• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kasım ayının minik mucizeleriiii

fater

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
1.456
1
316
İzmir
haydi kızlar kasım ayının güzel bebeklerini görelim bakalım
ilk olarak benim yakışıklı ve karizmatik oğlumla başlıyoruz

MAŞALLAH deyin teyzeleri

pic0719xc1.jpg

pic0644zz0.jpg

pic0624nl4.jpg

w640.png

pic0620tx6.jpg

w640.png

ya ben neden resim ekleyemiyorum fater gibi beni ki sadece link oluyooo

maşallah ikinizin de bebekleri çok güzel yüzlerinin güzelliği gibi yazıları da güzel olsun inşaallah

teşekkür ederiz kızlar
Allah tüm bebekleri nazarlardan saklasın
senin bebeğine de kocaman bir maşallah swettercim
Allah onları korusun

Fater gözleri renkli mi olacak ne seninkinin. Çok tatlı ya afacan resmen. Swetter senin melek de çok tatlı şaşkın şaşkın bakıyor. Pirayecim sen de kızı süslü kokoş apmışsın. Maşallah hepinize. Ben de ekliyim kızım kıskanmasın :)

hepinizin bebişlerine kocaman maşşallah ..julicim sırma saçlı kızının saçlarına birkez daha maşşallah diyorum başka bişey demiyorum..

kızlar hepinizin bebişine ayrı ayrı maşallah.. minikken çok şirin oluyor her bebek ya..birde böyle cicilibicili giydirince, üzerine bal dök ye bunları...:)))
sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz..

hepinizin bebeklerine maşallah:nazar::nazar:
41 kere maşallah:nazar:
ayyy bizde bir görsek yüzlerini az kaldı sağlıkla inşallah:Saruboceq:

zehrakk7.jpg
[/IMG]

işte bu da benim meleğim. maşallah demeyi unutmayın. aman nazar değmesin :))

Son düzenleme:
b8edc600720f6f9f917a39f939d15fad.jpg
[/URL][/IMG]:nazar::nazar:
MAŞALLAH KIZLAR HEPİNİZİN BEBEKLERİNE BENİMKİNEDE MAŞALLAH TEYZELERİ.SARI KAFAM O BENİM

Ademel gelir gelir merak etme sen şu an gece uykularının tadını çıkar canım. Biz hamileyken gece uyanıyoruz diye şikayet ediyorduk başımıza ne geleceğini bilmeden. O kadar diyorum yani :))

Eylülcüm saç lazımsa gönderebiliriz hiç çekinmeyiz Melis Ece ile paylaşırız.

Ademel gelir gelir merak etme sen şu an gece uykularının tadını çıkar canım. Biz hamileyken gece uyanıyoruz diye şikayet ediyorduk başımıza ne geleceğini bilmeden. O kadar diyorum yani :))

Eylülcüm saç lazımsa gönderebiliriz hiç çekinmeyiz Melis Ece ile paylaşırız.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay valla bizde de var maşşallah ..bu kadar olmasada idare eder..sengözlerimebaksanab

hepinizin kuzularına maşallah kızlar
kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzel
Allah onları nazarlardan saklasın sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin inşallah

Fater gözleri renkli mi olacak ne seninkinin. Çok tatlı ya afacan resmen. Swetter senin melek de çok tatlı şaşkın şaşkın bakıyor. Pirayecim sen de kızı süslü kokoş apmışsın. Maşallah hepinize. Ben de ekliyim kızım kıskanmasın :)

canım birkaç kişi daha aynısını söyledi
teyzemiz çok emin gözlerinin renkli olacağı konusunda
ama henüz bilmiyorum daha çok değişir sonunda görücez
bu arada gerçekten kızının gözleri ve saçları çok güzel maşallah suphanallah

Back