Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Allah sana da yardım etsin bilirim o duyguyu ben de 1 gece hastane de kaldım askında olacağı varsa olur diyorum transferden beri yatıyorum tam 5 haftadır ne düzgün banyo ne yemek ne bisey allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık bu lekeler böyle devam ettikçe ben deli oluyorum gerçekten çünkü diğer 2 gebelikte gerçekten böyle biseyim yok tu lekelenme bile yoktu
Valla sorma kuzum 5 gündür hadtanede yatıyorum artık lavaboya gitmeye korkar oldum benim kese etrafında kanama vardı 2 gun önce ultrasonda bakıldı dağılmış ama dr her ihtimale karşı iki gün daha bıraktı dun gece yine lekelenme oldu aklım durdu birazdan ultrason da bakacak yine oba göre taburcu edecek hastaneden midem bulandı amayeterki sag salim kucagımiza alalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😘sen kac haftalık oldun benim bugun transferin 15.gunu 8.gunden itibaren lekelenme oldu 11gun kanamaya dönünce yatis verildi daha bismillah 😏

Valla sorma kuzum 5 gündür hadtanede yatıyorum artık lavaboya gitmeye korkar oldum benim kese etrafında kanama vardı 2 gun önce ultrasonda bakıldı dağılmış ama dr her ihtimale karşı iki gün daha bıraktı dun gece yine lekelenme oldu aklım durdu birazdan ultrason da bakacak yine oba göre taburcu edecek hastaneden midem bulandı amayeterki sag salim kucagımiza alalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😘sen kac haftalık oldun benim bugun transferin 15.gunu 8.gunden itibaren lekelenme oldu 11gun kanamaya dönünce yatis verildi daha bismillah 😏
Ben bugün tam 8 haftalığım canım ins güzel şeyler duyarsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar 6. Haftadan sonra bulantı başlar mı sabahtan beri kusuyorum. Her korku mide mi bulandırıyor. Acaba balgamım var omu kusturuyor bugüne kadar hiç birşeyim yoktu 😕

kendi doktorum böyle kahve lekelerin olcagını eger kırmızıya dönerse gitmem gerektiğini aöyledi gitme şuan hastaneye dedi ne yapcahmı şaşırdm çamaşırmda yok ama peçeteyle her sildiğimde kahverengi geliyor

Allah sana da yardım etsin bilirim o duyguyu ben de 1 gece hastane de kaldım askında olacağı varsa olur diyorum transferden beri yatıyorum tam 5 haftadır ne düzgün banyo ne yemek ne bisey allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık bu lekeler böyle devam ettikçe ben deli oluyorum gerçekten çünkü diğer 2 gebelikte gerçekten böyle biseyim yok tu lekelenme bile yoktu
Kanamadan sonra lekelenmeler uzun süre devam ediyor bende de öyle olmuştu.bitmek bilmedi.

Cikti canim. Kizlar sonuc 1301🤭 12.gun bugun, 5.gun tek embr transfer olmustum. Simdide kafaya sonucun yuksekliyini taktim🤦🏼‍♀️ Sizce nasil? Kimyasala donmez dimi, fazla yuksek sanki. Doktorumla konusamadim henuz.
Canım benimde tek kese var 11. 845 13. 2391 di yani yüksekliği bebek güzel geliyor öyle düşün beta hcg tüm kadınlarda farklı ilerliyor oyğzden Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmaz yarından sonra yeniden ver kanını gerçi doktor kan istemez böyle yüksek değerlerde direk 10 gün sonra kese muayenesine çağırıyorlar

Canım benimde tek kese var 11. 845 13. 2391 di yani yüksekliği bebek güzel geliyor öyle düşün beta hcg tüm kadınlarda farklı ilerliyor oyğzden Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmaz yarından sonra yeniden ver kanını gerçi doktor kan istemez böyle yüksek değerlerde direk 10 gün sonra kese muayenesine çağırıyorlar
Gercektenmi? Beni nasil rahatlattin anlatamam, agladim resmen. Cok cok tesekkur ederim. Evet oyle oldu, 2 hafta sonra kese icin gel dediler. Allahim insallah guzel biter hersey😻🌷🌸💖🌺 Sen fazladan vitamin kullanmaya basladinmi? Bana aynen ilaclara devam dedi, fazla bisey soylemedi. Fitil, estrofem, aspirin, folik as. kullaniyorum, bu kadar.

Gercektenmi? Beni nasil rahatlattin anlatamam, agladim resmen. Cok cok tesekkur ederim. Evet oyle oldu, 2 hafta sonra kese icin gel dediler. Allahim insallah guzel biter hersey😻🌷🌸💖🌺 Sen fazladan vitamin kullanmaya basladinmi? Bana aynen ilaclara devam dedi, fazla bisey soylemedi. Fitil, estrofem, aspirin, folik as. kullaniyorum, bu kadar.
Bende aynen ilaçlara devam ettim. Ek olarak birşey vermediler keseden sonrada vermiyorlar sadece kalp atışını duyduktan sonra estrofemi kesiyorlar

Soğuk almışsındır inşallah negatif çıkar bol bol C vitamini limonlu ılık su iç ve kovid düşünme odaklanacak birşeyler bul
İnşllah canım sonuçta hastalığıda veren rabbim ben bebeğimide kendimi de Allah’a emanet ettim artık gerisi takdiri ilahi☺️🤲🏻 Rabbim tüm hastalara şifa versin inşllahh

Cnm çıktımı sonucun
Canım Çıkmaz ki ya gece 9 gibi falan çoksa yada yarın sabah ama duş aldım ayağıma çorabın içine limon koydum ateşim düştü çok şükür bak aklında olsun gribe çok iyi geliyor tabanına limon koyup çorabı üstüne giy birde ıhlamur içebiliyoruz mu doktoruna soran oldu mu acaba ben sormayı unuttum🙈

X