• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kasım ayının minik mucizeleriiii

asortik anne
valla kızın da senin gibi asortik
pek bi şirin maşallah süphanallah hele patiklere bayıldım
pantolona gelince hiç büyük değil bence ben daha büyğklerini aldım gşydiriyorum valla. zaten hemen küçülüyolar.biraz giysinler bari

Asortie Allah nazardan saklasın prensesini:)Öp benım yerıme:)Çok guzel ya:)

asortik anne
valla kızın da senin gibi asortik
pek bi şirin maşallah süphanallah hele patiklere bayıldım
pantolona gelince hiç büyük değil bence ben daha büyğklerini aldım gşydiriyorum valla. zaten hemen küçülüyolar.biraz giysinler bari
hee ben onu da asortik yapcam zatenn
asortie çok tatlı olmuş eylül maşallah cnm

ayy evet eylül'ün patiklerini bende çok beyendim.

teşekür ederiz teyzeleri sizin bıdıklara da maşallaha.s.

bu da benim meleğim,maşallah kızıma.

dsc01536ir0.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah gözlere bak.

koca yanak piraye:))

s5002638hq0.jpg

w640.png

güleryüzlü kızımmmmm

s5002695hy0.jpg

[URL
Çok tatlı gülmüşsün maşallah

img0718km2.jpg

w800.png

bu da benim kuzucuğumm nasılız:asigim:pantolonumus birass uzun geldi ama olsun
img0696iw7.jpg

w800.png
yoo uzun değil fazla katlamışsın.maşallah pek tatlı olmuş görmeyeli

maşallah canım

yine biz geldik
buyrun Emir bey karşınızda

resim015hx8.jpg

resim049gk7.jpg

oooww delikanlıya bak sen beyazlarda pek yakışmış.Senace teyzeside ne güzel yapmış resminizi

21012009049di8.th.jpg

bu da benim bızdığım meleğim
seninkide sert abi maşallah

oğlum 2akşamdır deliler gibi ağlıyor..o ne sancı yarabbim.azönce ilk kez fitilverdim.emzirdim.şimdideuyudu.ne zmana geçecek şu gaz sancıları..bakalım salı sünü kontrolümüz var..

böyle sancılandığında beni zor emiyor.Endişeleniyorum doymuyor diye.Ama mama veriyorum onu da almıyor.anlıyorumki sancıdan ememiyor..

aranızda fitil veren oldumu?

bu arada bebeklerinize eşofman altı giydirirken altına ne giydiriyorsunuz kızlar.ben patilkipijama giydiriyorum.kilotlu çorap sıkar gibigeliyor.ama acaca üşürmü ben dekilotlu çorap mı giydirse gün için de.sizne giydiriyorsunuz günlük??

Hepsine.. tüm bebişlerinize teker teker maşallah diye diye baktım fotoğraflarına.. Allahım nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun, evlatlarınızı size bağışlasın. Hepsi birbirinden güzeller..

cerenimooo kot çok yakışmış kıss maşallah sana
Teşekkür ediyoruzzz yalnız pek fotojenik değiliz baksana :))) neden beni kucaktan indirdin bakışı bu :DD

oğlum 2akşamdır deliler gibi ağlıyor..o ne sancı yarabbim.azönce ilk kez fitilverdim.emzirdim.şimdideuyudu.ne zmana geçecek şu gaz sancıları..bakalım salı sünü kontrolümüz var..

böyle sancılandığında beni zor emiyor.Endişeleniyorum doymuyor diye.Ama mama veriyorum onu da almıyor.anlıyorumki sancıdan ememiyor..

aranızda fitil veren oldumu?

bu arada bebeklerinize eşofman altı giydirirken altına ne giydiriyorsunuz kızlar.ben patilkipijama giydiriyorum.kilotlu çorap sıkar gibigeliyor.ama acaca üşürmü ben dekilotlu çorap mı giydirse gün için de.sizne giydiriyorsunuz günlük??
Canım geçmiş olsun,
Ben eşofman altını felan daha yeni yeni giydiriyorum.annemlerde salondaysa ceren altına külotlu çorap giydiriyorum.Üstüne pantolon,etek,yada eşofman tarzı.ama yatırırken çıkarıp yatırıyorum yattığımız oda sıcak diye.
evde napıcam bende bilmiyorum yeni aldığım ayaklı altları giydiririm heralde.2 numaralardan aldım yeni.patikli altlada üşümez canım alttan kısa çorap giydir,evin ısıısıda iyiyse.biz evde o şekildeyiz
.ayaklı olmayanlarda giydir külotlu çorabı bacağı açılmasın.

Çorabı LCW den alıklarımı giydiriyorum ben,sıkmıyor yumuşacık.3 tane de hediye gelen var denedim onları hiç beğenmedim sıkıyorlar diye giydirmiyorum.

Hepsine.. tüm bebişlerinize teker teker maşallah diye diye baktım fotoğraflarına.. Allahım nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun, evlatlarınızı size bağışlasın. Hepsi birbirinden güzeller..
Sağol canım,sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

saçımız yok ama tokamız varkaydirigubbakcemile3

URL=http://imageshack.us]
s5002764mx0.jpg
[/URL]
[
URL=http://imageshack.us]
s5002748vf0.jpg
[/URL]
[
s5002749oc2.jpg

zeyna maşallah minnoşuna pek bi kurulmş salıncağına:emir_bebek: ama keşke foto daha büyük olsaydı yüzünü tam göremiyom yiğit efe nin

tüm resimlere bugün ilk defa maşallah diye diye baktım hepsi çok tatlı allah hepsini nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin

oooyyyy masallah kizlar hepinizin bebislerine Allah nazarlardan korusun:nazar:
ya bende ekliycem kuzumun fotolarini. image shacke yukluorum ama kucuk gosteriobenneyaptımki nasil halletcem ya:bbo
:

dsc00485.jpg

w800.png

dsc00453.jpg

w800.png

buda benim minik prensesim maşallah demeyi unutmayın teyzeleri maşallah kızıma

Back