Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asortie Allah nazardan saklasın prensesini:)Öp benım yerıme:)Çok guzel ya:)
hee ben onu da asortik yapcam zatennasortik anne
valla kızın da senin gibi asortik
pek bi şirin maşallah süphanallah hele patiklere bayıldım
pantolona gelince hiç büyük değil bence ben daha büyğklerini aldım gşydiriyorum valla. zaten hemen küçülüyolar.biraz giysinler bari
asortie çok tatlı olmuş eylül maşallah cnm
ayy evet eylül'ün patiklerini bende çok beyendim.
maşallah gözlere bak.bu da benim meleğim,maşallah kızıma.
Çok tatlı gülmüşsün maşallahkoca yanak piraye:))
güleryüzlü kızımmmmm
[URL
yoo uzun değil fazla katlamışsın.maşallah pek tatlı olmuş görmeyeli
bu da benim kuzucuğumm nasılız:asigimantolonumus birass uzun geldi ama olsun
maşallah canım
yine biz geldik
buyrun Emir bey karşınızda
seninkide sert abi maşallah
bu da benim bızdığım meleğim
Teşekkür ediyoruzzz yalnız pek fotojenik değiliz baksana :))) neden beni kucaktan indirdin bakışı bu Dcerenimooo kot çok yakışmış kıss maşallah sana
Canım geçmiş olsun,oğlum 2akşamdır deliler gibi ağlıyor..o ne sancı yarabbim.azönce ilk kez fitilverdim.emzirdim.şimdideuyudu.ne zmana geçecek şu gaz sancıları..bakalım salı sünü kontrolümüz var..
böyle sancılandığında beni zor emiyor.Endişeleniyorum doymuyor diye.Ama mama veriyorum onu da almıyor.anlıyorumki sancıdan ememiyor..
aranızda fitil veren oldumu?
bu arada bebeklerinize eşofman altı giydirirken altına ne giydiriyorsunuz kızlar.ben patilkipijama giydiriyorum.kilotlu çorap sıkar gibigeliyor.ama acaca üşürmü ben dekilotlu çorap mı giydirse gün için de.sizne giydiriyorsunuz günlük??
Sağol canım,sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahHepsine.. tüm bebişlerinize teker teker maşallah diye diye baktım fotoğraflarına.. Allahım nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun, evlatlarınızı size bağışlasın. Hepsi birbirinden güzeller..