- 8 Ekim 2017
- 95
- 53
- 42
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
pregesteron hormonu fitil veya vajinal krem kullaniyor musun? kullanmiyorsan beyaz akinti hamilelik belirtisi diye okudum bircok yerde.hayirlisiBayanlar benim 2 gündür beyaz akintim fazla bunun sebebi ne ola ki bi fikri olan var mi acaba ?
Bana 12 dediler yacan mı dayanır 12 ye aynen bence de Allah’ın izni ile cuma güzel haberler alacaks
evet hayali bir cizgi var ama 5. gunde cikar mi cok erkenMerhaba arkadaşlar bu gün beşinci günüm sizce var mı ilk iki dakika hiçbir şey yoktu iki dakika sonra çok az silik bisey çıktı yanımda başkaları da vardı onlarada gösterdim başta yok dediler iyi bakın dedim gördüler buda yarım saat sonraki hali sizce var mıdır kameramda kötü biraz o yüzden gözle görülen gibi olmuyor tabi
Valla ben o resmi attiktan sonra biraz daha koyulaştı öyle kaldı bu resimdekinden çok daha belirgin yani kimininki 4 üncü gün çıkıyor bende Allah Allah çıkar mıymış diyerek yaptım testi dondurulmuş embriyoda çıkabiliyor sanırım herkes de aynı değil tabikievet hayali bir cizgi var ama 5. gunde cikar mi cok erken
Benim 4. Gün çıktıevet hayali bir cizgi var ama 5. gunde cikar mi cok erken
Hayırlı olsun canım inşllah önce sağlıklı yumurtaların sonra sağlıklı embriyoların ve en sonunda sağlıkla kucağına alacağın evlatların olur inşllah.Merhaba hanımlar çarşamba günü benimde opu işlemi yapılacaksonra transfer günü belirlenecek, o zamana kadar sizde hamiş olursunuz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Toplama işlemi nasıl oluyor hemşire kabataslak anlattı ama yaşayan biri olarak bilgi verebilir misinHayırlı olsun canım inşllah önce sağlıklı yumurtaların sonra sağlıklı embriyoların ve en sonunda sağlıkla kucağına alacağın evlatların olur inşllah.Hoş geldin
Tabi ki veririm. Anestezi alacaksın bu nedenle hiç birşey hissetmeyeceksin. Çatala çıkıyorsun işleme başlamadan seni uyutuyorlar. Sonra uyandırıyorlar 10 15 dakikalık bir işlem onlar yumurtaları topluyorlar sen ayılana kadar biraz hastanede dinleniyorsun sonrasında çıkıyorsun özgün sana kaçtane yumurta toplandığı söyleniyor ama önemli olan kamyonetsin olgun ve kaç tanesi döllenecek senin yumurtalarını toplarlarken eşim sperm veriyor sonra hastaneden çıktıktan 1 gün sonra arıyorlar seni kaçtanesi döllendi bilgilendiriyorlar ertesi gün yine arıyorlar beni 5 gün boyunca hep aradılar 5. Gün transfere çağırdılar seninde inşllah öyle olacak taze mi dondurulmuş mu test yapıp vücudun hormon dengesine göre karar veriyorlarToplama işlemi nasıl oluyor hemşire kabataslak anlattı ama yaşayan biri olarak bilgi verebilir misin
Benimde çarşamba olacak İnşaAllahMerhaba hanımlar çarşamba günü benimde opu işlemi yapılacaksonra transfer günü belirlenecek, o zamana kadar sizde hamiş olursunuz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Canım değer düşüm gibi ama bu değerle katlayıp giden çok olmuş topiklerde okuduklarından yola çıkarak diyorum. Sen 2 gün sonra tekrarla 2 kat artık varsa değerin çokta önemi yok inşllah bebeğim seninledirMerhaba, benim transferimin 9.günü bugun. Dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi dün kan verdim 18.52 çıktı. Daha önceki transferimde 8.gün 37 çıktığı için değer biraz düşük geldi varmı benim gibi olan arkadaşlar yarın testi tekrarlıcam
Canım kullandığımız ilaçları bırakmadan adet olamayız zaten önce test yapman lazım sonra eğer gebelik yoksa ilaçları bıraktıktan 1 haftab10 gün sonra adet oluyorsunArkadaşlar peki regl günün uzerinden 8 gün gecti benim bunun bi önemi var mi ??
Ama kullandigimiz ilaclar da adet geciktirci yokki hangisi geciktiriyor ko acabaCanım kullandığımız ilaçları bırakmadan adet olamayız zaten önce test yapman lazım sonra eğer gebelik yoksa ilaçları bıraktıktan 1 haftab10 gün sonra adet oluyorsun
İnşallah canımm inşallah devam eder katlanır değerCanım değer düşüm gibi ama bu değerle katlayıp giden çok olmuş topiklerde okuduklarından yola çıkarak diyorum. Sen 2 gün sonra tekrarla 2 kat artık varsa değerin çokta önemi yok inşllah bebeğim seninledir