Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ay canım Allah sanada acil şifalar versin ateşim çıkıyor 37.6. 37.8 dolaylarında o korkutuyor ama herşey allahtan bekliyoruz bakalım paroladan başka birşey vermediler zaten. İnşllah birşey olmaz ama baya ağır geçiriyorum gribi🙁
Çıktı mı sonucun Rabbim yardımcın olsuun zenfelin bal ve kemik suyu çorba bolca tüket

Canım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum🙈
Bitki çayları içmeyin diyolar ama özellikle ohlamur diye sormadım

Benim dr bütün bitki çaylarından uzak dur dedi. Aman inşallah test negatif çıkarda grip falan yavaş yavaş atlatılır.
Canım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum🙈

Herkese iyi aksamlar kızlar.Sirayla hepinizi okudum,pozitif olanlar sağlıkla ilerler inş,negatiflerde hayırlı zamanda haberler almanızı dilerim.Bende 14 yil sonunda tup bebek annesi oldum suan 2 yaşında kızım Allah bagislarsa.Suan dondurulmuş embriyolar ile yeniden hamile kaldım.Nekadar anne de olsam telasim stresim korkum hic bitmiyor,her adımda ne oldu ne olacakla geçiyor.Suan iki kese gözüktü biri dolu biri boş kalp atışı icin sali günü gidecegim.Ama 6 gündür bitmeyen lekenme ile geçiyor.Acaba gelismeyen mi yapıyor yoksa diğerine mi bisey oldu dusunmekle geçiyor.

Uzun zamn giremedim.Hep yazmak isterdim ama kismet olmadi.Esim uzun sure goreve gitti evimizde kalamadik.uyku problemi olan bi cocuk derken zaman dolu dolu gecti.Cok sukur simdi esim geldi,Diyarbakirdan gitmeden yine denememis lâzımdı.Bize yine mucize gibi geldi sonuc.Kizim 9 deneme sonrasi oldu,tekrari olmaz derken yine nasip oldu devam ederse tabiki.ilk gebeligimde hic boyle olmamıştı.Sali gününden sonra daha da netlesir durum diger kese duruyor mu diye🤷‍♀️

Bitki çaylarından bitek ıhlamur icebiliyiruz cnmdr öyle demişti

Ateşim çıkıp duruyor ya 38.5 oldu en son allahım şifa versin inşllah ya kuzular aşılarım ikisinde oldu covid bebeğe zarar verir mi acaba yada grip ateşten çok korkuyorum 😨

Kızlar çok şükür negatif çıktı fakat ateşim düşünemiyorum. Ve birden burun kanaması başladı yeniden acile gidiyorum şimdi allahım nerden buldum bu hastalığı 🙁

Herkese iyi aksamlar kızlar.Sirayla hepinizi okudum,pozitif olanlar sağlıkla ilerler inş,negatiflerde hayırlı zamanda haberler almanızı dilerim.Bende 14 yil sonunda tup bebek annesi oldum suan 2 yaşında kızım Allah bagislarsa.Suan dondurulmuş embriyolar ile yeniden hamile kaldım.Nekadar anne de olsam telasim stresim korkum hic bitmiyor,her adımda ne oldu ne olacakla geçiyor.Suan iki kese gözüktü biri dolu biri boş kalp atışı icin sali günü gidecegim.Ama 6 gündür bitmeyen lekenme ile geçiyor.Acaba gelismeyen mi yapıyor yoksa diğerine mi bisey oldu dusunmekle geçiyor.
Benim boş olan çok kamama yaptı 11 gündür lekelenmem devam ediyor O mu yapıyor bilmiyorum

Kızlar 5 gun hastanede yattım kanama oldu dr kese etrafında dedo yatis yaptı 2 gun önce ultrasonda bakıldı dağılmış dedi bugune bıraktı her ihtimale karşı bugün yine baktı herşey yolunda rahim içi tertemiz keselerin etrafı temizlenmiş hatta kese içinde bebekte oluşmuş dedi taburcu oldum şimdi lavaboya gittim az kanama oldu uzandım kahverengiye döndü korkudan ölüyorum öğlenden şimdiye kadar yinekanama başlar mi kese etrafında 😔dr lekelenme olabilir kanamaya dönmedikce korkma diyo ama korkudan ölecem😔

Uzun zamn giremedim.Hep yazmak isterdim ama kismet olmadi.Esim uzun sure goreve gitti evimizde kalamadik.uyku problemi olan bi cocuk derken zaman dolu dolu gecti.Cok sukur simdi esim geldi,Diyarbakirdan gitmeden yine denememis lâzımdı.Bize yine mucize gibi geldi sonuc.Kizim 9 deneme sonrasi oldu,tekrari olmaz derken yine nasip oldu devam ederse tabiki.ilk gebeligimde hic boyle olmamıştı.Sali gününden sonra daha da netlesir durum diger kese duruyor mu diye🤷‍♀️
Diyarbakırda nereye gidiyorsunuz acaba

X