- 4 Mart 2020
- 427
- 522
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.341
Teşekkür ediyoruum kasık ağrılarım oluyo hala normal diyo doktor ama yerleşmedi mi hala niye ağrım oluyo diye düşünüyorum sürekliMaşallah 2günde 2 katı 3 günde 3 katından biraz daha fazla artış olmuş tebrikler hayırlı olsun gebeliğin
Teşekkür ederiim bekleyen herkez güEl haberleri alır inşallahAnladım artılarınız gayet orantilı gitmiş tebrik ederim umarım sağ sakim bebeğini kucağına alırsın
Dinlenince geçen kasık ağrıları normal diye biliyorum doktorunda normal demiş içini sıkma herşey güzel olur inşallahTeşekkür ediyoruum kasık ağrılarım oluyo hala normal diyo doktor ama yerleşmedi mi hala niye ağrım oluyo diye düşünüyorum sürekli
Ben 5. Haftadayım halen kasık ve bel ağrılarım devam ediyor ilk gebeliğiniz ise çok normalmiş bu durumTeşekkür ediyoruum kasık ağrılarım oluyo hala normal diyo doktor ama yerleşmedi mi hala niye ağrım oluyo diye düşünüyorum sürekli
Evet biraz uzanınca geçiyo ağrı kendimi yoruyorum heralde dikkat edicemDinlenince geçen kasık ağrıları normal diye biliyorum doktorunda normal demiş içini sıkma herşey güzel olur inşallah
Kese kalp atışı duydunuz mu?Ben 5. Haftadayım halen kasık ve bel ağrılarım devam ediyor ilk gebeliğiniz ise çok normalmiş bu durum
Transfere göre kaç çıkıyor senin
Ne güzel çok sevindim senin adınadarısı başıma 3 gün kaldı kontrole
Randevumun olduğu gün 5+2 transfere göre.Transfere göre kaç çıkıyor senin
Merhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınızÇok teşekkür ediyorum desteğiniz güzel sözleriniz içinbende pes etmeyeceğim üç yıllık evliyim hiç hamile kalamadım polikistik overim var iki aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp bebeğim bu tutmamışsa eğer bende bi iki ay ara verip tekrar deneyeceğim insallah rabbim yazdıysa nasip olacak elbette sizde çok uğraşmışsınız insallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız o zman bütün bu yaşanan zor günler unutulur
Yaaa bende 6. Günü yapmayı düşünüyorum testBu 7. Günü yaptığım test umarım doğrudur siz neler düşünüyorsunuz
Merhaba hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah ilk deneme miMerhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınız
Evet ilk denemeMerhaba hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah ilk deneme mi
Polikistikover de şansın daha yüksek olması yumurta sayısından kaynaklı. Çünkü hali hazırda yumurta sayımız çok sadece çatlamıyor sebepte o oluyo zatenMerhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınız
Oohhhh masallah Allah tamamini erdirsinKızlar bnm sonucum çıktı
3. Gün embriyosu
9. Gün 93
11. Gün 263
Bugün 12. Gün 312
Cuma kontrol testi istedi doktorum
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alın inşallahEvet ilk denemeinşallah
Maşalllah artışların çok güzel hayırlı olsuunKızlar bnm sonucum çıktı
3. Gün embriyosu
9. Gün 93
11. Gün 263
Bugün 12. Gün 312
Cuma kontrol testi istedi doktorum
Yaa ne guzel bi cumleHiç korkma emin ol eğer sağlıklı ise ve yiyecek lokması var ise elbet dünyaya gelecek
Amin çok sağolun sizinde pozitif olmuş kasıklarınızda ağrı var mıydı bide bel ağrısı transferden bugün 5. Günüm benim transfer gününüde saydımPolikistikover de şansın daha yüksek olması yumurta sayısından kaynaklı. Çünkü hali hazırda yumurta sayımız çok sadece çatlamıyor sebepte o oluyo zatenİnşallah sizde pozitif sonuçları alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin