Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Yok canım 5. Gün dondurulmuş embriyo 2 tane
Anladım canım az bir çizgi görünüyor kamera kötü demişsin onunda etkisi var tabi sen canlı daha net görürsün haliyle benimde 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü yani dün bende yaptım çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa tutundu mu bilmiyorum dün çatlatma iğnesinin 11. Günü idi

Eklentiler

• 9B1DC1BB-C6DA-4673-8799-BDC63CBAA0F4.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 107
Canım inşallah vardır ama ben aşılama oldum bir kez bana idrar testi yapma demişlerdi çatlatma iğnesi yanıltıyormuş illa kan ver dediler negatifti zaten. Benimki dondurulmuş embriyo 2 adet

Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum ama çatlatma iğnesi olmadım. Aşırı büyümüş yumurtam yoktu o yüzden sanırım. Bu sorun mudur bilmiyorum ilk benim.
15inde transfer oldum. Erken gebelik testi mi yapıyorsunuz? Doktorum 24ünde kan testi yap demişti ben de mi yapsam

Evet evde test yaptım bugün öğlene doğru yaptım 17 kasım transfer günüm 4. Gün bugün

Eklentiler

• 3D74EE59-0335-4766-BF8D-70D4F6C0B3C6.jpeg
    427,9 KB · Görüntüleme: 98
Belli belirsiz var gibi ama bazen fotoğrafta çok çıkmıyor

Canım dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi yapılmıyor zaten estrofem yumurtlamamızı bastırıyor benimki internetten ucuz test almıştım kağıt test olarak geçiyor yani erken gebelik testi değil ben öylesine nasılsa çıkma adliye yapmıştım çıktı şok oldum ama çok erken henüz çakmasa bile normaldi

Bend
Benimde senin gibi. Ben var hissediyorum hepimizde var inşllah
Bende var gibi hissediyorum canım ya çok çabaladık çok üzüldük Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben açıkçası yapmaya çok korktum eşim dedi ki biz bile bile lades yapıyoz daha cok erken çıkmaz zaten dedi beni kandırdı bende yaptım iki dakika boyunca gözüm şaşı olacaktı dedim ki ya bari hafif silik gözüksede içim rahatlasa sonra azıcık belirdi işte inşallah vardır hepimizin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşim halen inanmıyor test bozuktur diyor çok belli olmayınca heveslenmek istemiyor ama o an o gölge çizgiyi görünce ki mutluluğunu o kadar iyi anlıyorum ki ben de bugün çığlık atıp ağlamak istedim çıldırıyordum mutluluktan rabbimize çok şükür

Kuzum bide seninki daha net çıkmış maşallah ben çok su içmiştim yemektede katıp karıştırdım fitilde atıyorum ya idrar biraz sıkıntılı gibi gözüktü gözüme ama gerçekten şu an bakınca iyice koyulaştığını görünce anlıyorum ki ilk 5 dakika içinde gerçekten az da olsa çıkmış yanlış görmemişiz bakalım sonuç ne olacak bence at içinde tutma tabi daha sevinmek için erken ama hak ettik bunu bence ben kan testinde pozitif sonuç alıyım ne yaparım bilemiyorum

Ahhh herhalde hüngür hüngür ağlarım sevinçten. 3yıllıl evliyim hiç gebelik yaşamadım bu ilk olacak Allah nasip ederse O günde gelir inşllah

Bence
Ahhh herhalde hüngür hüngür ağlarım sevinçten. 3yıllıl evliyim hiç gebelik yaşamadım bu ilk olacak Allah nasip ederse O günde gelir inşllah
Bende 2 buçuk yıllık evliyim bende hiç yaşamadım ne göz yaşları döktüm bu testlere. Inşallah Rabbim hepimize nasip etsin canım ağla valla bende ağlarım dayanamam ki hakkımız da zaten benim test günüm cuma seninki ne zaman

Ooo benim daha var pazartesi ama 29 kasım pazartesi ama ben 9. Gün kan testi yaparım belki

Ooo benim daha var pazartesi ama 29 kasım pazartesi ama ben 9. Gün kan testi yaparım belki
Bana 10. Gün dediler salı günü oldum o günü saymıyorum cumaya denk geliyo mübarek gün güzel haberler alcam inşallah isteyen dileyen çabalayan herkes alsın hepimiz alalım inşallah yap bencede yada 10 uncu gün

Bana 12 dediler ya can mı dayanır 12 ye aynen bence de Allah’ın izni ile cuma güzel haberler alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…