Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıKasım ayının minik mucizeleriiii
Maşallah bebeklerinize. fatercim,swetercim,elifcim,pirayecim ve Julicim :)) Çok tatlılar. fater o tulumla ne şeker olmuş öle:) Julicim bizim kızım gözleride renkli gibi.Şimdi güneşten tam göremedim sizinkinin gözlerini ama heralde ceren le aynı renk . Piraye ne süslü kızın var öyle yaaa .Maşallah çok şirin olmuş.
Walla canım adanadayım koyamam diyecektim :)) bakayım da laptopda gördükleriniz var hep.fazla yok
diğer pc yede geçmem lazım uzun iş şimdi :)) Fırsat bulursam ekleyeyim.ceren ağlayınca annem hemen satıyo bana Şimdi aldı kucağımdan yatırdı yatağına hemen gözlerini açtı bile cadı bu kız yaaa :) neyse annemle ceren oynarken ben bKAYIM RESİM VAR MI DİYE
hepsine maşallah süphanallahhh 41 kereee oyyy çok tatlılar kızlar resimlere bakınca taaa içimde bi yer cızzz ettii allahım ne olursun bzilerede nasip ett bizde cennet kokulularımızı kucağımıza alalım hayırlısı ile rabbim bizlerede böyle güsellikler nasip etsinn hepsi birbirinden güsel melekklerinnn allahım sizlere bağışlasın kuzucuklarınızı