- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.401
Hemde çok güzel bir duygu bunu en iyi bebeğini karşında görünce anlayacaksındoktorun herşeyi ne kadar da güzel açıklamış tek tek. Kalp atışı için hangi gün çağırdı şimdi seni. Çok heyecanlıdır eminim ultrasona girmek ne olduğu belli olmasada o görüntüde bebeğin olduğunu bilmek
Blast embriyolar 5 6ci gun yerlesir, 7.gun hcg salgilamaya baslar. Belkeyin erken yapmayin derim ben.Yaaa bende 6. Günü yapmayı düşünüyorum testsizin baya pozitif testiniz siz transfer gününü saydınız mı
Blast embriyolar ilk üç gün tutunurlar 3.gün embriyoları 5.6.günler tutunurBlast embriyolar 5 6ci gun yerlesir, 7.gun hcg salgilamaya baslar. Belkeyin erken yapmayin derim ben.
Hayırlısı bakalım sonrada yine test yaparım bişey olmazBlast embriyolar 5 6ci gun yerlesir, 7.gun hcg salgilamaya baslar. Belkeyin erken yapmayin derim ben.
Bende internetten okudum 48 saat içinde tutunmaya başlıyor diyeBlast embriyolar ilk üç gün tutunurlar 3.gün embriyoları 5.6.günler tutunur
Sağol canım Allah razı olsun ama 8.gün kan testimdi negatif çıktı o yüzden umudum yok ama Rabbim ol derse hersey olur tabi ki nasip bakalım yarın belli olacak herseyÖyle düşünme kimisinin idrara geç karışıyor sende onlardan biri olabilirsin bunu unutma hemen negatif düşunme olur mu biliyorum çok zor hatta diyeceksin daha dune kadar bu kız negatif düşünüyordu kendi hakkında diye ama bende motive etmek isterim seni
Yaa bu kan testinde de olabilir mi peki ben transfer gününü saymıştım saymamak gerekiyormuş 7.gün kan testi verdim ben o zman negatif çıktı yarın 12.gün vereceğim kan testi yineBu forumda hamile olanların çoğunun 7. Gün çıktı ama bu forumda olmayıp başka forumda olan bir arkadaşın 10. Gün negatif olup 12. Gün pozitif olanda oldu eğer üzülüp kahrolmayıp yine sabırla 12. Günü bekleyeceksen yap yoksa yapma psikolojik olarak Bile bebeğini etkilersin
Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama
Merhaba benimde 16 kasımda dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyosu transfer edildi. 2. Transferimiz ilki negatifti. Bu arada bende çift rahim var. Sonuç çok şükür pozitif amaMerhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde
Maşallah yaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet belirgindi attım şuan fotoğrafını bu şekilde iste
5 kasımda transfer oldum 21 kasımda keseyi 3 aralıkta bebeği gördük ve kalp atışını dinledik. Daha çok erken.Merhaba benimde 16 kasımda dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyosu transfer edildi. 2. Transferimiz ilki negatifti. Bu arada bende çift rahim var. Sonuç çok şükür pozitif ama
26 kasım -10. gün 330
28 kasım -12. gün 626
29 kasım -13.gün 904
05 aralık - 19.gün 6727 bunlar beta değerlerim dün sabah lekenme ile uyandım kahverengi lekelenmler bugün ultrason bakıldı transferin 20. Günü kese var ama bebeği göremedik kese içinde çift çizgi var bu bebeğin gelişeceğini gösterir boş gebelik değildir denildi. Kanama da kesede görünmüyor ama bu düşük riskinin olmadığı anlamına gelmiyor dikkat et bol bol dinlen dedi. Değerlerim güzel artmıyor, kese var bebişim yok, lekelenmem de var çok endişeliyim..
Canım benim 10. Gün değerim 13 çıktı, 8. Gün baktırsaydım belki benimde negatif çıkacaktı üzme kendini, ben 8. Gün idrar yaptım tek çizgiydi bütün gün ağladım, boşa üzme kendiniAllah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştı
Yaaa tam test günümden önce bu nasıl Ümit verici bi mesaj böyle kalbimde oluşan azcık umut bile mutlu etti beniCanım benim 10. Gün değerim 13 çıktı, 8. Gün baktırsaydım belki benimde negatif çıkacaktı üzme kendini, ben 8. Gün idrar yaptım tek çizgiydi bütün gün ağladım, boşa üzme kendini
Soylemistim ölçümü yanlış yapmıştır diyeKızlar bugün tüp bebek doktorum dışında başka bir doktora gittim 5+3 günlük gebelik gözüktü kese düzgün herşey güzle kanama alanı yok dedi gerekirse 3 günde bir pruluton vururuz dedi bu lekelenmeler olabilir çok normal dedi kılcal damarları zedeliyor olabilir bebek büyüdükçe dedi tam transfer tarihim ile uyumlu çıktı haftaya kalp atışı için çağırdı vajinal bakmadı geç duyalım ses riske atmayalım yeterki dedi mükemmel bir doktora rastladım çok mutluyum şuan moralmen 10 numarayımen çokta şu cümlesi etkiledi. Rahim dedi sağlıklı bebeği tutmaya çalışır ve bizde bunun için uğraşırız ama rahim illa da atacağım diyip bebeği atarsa yani düşerse Allah’ın takdiri diyip zaten sağlıklı bir gebelik olmadığını düşüp sevinmeliyiz dedi Allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü vermez unutma dedi inanılmaz güzel motive etti beni ya
Cnm benimde degerım 8.gun 45 çıktı 10.gun 77 çıktı dr bugun aradı ve 1 hafta sonra ultrason da bakılcak kımyasal gebelik mi var dıye senın kese goruldumuCanım benim 10. Gün değerim 13 çıktı, 8. Gün baktırsaydım belki benimde negatif çıkacaktı üzme kendini, ben 8. Gün idrar yaptım tek çizgiydi bütün gün ağladım, boşa üzme kendini
Bebeginin cinsiyetini kız düşünüyorum ilerde cinsiyetini öğrenince buraya yaz merak ederim :) hayırlısıyla kucağına alman dilegiyleHemde çok güzel bir duygu bunu en iyi bebeğini karşında görünce anlayacaksınKalp atışı için pazartesi çağırdı 1 hafta sonra o gün 6+3 olmuş olacağım
Canım aynı durumu yaşıyoruz dinleneceğiz yapacak bir şey yok sağlıklı ise bebek gelecek değil ise düşecek bu Allah’ın takdiri. Dua edip bekleyeceğizMerhaba benimde 16 kasımda dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyosu transfer edildi. 2. Transferimiz ilki negatifti. Bu arada bende çift rahim var. Sonuç çok şükür pozitif ama
26 kasım -10. gün 330
28 kasım -12. gün 626
29 kasım -13.gün 904
05 aralık - 19.gün 6727 bunlar beta değerlerim dün sabah lekenme ile uyandım kahverengi lekelenmler bugün ultrason bakıldı transferin 20. Günü kese var ama bebeği göremedik kese içinde çift çizgi var bu bebeğin gelişeceğini gösterir boş gebelik değildir denildi. Kanama da kesede görünmüyor ama bu düşük riskinin olmadığı anlamına gelmiyor dikkat et bol bol dinlen dedi. Değerlerim güzel artmıyor, kese var bebişim yok, lekelenmem de var çok endişeliyim..
İçine mi doğdu kızBebeginin cinsiyetini kız düşünüyorum ilerde cinsiyetini öğrenince buraya yaz merak ederim :) hayırlısıyla kucağına alman dilegiyle
6.haftada kesenin seklinden anlaşılıyor diye bişey var bilmem duydun mu senin ki baya oval kizlar da öyle oluyormuşİçine mi doğdu kızBakalım hayırlısı inşllah. Ben hep rüyamda erkek görüyorum ama rabbim sağlıklı versin kıza da erkeğe de çok sevinirim
Ay anlıyomusun sen keseden atsam benimkine de bakarmısın rica etsem6.haftada kesenin seklinden anlaşılıyor diye bişey var bilmem duydun mu senin ki baya oval kizlar da öyle oluyormuşdarısı adet bekleyen bana insallah