Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

evet hayali bir cizgi var ama 5. gunde cikar mi cok erken

evet hayali bir cizgi var ama 5. gunde cikar mi cok erken
Valla ben o resmi attiktan sonra biraz daha koyulaştı öyle kaldı bu resimdekinden çok daha belirgin yani kimininki 4 üncü gün çıkıyor bende Allah Allah çıkar mıymış diyerek yaptım testi dondurulmuş embriyoda çıkabiliyor sanırım herkes de aynı değil tabiki

Merhaba hanımlar çarşamba günü benimde opu işlemi yapılacak sonra transfer günü belirlenecek, o zamana kadar sizde hamiş olursunuz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Hayırlı olsun canım inşllah önce sağlıklı yumurtaların sonra sağlıklı embriyoların ve en sonunda sağlıkla kucağına alacağın evlatların olur inşllah. Hoş geldin

Merhaba bende dondurulmus embriyo transferi hazırlıgindayım.su an estrofem kullanıyorum. 3.transferim olcak. 6.gun embriyosu. Aranızda 6.gun embriyosu olan varmi

Toplama işlemi nasıl oluyor hemşire kabataslak anlattı ama yaşayan biri olarak bilgi verebilir misin
Tabi ki veririm. Anestezi alacaksın bu nedenle hiç birşey hissetmeyeceksin. Çatala çıkıyorsun işleme başlamadan seni uyutuyorlar. Sonra uyandırıyorlar 10 15 dakikalık bir işlem onlar yumurtaları topluyorlar sen ayılana kadar biraz hastanede dinleniyorsun sonrasında çıkıyorsun özgün sana kaçtane yumurta toplandığı söyleniyor ama önemli olan kamyonetsin olgun ve kaç tanesi döllenecek senin yumurtalarını toplarlarken eşim sperm veriyor sonra hastaneden çıktıktan 1 gün sonra arıyorlar seni kaçtanesi döllendi bilgilendiriyorlar ertesi gün yine arıyorlar beni 5 gün boyunca hep aradılar 5. Gün transfere çağırdılar seninde inşllah öyle olacak taze mi dondurulmuş mu test yapıp vücudun hormon dengesine göre karar veriyorlar

Merhaba, benim transferimin 9.günü bugun. Dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi dün kan verdim 18.52 çıktı. Daha önceki transferimde 8.gün 37 çıktığı için değer biraz düşük geldi varmı benim gibi olan arkadaşlar yarın testi tekrarlıcam

Arkadaşlar dün silin çizgiyi gördükten sonra dedim ki gün gün belirtileri yazayım belki ilaç belki gebelik belirtisidir şimdilik bilmiyorum ama bende
5. Gün
Transferin ilk gününden itibaren. Giderek hafif artan karın ağrısı var ama böyle adet gibi değilde ayakta durduğumda falan.
Ayrıca transferin ilk günü çok açık soluk bir pembe leke geldi

İştahım da ufak bir artık var özellikle regl günüme yaklaştığımız içinde olabilir aşırı tatlı canım istiyor özellikle geceleri

2 gündür ara ara giren baş ağrılarım var

Vücudumun heryeri böyle sürekli değil ama ara ara zonkluyor

Geceleri uyumakta zorlanıyorum kalp atışımda artış var yani kalp atışımın sesini duyuyorum gibi oluyor gece yatınca özellikle

Ve tabiki transferin ilk gününden beri çok su içtiğim için de olabilir çok sok idrara çıkıyorum

Bende belirtiler böyle bakalım sonuç nasıl olacak…

Canım değer düşüm gibi ama bu değerle katlayıp giden çok olmuş topiklerde okuduklarından yola çıkarak diyorum. Sen 2 gün sonra tekrarla 2 kat artık varsa değerin çokta önemi yok inşllah bebeğim seninledir

Arkadaşlar forum da yeniyim. O yüzden bütün belirtiler hakkında çok bilgim yok. Benim çarşamba günü test günüm ve adet günüm. Bugün ağrılarım var aynı adet ağrısına benzer. Transferden sonra hamile kalıpta böyle adet ağrısı yaşayan var mı acaba...

İnşallah canımm inşallah devam eder katlanır değer Yarın transferin 10.günü tekrar test vercem hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…