- 20 Ekim 2021
- 45
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İlgine teşekkür ederim canım sağol, aynı Dr gidince birde senden dinlemek istedimTabi ki veririm. Anestezi alacaksın bu nedenle hiç birşey hissetmeyeceksin. Çatala çıkıyorsun işleme başlamadan seni uyutuyorlar. Sonra uyandırıyorlar 10 15 dakikalık bir işlem onlar yumurtaları topluyorlar sen ayılana kadar biraz hastanede dinleniyorsun sonrasında çıkıyorsun özgün sana kaçtane yumurta toplandığı söyleniyor ama önemli olan kamyonetsin olgun ve kaç tanesi döllenecek senin yumurtalarını toplarlarken eşim sperm veriyor sonra hastaneden çıktıktan 1 gün sonra arıyorlar seni kaçtanesi döllendi bilgilendiriyorlar ertesi gün yine arıyorlar beni 5 gün boyunca hep aradılar 5. Gün transfere çağırdılar seninde inşllah öyle olacak taze mi dondurulmuş mu test yapıp vücudun hormon dengesine göre karar veriyorlar
Senin içinde hayırlısı olsun, her şey gönlüne göre olur umarımBenimde çarşamba olacak İnşaAllah
Benim ilk ve ikinci transferimde gün gün not etmişim şimdi sürekli onları kontrol ediyorum. Bu üçüncü transferim hepsinde göğüs sızlaması kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı yaşadım. Bel ve sırt ağrısı çoğunluk olarak yatmaktan oluyor kaşık ağrısıyla çoğu zaman gaz sancısını karıştırıyorum. ilk transferim yoğun kanamadan düşükle sonuçlandı ikinci transferim negatif oldu şimdiki transferimin 9.günündeyim ve 3 transferde de göğüs sızlaması oldu. Belirtilere çok güvenemiyorum o yüzdenArkadaşlar forum da yeniyim. O yüzden bütün belirtiler hakkında çok bilgim yok. Benim çarşamba günü test günüm ve adet günüm. Bugün ağrılarım var aynı adet ağrısına benzer. Transferden sonra hamile kalıpta böyle adet ağrısı yaşayan var mı acaba...
Öncelikle çok teşekkür ederim. Benim transferin 8.günü.Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgiyi gördüm Elhamdülillah ama sonra adet sancım başladı. Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan...Benim ilk ve ikinci transferimde gün gün not etmişim şimdi sürekli onları kontrol ediyorum. Bu üçüncü transferim hepsinde göğüs sızlaması kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı yaşadım. Bel ve sırt ağrısı çoğunluk olarak yatmaktan oluyor kaşık ağrısıyla çoğu zaman gaz sancısını karıştırıyorum. ilk transferim yoğun kanamadan düşükle sonuçlandı ikinci transferim negatif oldu şimdiki transferimin 9.günündeyim ve 3 transferde de göğüs sızlaması oldu. Belirtilere çok güvenemiyorum o yüzden
Bende dondurulmuş embriyo transferimin 4.gününden beri erken gebelik testi yaptım bakarken gözlerimin kayacağı şekilde silik ikinci çizgiyi görüyordum 8.günü daha net görmeye başladım aynı gün kan verdim 18.52 çıktı yine aynı gün kasığımda çok ağrı vardı oyuluyo gibi böyle bi değişik aynı zamanda adet belirtilerini bende yaşıyorum bugun 9.günüm bugünde arada kramp gibi batma gibi ağrım var yarın testi tekrarlıcam canım sen nezaman verceksin kan 12.günü beklicekmisinÖncelikle çok teşekkür ederim. Benim transferin 8.günü.Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgiyi gördüm Elhamdülillah ama sonra adet sancım başladı. Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan...
Beni 12 değil 10.günde çağırdı doktor. Yani çarşamba günü test günüm inşaAllahBende dondurulmuş embriyo transferimin 4.gününden beri erken gebelik testi yaptım bakarken gözlerimin kayacağı şekilde silik ikinci çizgiyi görüyordum 8.günü daha net görmeye başladım aynı gün kan verdim 18.52 çıktı yine aynı gün kasığımda çok ağrı vardı oyuluyo gibi böyle bi değişik aynı zamanda adet belirtilerini bende yaşıyorum bugun 9.günüm bugünde arada kramp gibi batma gibi ağrım var yarın testi tekrarlıcam canım sen nezaman verceksin kan 12.günü beklicekmisin
Maaşallah arkadaşım gayet güzelAyın 17sinden başlayarak 21ine kadar yaptığım testler bunlar ilk testlerde kapağı çıkarınca çok çok silik çıplak gözle zor görünüyor oyüzden kamerada görünmemiş olabilir sonradan belirginleşmeye başladı tabi değerim henüz düşük inşallah yükselir katlayarak
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımBeni 12 değil 10.günde çağırdı doktor. Yani çarşamba günü test günüm inşaAllah
İnşallah yükselmeye devam eder elim yüreğimde ne sevinebiliyorum ne beklentimi düşürebiliyorum şöyle güzel katlanarak yükselse değerlerimiz inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMaaşallah arkadaşım gayet güzel
Ayy okudukça çıldırıyorum teste gitmemek içinama inatla 12. Günü bekliyorum cumartesi inşallah
Ya çok zormuş beklemek gerçekten… bian gidip alim test diyorum sonra çıkmazsa erken yaptın o yüzden çıkmadı moduna giricem biliyorumSizin yine yakın benim teste daha 1 hafta var
Ben yaptım 4. Günümde dayanamadım ve silik çizgi çıktıYa çok zormuş beklemek gerçekten… bian gidip alim test diyorum sonra çıkmazsa erken yaptın o yüzden çıkmadı moduna giricem biliyorum
Ben yaptım 4. Günümde dayanamadım ve silik çizgi çıktı
Evet çıkmayabilir benim 5. Gündü oyğzden siz yine de yapmayıngaza geliyorum şuanda ama benim 3.gün embriyosu ya çıkmazki hemen
Benimde 3.gün dondurulmuş bende çıktı ikinci çizgi aşırı aşırı silik en son 8.gün dayanamadım kan verdim değerim düşük çıktı bu sefer kimyasalmı dış gebelikmi normal mi diye kendimi yiyorumgaza geliyorum şuanda ama benim 3.gün embriyosu ya çıkmazki hemen