp bi yazayım bakalım .Ya ben dün bebişimin kıyafetlerini dolaba dizdiğimde beni bir türlü sayıları tatmin etmedi kızlar. Ben mi abartıyorum şöyle sayayım size,
3 iç zıbın takımı, 4 tane altlı üstlü takım, 4 tulum, 5 tane ayaklı patik, 2 tane ayaksız patik, 8 tane alttan çıtçıtlı bady (kolsuz, kollu), hastane çıkışı, 1 pijama alt üst. Örgü yelek ve hırkaları da var. Örgü ve kadife patik 5 tane var. Ellikler, önlükler ve iki tane şapka var. Bunlar yetecek mi şimdi? Benim hala şüphem var da. Acaba küçük oldukları için mi gözüme az gibi görünüyorlar. Siz neler yaptınız kızlar yaa
Evet en çok uzun kollu body ve ratikli altlar çok kullanılacaklar,ben olmazsa biraz daha alayım.biberoncum hepsi birbirinden güzel ..güle güle giysin bebişin ..
julicim evhamlanma yeter gibi görünüyor şimdilik..zaten hergün yıkanacak onlar yıkadıkça giydirirsin..
belki bir iki uzun kollu çıtçıtlı ve bir iki pijama takımı daha alabilirsin çok kullanılacak..
Güle güle kullan Çilekcim.
Bu pijama üstümüz
birde gecelik ve sabahligim kaldi yaa
özürdilerim ama konu ile alakasi yok fakat bu aşagida çok güzel şeyler var örneğin canim cerenim gel yazan yerleri nasil yapiyorsunuz bir zahmet anlatirmisiniz?
arkadaşlar ana kucağı alan veya almayı düşünen var mı?
ben bir sitede gördüm chocconun indirime girmiş
karar veremedim alsammı diye.siz debir bakın isterseniz
tabi düşüncelerinizi de beklerim.
''nar bebe'' en altta indirimdekiler bölümünde en sondaki resim
95 ten 62 ye düşmüş
julicim maşallah ne kadar çok var bunlardan sizde biz de tane bile yok
güle güle giysin banucuğun