- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.381
Transfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1. Gün diye sayılıyor yani sen şuan 4 günlüksün ben ilk silik hatta silik bile denmez hayalet çizgiyiŞuan 5. Gündeyim transfer gününü saydım tabitaze transfer miydi
6. Günde çıkar mı sizceTransfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1. Gün diye sayılıyor yani sen şuan 4 günlüksün ben ilk silik hatta silik bile denmez hayalet çizgiyisenin bu saatlerinde öğrenmiştim ikiz de değil üstelik
7 günde çizginiz belirgin miydiHayır saymadım bir sonraki günü 1. Gün olarak saydım 7. Günde test yaptım evde o şekilde çıktı bugünde kan verdim
Benimde şuan bulantım yok olmasında hiç merak etmiyorumEvet keseyi ve içinde ki yolk sac denen keseyi gördük kalp atışı için haftaya pazartesi
Oo sende benim gibi olacaksın inşşllahh hem kese hemde yolk sac kesesini görürsün
Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Bunu bende farkettim birde ben çok ishal oluyorum onunda karın ağrısı çok
Birde kızlar bugün daha ilk defa midem bşr tuhaf ne güzel seviniyordum hiç bulantım olmayacak diye ama bugün. Yediklerim geri geliyor sankibir yandan da seviniyorum insana kendini hamile hissettiriyor
Bu forumda hamile olanların çoğunun 7. Gün çıktı ama bu forumda olmayıp başka forumda olan bir arkadaşın 10. Gün negatif olup 12. Gün pozitif olanda oldu eğer üzülüp kahrolmayıp yine sabırla 12. Günü bekleyeceksen yap yoksa yapma psikolojik olarak Bile bebeğini etkilersin6. Günde çıkar mı sizce
Doktor onu çok güzel açıkladı tüp bebeklerde değer yüksek olabiliyormuş özellikle çift embriyo olanlarda ikisi tutunup diğeri kimyasal olabiliyormuş yada anne rahmine konuldukları an beta hcg üretmeye başlayabiliyormış o nedenle doktor şey dedi alt sınır olmadığı sürece üst sınırda dış gebelik olmadıkça sorun yok dedi keseyide görünce değerim önemsiz olduğunu söyledi kişiden kişiye değişiyormuş bu durum ben ikna oldum doktorun bu söylediğineBenimde şuan bulantım yok olmasında hiç merak etmiyorumama şöyle bişey var bulantı değilde böyle tuhaf oluyo midem ekmek falan yiyorum içimi bastırsın diye. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin değerlerin yüksekti ve ben hep ikizdir diye düşünmüştüm. Seninki bile ikiz değilse ben hiç umutlanmıyım
He birde ikizde 4 kart artacak diye bir garanti yokmuş 2 kat artsa bile yetermiş ikiz için sadece kesede belli oluyormuşBenimde şuan bulantım yok olmasında hiç merak etmiyorumama şöyle bişey var bulantı değilde böyle tuhaf oluyo midem ekmek falan yiyorum içimi bastırsın diye. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin değerlerin yüksekti ve ben hep ikizdir diye düşünmüştüm. Seninki bile ikiz değilse ben hiç umutlanmıyım
doktorun herşeyi ne kadar da güzel açıklamış tek tek. Kalp atışı için hangi gün çağırdı şimdi seni. Çok heyecanlıdır eminim ultrasona girmek ne olduğu belli olmasada o görüntüde bebeğin olduğunu bilmekHe birde ikizde 4 kart artacak diye bir garanti yokmuş 2 kat artsa bile yetermiş ikiz için sadece kesede belli oluyormuş
Ayy inşallah pozitifi kesesi kalbi derken hiç bitmiyo bu heycanlar galiba5+5 dedi doktor keseyi gördüğünüz günseninde sanırım ayın 18nde 6+0 filan olcak hadi inşallah kalp atışıyla bir görürsün bişey olcak olduktan sonra keseyi gördükten sonra da olur önce de kafanı böyle kötü şeylerle doldurma inşallah herşey güzle olur
Benim ilk tedavi de 7.gün çıkmıştı ama bunda 5.gün çok net çıkmıştı6. Günde çıkar mı sizce
Evet belirgindi attım şuan fotoğrafını bu şekilde iste7 günde çizginiz belirgin miydi
Yaaa neyse bir umut oldunuz banaBenim ilk tedavi de 7.gün çıkmıştı ama bunda 5.gün çok net çıkmıştı
Baya belirginmiş bende erken gebelik testi aldım bakalımEvet belirgindi attım şuan fotoğrafını bu şekilde iste
5. 6. 7.günlerYaaa neyse bir umut oldunuz bana
Ne zaman yapıcaksıniz testiBaya belirginmiş bende erken gebelik testi aldım bakalım
Çok sağolun bende bu testen aldım bakalım inşallah böyle çıkar5. 6. 7.günler
Çarşamba günü transferin 6. Günü oluyorNe zaman yapıcaksıniz testi
Allah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştıTeşekkür ederim canım motive için herkes öyle söylüyor ama işte insanın başına bir çok şey gelince korku salıyor sen ne durumdasın şuan
Bu arada ne zaman transfer olmuştunuz5. 6. 7.günler
Öyle düşünme kimisinin idrara geç karışıyor sende onlardan biri olabilirsin bunu unutma hemen negatif düşunme olur mu biliyorum çok zor hatta diyeceksin daha dune kadar bu kız negatif düşünüyordu kendi hakkında diye ama bende motive etmek isterim seniAllah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştı