- 28 Eylül 2021
- 193
- 212
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnşallah bebeklerin tutunmuştur, sonucunda çok güzel değerler gelir canım. Rabbim yardımcın olsun inşallahKizlar ben kanimi verdim dua edin bana olurmu bebeklerim bana tutunmuş olsunlar.
Vallahi çok zor tuttumu tutmadı mı değer yükselcekmi kese kalp atışı doğum dan sonra bile rahatlama yok galiba annelik böyle bişey inşallah bizde yaşarızNe zor dimiöyle yapsam öyle böyle yapsam böyle kafayı yicez sonunda peki senin ne zaman transfer oldu hangi gün? Benim 15 kasım. Ve transfer günü sayılıyomu acaba
Ben 10 dk uzanıyorum.Kızlar lutinus fitili kullandıktan sonra ne kadar uzaniyorsunuz hemşire bana 1 saat dediama bana uzun gibi geldi 1 saat mi uzaniyorsunuz siz kullandıktan sonra
Sizin gazınıza geldim ben de erken gebelik testi alıp yaptım, 5 dk sonra iyice kuruyunca silik çift çizgi çıktı. Şok oldum; inanılmaz regl ağrısı var belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor falan umutsuzluğa kapılmıştım.Ben yaptım 4. Günümde dayanamadım ve silik çizgi çıktı
Hadi inşallahhhhhhVallahi çok zor tuttumu tutmadı mı değer yükselcekmi kese kalp atışı doğum dan sonra bile rahatlama yok galiba annelik böyle bişey inşallah bizde yaşarızbenim de 13 kasımda oldu transfer günü sayılmıyor canım
Hadi güzel haberler bekliyoruz inşallahhhhhKizlar ben kanimi verdim dua edin bana olurmu bebeklerim bana tutunmuş olsunlar.
Hayır gayet iyi 7. Güne göre bence 5. Gün embriyosu mu hem kaç olduğu değil 2 ye katlaması önemliBen 10 dk uzanıyorum.
Sizin gazınıza geldim ben de erken gebelik testi alıp yaptım, 5 dk sonra iyice kuruyunca silik çift çizgi çıktı. Şok oldum; inanılmaz regl ağrısı var belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor falan umutsuzluğa kapılmıştım.
7. Günüm bugün, dondurulmuş transfer oldum. Doktorum 9.gün kan testi yap demişti, nasılsa iki günde bir yapmamız gerekecek diye eşim beni hastaneye götürdü akşam. Sonuç 35 çıktı; 7. Gün için az geldi bana ama bilemedim.
Çok erken kan tahlili yapmışsınız sanki herkeste bir olurmuyor ki bebeğiniz belki daha yeni tutunuyordur size öyle düşünün aynı gün transfer olmuşuz ben de 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi 17 kasımda oldumkızlar bende 17snde transfer oldum , 5. gün embryosu pazar günü kan testi yaptım 3,58 bugunde erken gebelk testi yaptm hiç çizgi yok :/ burda genelde 5. günse silikte olaa çizgi görmüşssnz umarm benmde yükselir :/ inşaaallaaah hepimiz güzel haberler alırz
Canım sonucun çıktı mı? Kaçıncı gününde tahlil verdin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaçtane ?Kizlar ben kanimi verdim dua edin bana olurmu bebeklerim bana tutunmuş olsunlar.
inşaaallaaahBenim elimde 1 tane test vardı oda kağıt test topluca almıştım internetten çok önceden kalma rastgele buldum yaptım öylelşkle çıktı şimdi tekrar kaset test siparişi verdim bekliyorum gelmesini 4. Günde yaptım ama bugün yapamadım büyük ihtimalle. Birdaha 8. Günümde falan yapabilir ama yapınca yine koyarımİnşllah değerler aratarak devam ediyordur
Dondurulmuş ve pgt yapılmış 5. Gün embriyosu 4aa kalitedeydi. 15 kasımda transfer oldum.Hayır gayet iyi 7. Güne göre bence 5. Gün embriyosu mu hem kaç olduğu değil 2 ye katlaması önemli
ayjjj kızlaaaarbemö sanah yaptm ya teat ama çöpe atmamıştm şimdi baktm resmen gözüküyor şooktaymBenim elimde 1 tane test vardı oda kağıt test topluca almıştım internetten çok önceden kalma rastgele buldum yaptım öylelşkle çıktı şimdi tekrar kaset test siparişi verdim bekliyorum gelmesini 4. Günde yaptım ama bugün yapamadım büyük ihtimalle. Birdaha 8. Günümde falan yapabilir ama yapınca yine koyarımİnşllah değerler aratarak devam ediyordur
At canım bakalımacaba uzun süre bekleyen tüm testlee belirgnleşiyormu , gerçi daha öncede yapmıstm ama gecen sene felan tamda htırlamıyorm ama sanki belirgnlesmemişti . suan baktm baya belirgnleşmiiiiş blemyorm çokta erken sevinmekte istemyorm sizede bir ataym bakarmısınız
Canım benimde böyleydi ama hemen belirdi ikinci çizgi belki de seninde öyledir sen farketmemişsindirattm :) çok uzun süre oldğu için değildir dmi :) acaba daha önce bekletipre gene çizgi belirginleşmeyen varmıdır
Gayet normal bir şekilde kurudukça belirginleşmiş.attm :) çok uzun süre oldğu için değildir dmi :) acaba daha önce bekletipre gene çizgi belirginleşmeyen varmıdır
inşaaallah çok güzel haberler alırızGayet normal bir şekilde kurudukça belirginleşmiş.
7. Gündeyim Benimki de öyle oldu, ekledim. Şuan daha net çizgi hatta.