Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Amin çok sağolun sizinde pozitif olmuş kasıklarınızda ağrı var mıydı bide bel ağrısı transferden bugün 5. Günüm benim transfer gününüde saydım🙈
Kasıklarımda hafif ağrılar vardı ama belirtiler yanıltıcı olduğundan çok üzerinde durmadım sadece 8.gün belirgin şekilde oyuluyor gibi sancı oldu bi onu söyleyebilirim bel ağrısı hafiften vardı hala ayakta biraz fazla durunca oluyor. Transferden sonraki 4-5nci gün üçüncü gün embriyosu için tam tutunma aşaması (sizinki kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama) hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız 🥰

Kese kalp atışı duydunuz mu?
Evet keseyi ve içinde ki yolk sac denen keseyi gördük kalp atışı için haftaya pazartesi ☺️
Randevumun olduğu gün 5+2 transfere göre.
Oo sende benim gibi olacaksın inşşllahh hem kese hemde yolk sac kesesini görürsün 🤲🏻☺️
Kızlar bnm sonucum çıktı
3. Gün embriyosu
9. Gün 93
11. Gün 263
Bugün 12. Gün 312
Cuma kontrol testi istedi doktorum
Tebrik ederim canım hayırlı olsun☺️
Kasik agrisi olan kizlar, az once farkettim, kafam dagilinca baska bi seyle meskul olunca sancim baya geciyo. Hatirlayinca bicak saplaniyo. Gercektende psikolojik qaliba.
Bunu bende farkettim birde ben çok ishal oluyorum onunda karın ağrısı çok 😓

Birde kızlar bugün daha ilk defa midem bşr tuhaf ne güzel seviniyordum hiç bulantım olmayacak diye ama bugün. Yediklerim geri geliyor sanki 😒 bir yandan da seviniyorum insana kendini hamile hissettiriyor 😂😂😂😂🙈🙈🙈

Kasıklarımda hafif ağrılar vardı ama belirtiler yanıltıcı olduğundan çok üzerinde durmadım sadece 8.gün belirgin şekilde oyuluyor gibi sancı oldu bi onu söyleyebilirim bel ağrısı hafiften vardı hala ayakta biraz fazla durunca oluyor. Transferden sonraki 4-5nci gün üçüncü gün embriyosu için tam tutunma aşaması (sizinki kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama) hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız 🥰
Benim 5. Gün embriyosu inşallah sizinde sağlıklı bir hamilelik geçirsiniz🥰🥰

Evet keseyi ve içinde ki yolk sac denen keseyi gördük kalp atışı için haftaya pazartesi ☺️

Oo sende benim gibi olacaksın inşşllahh hem kese hemde yolk sac kesesini görürsün 🤲🏻☺️

Tebrik ederim canım hayırlı olsun☺️

Bunu bende farkettim birde ben çok ishal oluyorum onunda karın ağrısı çok 😓

Birde kızlar bugün daha ilk defa midem bşr tuhaf ne güzel seviniyordum hiç bulantım olmayacak diye ama bugün. Yediklerim geri geliyor sanki 😒 bir yandan da seviniyorum insana kendini hamile hissettiriyor 😂😂😂😂🙈🙈🙈
Ayy valla bende bi istiyorum aslında şöyle sabah bulantısını hep duyuyoruz ya sabah yataktan mide bulantısıyla WC koşanları🤭 şimdi o zamanları geçirenler yaşada gör merak edilcek bişeymiymiş dicek 🤣 yani aslında bulantısız halimden memnunum ama böyle bir iki gün süren bulantı olsa ama sonra geçse filan zaten bu işlerde isteğimize göre oluyodu 🤭😂😂 ama insan da böyle bulantılarla daha bi hamile hissediyordur dimi🥰

Ayy valla bende bi istiyorum aslında şöyle sabah bulantısını hep duyuyoruz ya sabah yataktan mide bulantısıyla WC koşanları🤭 şimdi o zamanları geçirenler yaşada gör merak edilcek bişeymiymiş dicek 🤣 yani aslında bulantısız halimden memnunum ama böyle bir iki gün süren bulantı olsa ama sonra geçse filan zaten bu işlerde isteğimize göre oluyodu 🤭😂😂 ama insan da böyle bulantılarla daha bi hamile hissediyordur dimi🥰
Aynen 😂😂 yaşayan inşllah yaşamazsın diyor ama bakalım genetikmiş biraz ama benim annem hiç bulantısı olmamış belki benim de olmaz 😂

Aynen 😂😂 yaşayan inşllah yaşamazsın diyor ama bakalım genetikmiş biraz ama benim annem hiç bulantısı olmamış belki benim de olmaz 😂
Genetikmiymiş 😲 e benim annemin ilk hamileliğinde bulantısı çokmuş bana hamileyken 2buçuk aya kadar anlamamış hatta doktorada inanmamış 🤭 ben hangisini yaşıcam acaba bu durumda merak ettim genetikse😂 hayırlısı inşallah en sağlıklı nasıl taşıcaksak öyle olsun hepimizin inşallah ileriki haftalar ne gösterir bilinmez 🥰

Genetikmiymiş 😲 e benim annemin ilk hamileliğinde bulantısı çokmuş bana hamileyken 2buçuk aya kadar anlamamış hatta doktorada inanmamış 🤭 ben hangisini yaşıcam acaba bu durumda merak ettim genetikse😂 hayırlısı inşallah en sağlıklı nasıl taşıcaksak öyle olsun hepimizin inşallah ileriki haftalar ne gösterir bilinmez 🥰
Arkadaşımın ve eltimin 2. Ayında başladı bulantıları erken başlayanlarda var yada annesi midesi bulanıp kendisinin bulamayanlarda ama öyle bir yerde okudum. Bende de başlamayınca dedim herhalde anneme çektşm ☺️

Arkadaşımın ve eltimin 2. Ayında başladı bulantıları erken başlayanlarda var yada annesi midesi bulanıp kendisinin bulamayanlarda ama öyle bir yerde okudum. Bende de başlamayınca dedim herhalde anneme çektşm ☺️
Kız yada erkeğe hamileliklerde de belirtilerde değişiklik olabiliyor diye biliyorum. Biyerde okumuştum tüm bebekler ilk zamanlarında yanlış hatırlamıyorsam X kromozomu yani dişil olup sonrasında döllendiği sperme bağlı cinsiyeti belirlenirmiş tabi cinsiyet organı oluşması daha da uzun sürüyo ama ilk bu süreç ortalama 7-8 haftada tamamlandığı için sanırım asıl belirtiler 8 hafta ve sonrasında çıkıyor oda dediğin gibi 2 ay işte. Fazla karışık sanırım bu işler Allah ne yazdıysa onu yaşıcaz artık 🥰

Merhaba bende polikistik overim tüp bebek yaptırdım transfer oldum sonucu bekliyoruz polikistik overde şans daha fazla olur diyor doktorlar inşallah pozitife ulaşırsınız🤲
Evet şans daha fazla benimde umudum hep var zaten yumurtam da iyi toplandı ama sanırım bu tutmadı yaa yarın gideceğim kan testine 12.günüm yarın bakalım hayırlısı insallah sizin tutunmuştur bebeğiniz kaçıncı gününüz transferden sonra

Kaç haftalıktı kese göründüğünde ben tam 4+2yim ayın 18nde gel dedi doktorum çok geç deil mi yaa o arada bişey olursa 😀
5+5 dedi doktor keseyi gördüğünüz gün🥰 seninde sanırım ayın 18nde 6+0 filan olcak hadi inşallah kalp atışıyla bir görürsün bişey olcak olduktan sonra keseyi gördükten sonra da olur önce de kafanı böyle kötü şeylerle doldurma inşallah herşey güzle olur 🥰🤲🏻

Teşekkür ederiim bekleyen herkez güEl haberleri alır inşallah 🙏🏻 Pozitif görmekle bitmiyomuş valla şimdide kese si kalbi sürekli bi stres altında geçiriyorum günlermi ister istemez
Kesinlikle transferden sonra acaba pozitif olacakmı pozitif olur acaba artış olacak mi artisnolir kese oluşacaktı kese olusurbkalp atışı olucak mi sürekli stres kesinlikle hak veriyorum size

Evet şans daha fazla benimde umudum hep var zaten yumurtam da iyi toplandı ama sanırım bu tutmadı yaa yarın gideceğim kan testine 12.günüm yarın bakalım hayırlısı insallah sizin tutunmuştur bebeğiniz kaçıncı gününüz transferden sonra
Şuan 5. Gündeyim transfer gününü saydım tabi🙈 taze transfer miydi

X