Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İlgine teşekkür ederim canım sağol, aynı Dr gidince birde senden dinlemek istedim

Benim ilk ve ikinci transferimde gün gün not etmişim şimdi sürekli onları kontrol ediyorum. Bu üçüncü transferim hepsinde göğüs sızlaması kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı yaşadım. Bel ve sırt ağrısı çoğunluk olarak yatmaktan oluyor kaşık ağrısıyla çoğu zaman gaz sancısını karıştırıyorum. ilk transferim yoğun kanamadan düşükle sonuçlandı ikinci transferim negatif oldu şimdiki transferimin 9.günündeyim ve 3 transferde de göğüs sızlaması oldu. Belirtilere çok güvenemiyorum o yüzden

Öncelikle çok teşekkür ederim. Benim transferin 8.günü.Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgiyi gördüm Elhamdülillah ama sonra adet sancım başladı. Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan...

Bende dondurulmuş embriyo transferimin 4.gününden beri erken gebelik testi yaptım bakarken gözlerimin kayacağı şekilde silik ikinci çizgiyi görüyordum 8.günü daha net görmeye başladım aynı gün kan verdim 18.52 çıktı yine aynı gün kasığımda çok ağrı vardı oyuluyo gibi böyle bi değişik aynı zamanda adet belirtilerini bende yaşıyorum bugun 9.günüm bugünde arada kramp gibi batma gibi ağrım var yarın testi tekrarlıcam canım sen nezaman verceksin kan 12.günü beklicekmisin

Ayın 17sinden başlayarak 21ine kadar yaptığım testler bunlar ilk testlerde kapağı çıkarınca çok çok silik çıplak gözle zor görünüyor oyüzden kamerada görünmemiş olabilir sonradan belirginleşmeye başladı tabi değerim henüz düşük inşallah yükselir katlayarak

Eklentiler

• 29ACE9ED-2AA4-4130-867A-5B14B301D0B6.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 128
Beni 12 değil 10.günde çağırdı doktor. Yani çarşamba günü test günüm inşaAllah

Maaşallah arkadaşım gayet güzel

gaza geliyorum şuanda ama benim 3.gün embriyosu ya çıkmazki hemen
Benimde 3.gün dondurulmuş bende çıktı ikinci çizgi aşırı aşırı silik en son 8.gün dayanamadım kan verdim değerim düşük çıktı bu sefer kimyasalmı dış gebelikmi normal mi diye kendimi yiyorum dayanabilirseniz en güzelini yapıyorsunuz 12.günü bekleyerek

Ne zor dimi öyle yapsam öyle böyle yapsam böyle kafayı yicez sonunda peki senin ne zaman transfer oldu hangi gün? Benim 15 kasım. Ve transfer günü sayılıyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…