Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benimde şuan bulantım yok olmasında hiç merak etmiyorum ama şöyle bişey var bulantı değilde böyle tuhaf oluyo midem ekmek falan yiyorum içimi bastırsın diye. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin değerlerin yüksekti ve ben hep ikizdir diye düşünmüştüm. Seninki bile ikiz değilse ben hiç umutlanmıyım

6. Günde çıkar mı sizce
Bu forumda hamile olanların çoğunun 7. Gün çıktı ama bu forumda olmayıp başka forumda olan bir arkadaşın 10. Gün negatif olup 12. Gün pozitif olanda oldu eğer üzülüp kahrolmayıp yine sabırla 12. Günü bekleyeceksen yap yoksa yapma psikolojik olarak Bile bebeğini etkilersin

Doktor onu çok güzel açıkladı tüp bebeklerde değer yüksek olabiliyormuş özellikle çift embriyo olanlarda ikisi tutunup diğeri kimyasal olabiliyormuş yada anne rahmine konuldukları an beta hcg üretmeye başlayabiliyormış o nedenle doktor şey dedi alt sınır olmadığı sürece üst sınırda dış gebelik olmadıkça sorun yok dedi keseyide görünce değerim önemsiz olduğunu söyledi kişiden kişiye değişiyormuş bu durum ben ikna oldum doktorun bu söylediğine

He birde ikizde 4 kart artacak diye bir garanti yokmuş 2 kat artsa bile yetermiş ikiz için sadece kesede belli oluyormuş

He birde ikizde 4 kart artacak diye bir garanti yokmuş 2 kat artsa bile yetermiş ikiz için sadece kesede belli oluyormuş
doktorun herşeyi ne kadar da güzel açıklamış tek tek. Kalp atışı için hangi gün çağırdı şimdi seni. Çok heyecanlıdır eminim ultrasona girmek ne olduğu belli olmasada o görüntüde bebeğin olduğunu bilmek

Ayy inşallah pozitifi kesesi kalbi derken hiç bitmiyo bu heycanlar galiba

Teşekkür ederim canım motive için herkes öyle söylüyor ama işte insanın başına bir çok şey gelince korku salıyor sen ne durumdasın şuan
Allah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştı

Allah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştı
Öyle düşünme kimisinin idrara geç karışıyor sende onlardan biri olabilirsin bunu unutma hemen negatif düşunme olur mu biliyorum çok zor hatta diyeceksin daha dune kadar bu kız negatif düşünüyordu kendi hakkında diye ama bende motive etmek isterim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…