- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.421
Belki tutar at bakalım doğuma kadar günler nasıl gecicek başkaAy anlıyomusun sen keseden atsam benimkine de bakarmısın rica etsem
Endişe etme içini ferah tut çoğu tüp bebekte bu tip kanamalar oluyor bende 3 ay öyle geçirdim kanamalar yatmalar rabbim nasip edecekse hiç bişey olmaz üzülmemeye çalışKızlar bu arada akşam üstü kanamam geldi böyle normal bildiğimiz kırmızı kan yani doktorumla sürekli iletişim halindeyim bazen çift embriyodan biri tutunmayınca böyle şeyler olabiliyor birde bu bebekler biraz nazlı oluyor malum tüp bebek dedi yatıyorum şimdi bol bol WC harici kalkmıyorum arada silince pembe geliyor okadar inşallah oda geçer
Aaa bilmiyordum. Gerçekten mi hadi ozaman bakalım ne çıkacak hiç duymamıştım6.haftada kesenin seklinden anlaşılıyor diye bişey var bilmem duydun mu senin ki baya oval kizlar da öyle oluyormuşdarısı adet bekleyen bana insallah
Fotoda biraz uzak görünüyor ama belki çözersin meraklandım şimdiBelki tutar at bakalım doğuma kadar günler nasıl gecicek başkatransfer bile olamamış ben erkenden bunlara sardım
Seninki de yuvarlak sanki kızFotoda biraz uzak görünüyor ama belki çözersin meraklandım şimdi
Valla üzülmemeye çalışıyorum birazda böyle taşlaşmış gibiyim ilk gebeliğimde kanamadan düşük oldu bu bari sıkıntısız geçseydi dedim ama yine kanama oldu şimdi kahverengine dönmüş inşallah kesilir biran önceEndişe etme içini ferah tut çoğu tüp bebekte bu tip kanamalar oluyor bende 3 ay öyle geçirdim kanamalar yatmalar rabbim nasip edecekse hiç bişey olmaz üzülmemeye çalış
Valla bilmiyorum ki Çin takvimi erkek veriyor ama doğrumu bilmem hayırlısıSeninki de yuvarlak sanki kızkız mı doğuracağız yoksa hadi bakalım
Benim Çin takvimi de kız diyor ama bizim tüp bebek bebeklerin oluşum tarihimi transfer tarihimi basıl olcak oValla bilmiyorum ki Çin takvimi erkek veriyor ama doğrumu bilmem hayırlısı
Ay bide o var dimi adet tarihine mi transfer tarihine mi döllenme tarihine mi bakcaz kafalar karışıkBenim Çin takvimi de kız diyor ama bizim tüp bebek bebeklerin oluşum tarihimi transfer tarihimi basıl olcak o
Canım beni biliyorsun zaten pruluton vuruluyormuydun sen o hemen kesiyorKızlar bu arada akşam üstü kanamam geldi böyle normal bildiğimiz kırmızı kan yani doktorumla sürekli iletişim halindeyim bazen çift embriyodan biri tutunmayınca böyle şeyler olabiliyor birde bu bebekler biraz nazlı oluyor malum tüp bebek dedi yatıyorum şimdi bol bol WC harici kalkmıyorum arada silince pembe geliyor okadar inşallah oda geçer
Aynen öyleAy bide o var dimi adet tarihine mi transfer tarihine mi döllenme tarihine mi bakcaz kafalar karışık
Valla seninkine bişey diyemiyorum net bı goruntu değil zamanla netleşir Kasım hamileliginde sanırım erkege denk geliyor Ağustos için ama tüp bebek olayı değiştiriyor mu bende bilemiyorum sadece dönmüş transferi farklı olabilir bence çünkü çin takvimi de bayağı tutuyor yaValla bilmiyorum ki Çin takvimi erkek veriyor ama doğrumu bilmem hayırlısı
Yok ben gün aşırı progestan iğne vuruluyorum dün vurulmuştum doktorum yat yarın vurul dedi senin lekelenmeler devam ediyor muCanım beni biliyorsun zaten pruluton vuruluyormuydun sen o hemen kesiyor
Doktor yandan çekmiş kese kare duruyor bide A4 e çıkardı net değil o yüzdenValla seninkine bişey diyemiyorum net bı goruntu değil zamanla netleşir Kasım hamileliginde sanırım erkege denk geliyor Ağustos için ama tüp bebek olayı değiştiriyor mu bende bilemiyorum sadece dönmüş transferi farklı olabilir bence çünkü çin takvimi de bayağı tutuyor ya
Sezeryan tercihi olması tüp bebekte ikiz gebelik normale göre bi tık fazla oluyor ya o sebepten mi acaba. Sen doğum yaptın galiba dimi ilk 3 ay kanamalı geçti demiştin? Şuanki durum hangi süreçte? Valla Allah ne gösterir bilinmez ama normal doğumu isterim sanırım şuanki psikolojimleDoğuma kadar hersey hep bı merak doğumdan sonrası ayrı hamilelikteki kanamalar kesildikten sonrası aslında bence hamilelik keyifli bı süreç kizlar tüp bebekler genelde sezeryan tercih ediyor ya sizin fikirleriniz nedir
Amin inşallah bı oğlum var bı kız olsa hoş olur ama rabbim ne verirse çok mutlu olurum sağlıcakla olsunlar inşallah hele bı transfer günü gelsin bide tutsun da ay sonu olur ancak benim ohooooDoktor yandan çekmiş kese kare duruyor bide A4 e çıkardı net değil o yüzdenekim kasım erkek görünüyor sanırım Çin takviminde hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Ona bakarsak benimde erkek görünüyorAynen öyleneye göre bakacağız ama buna hamile kalmaya bakarsak benim kız
Allah oğluna uzun ömürler versin inşallah bu transfer de de gönlüne göre versinAmin inşallah bı oğlum var bı kız olsa hoş olur ama rabbim ne verirse çok mutlu olurum sağlıcakla olsunlar inşallah hele bı transfer günü gelsin bide tutsun da ay sonu olur ancak benim ohoooo