Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Teşekkür ediyoruum kasık ağrılarım oluyo hala normal diyo doktor ama yerleşmedi mi hala niye ağrım oluyo diye düşünüyorum sürekli
Dinlenince geçen kasık ağrıları normal diye biliyorum doktorunda normal demiş içini sıkma herşey güzel olur inşallah

Merhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınız

Merhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınız
Polikistikover de şansın daha yüksek olması yumurta sayısından kaynaklı. Çünkü hali hazırda yumurta sayımız çok sadece çatlamıyor sebepte o oluyo zaten İnşallah sizde pozitif sonuçları alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin

Amin çok sağolun sizinde pozitif olmuş kasıklarınızda ağrı var mıydı bide bel ağrısı transferden bugün 5. Günüm benim transfer gününüde saydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…