Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hemde çok güzel bir duygu bunu en iyi bebeğini karşında görünce anlayacaksın Kalp atışı için pazartesi çağırdı 1 hafta sonra o gün 6+3 olmuş olacağım

Sağol canım Allah razı olsun ama 8.gün kan testimdi negatif çıktı o yüzden umudum yok ama Rabbim ol derse hersey olur tabi ki nasip bakalım yarın belli olacak hersey

Yaa bu kan testinde de olabilir mi peki ben transfer gününü saymıştım saymamak gerekiyormuş 7.gün kan testi verdim ben o zman negatif çıktı yarın 12.gün vereceğim kan testi yine

Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama

Merhaba benimde 16 kasımda dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyosu transfer edildi. 2. Transferimiz ilki negatifti. Bu arada bende çift rahim var. Sonuç çok şükür pozitif ama
26 kasım -10. gün 330
28 kasım -12. gün 626
29 kasım -13.gün 904
05 aralık - 19.gün 6727 bunlar beta değerlerim dün sabah lekenme ile uyandım kahverengi lekelenmler bugün ultrason bakıldı transferin 20. Günü kese var ama bebeği göremedik kese içinde çift çizgi var bu bebeğin gelişeceğini gösterir boş gebelik değildir denildi. Kanama da kesede görünmüyor ama bu düşük riskinin olmadığı anlamına gelmiyor dikkat et bol bol dinlen dedi. Değerlerim güzel artmıyor, kese var bebişim yok, lekelenmem de var çok endişeliyim..

5 kasımda transfer oldum 21 kasımda keseyi 3 aralıkta bebeği gördük ve kalp atışını dinledik. Daha çok erken.

Allah kolaylık versin canım yaşarken zor biliyorum ben yarını bekliyorum işte 12.günüm yarın verecem kan testi ama negatif yani biliyorum 8.gün testim negatif çıkmıştı
Canım benim 10. Gün değerim 13 çıktı, 8. Gün baktırsaydım belki benimde negatif çıkacaktı üzme kendini, ben 8. Gün idrar yaptım tek çizgiydi bütün gün ağladım, boşa üzme kendini

Canım benim 10. Gün değerim 13 çıktı, 8. Gün baktırsaydım belki benimde negatif çıkacaktı üzme kendini, ben 8. Gün idrar yaptım tek çizgiydi bütün gün ağladım, boşa üzme kendini
Yaaa tam test günümden önce bu nasıl Ümit verici bi mesaj böyle kalbimde oluşan azcık umut bile mutlu etti beni Allah razı olsun kafam o kadar karışık ki buradan görüyorum bazılarının çıkıyor 5.gün bile idrar testi yada kan veriyorlar değer çıkıyor küçükte olsa onları okudukça benimki kesin negatif diye düşündüm hep ama dua etmekten de hiç vazgeçmedim hiç Bide transfer günü sayılmıyormuş eğer saymazsak benim kan verdiğim gün 7.günüm oluyo bakalım ya hayırlısı yarın sabah kan vereceğim hersey belli olacak

Soylemistim ölçümü yanlış yapmıştır diye

Cnm benimde degerım 8.gun 45 çıktı 10.gun 77 çıktı dr bugun aradı ve 1 hafta sonra ultrason da bakılcak kımyasal gebelik mi var dıye senın kese goruldumu

Canım aynı durumu yaşıyoruz dinleneceğiz yapacak bir şey yok sağlıklı ise bebek gelecek değil ise düşecek bu Allah’ın takdiri. Dua edip bekleyeceğiz

Bebeginin cinsiyetini kız düşünüyorum ilerde cinsiyetini öğrenince buraya yaz merak ederim :) hayırlısıyla kucağına alman dilegiyle
İçine mi doğdu kız Bakalım hayırlısı inşllah. Ben hep rüyamda erkek görüyorum ama rabbim sağlıklı versin kıza da erkeğe de çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…